Rainbow Six Siege oynayabilirsin taktiksel olsun mantıksal olsun oyundan haz alıyorum, tabi güzel fps olsa daha güzel olacak benim için .?
Korsan hiç indirme zaten keyif alamazsın. Malum her şey pahalı zaten indirime girerse almanı öneririm belki beraber bile oynarız.Kanka Durum Malum Dışarıya Çıkamıyorum Yasak Var İninale Para Yüklüyemiyorum O yüzden Korsan İndiremek İstemem Bide Pahalıymış
Gta 4'ün optimizasyonu kötü. Gta 3 öneriyorumOnerilerim
1.MAFIA2
2.GTA4
3.CALL OF DUTY MW2
4.League of Legends
5.Mirrors Edge
Sistemine göre bunlar benimde sistemim kotu ve gayet zevkli vakit gecirebiliyorum.?
Evet. Gta 3'ü pek sevmem ama kötü bilgisayarlar için öneririm arada.Gta 3 Oynadım Ama Pek Sevemedim Isınamadım Oyuna Güzel Oyun Ama 2001 Yılında Fps Türü Yapılması Gayet İyiydi
Multiplayer şeklinde bir şeyler istersen: Human fall flat, murderous pursuits, Left4Dead, For Honor, Dont starve together, cockroach sim, Risk:G.D., Payday2, Fly sim, Hand sim, Survival sim, Deceit, Raft, rocket league, garrys mod, unturnedArkadaşlar Bana Oyun önerir misiniz? Her Türlü Oyuna Açığımdır
Hikayeli bir şeyler istersen: The forest(zorlar biraz ama 20 30 fps alırsın) Watch Dogs 2(en düşükte 20 30 fps) Gta5, Starbound, Mafia 2, Call Of Juarez(küçüklüğümün oyunudur Rdr oynatmazsa pc bunu kesinlikle oynamalısın), paint the town red, human fall flat, Postal2, Max payne serisi tavsiyem 2 ve 3, Hitman absolution, Half Life serisi tabii ki, Dont starve, A story about my uncle ve Tomb raiderArkadaşlar Bana Oyun önerir misiniz? Her Türlü Oyuna Açığımdır