Neler Yeni

Oyun Önerisi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bence bu karantina günlerinde arkadaşlarınla birlikte euro truck simulator 2'de konvoy yapmak gibisi yok :D

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Rainbow Six Siege oynayabilirsin taktiksel olsun mantıksal olsun oyundan haz alıyorum, tabi güzel fps olsa daha güzel olacak benim için .?

Kanka Durum Malum Dışarıya Çıkamıyorum Yasak Var İninale Para Yüklüyemiyorum O yüzden Korsan İndiremek İstemem Bide Pahalıymış :(

YuZi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yusuf Ziya Akkan
Kanka Durum Malum Dışarıya Çıkamıyorum Yasak Var İninale Para Yüklüyemiyorum O yüzden Korsan İndiremek İstemem Bide Pahalıymış :(
Korsan hiç indirme zaten keyif alamazsın. Malum her şey pahalı zaten indirime girerse almanı öneririm belki beraber bile oynarız.

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar Bana Oyun önerir misiniz? Her Türlü Oyuna Açığımdır
Multiplayer şeklinde bir şeyler istersen: Human fall flat, murderous pursuits, Left4Dead, For Honor, Dont starve together, cockroach sim, Risk:G.D., Payday2, Fly sim, Hand sim, Survival sim, Deceit, Raft, rocket league, garrys mod, unturned

Arkadaşlar Bana Oyun önerir misiniz? Her Türlü Oyuna Açığımdır
Hikayeli bir şeyler istersen: The forest(zorlar biraz ama 20 30 fps alırsın) Watch Dogs 2(en düşükte 20 30 fps) Gta5, Starbound, Mafia 2, Call Of Juarez(küçüklüğümün oyunudur Rdr oynatmazsa pc bunu kesinlikle oynamalısın), paint the town red, human fall flat, Postal2, Max payne serisi tavsiyem 2 ve 3, Hitman absolution, Half Life serisi tabii ki, Dont starve, A story about my uncle ve Tomb raider

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Witcher 3

Top Bottom