Oyun Önerisi

oynamdiysan kesinlikle oyna diyebileceğim
Witcher serisi ve metro serisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendis sitesindemi yokca epic games de falan mı ?
Metro Exodus oynadım baya iyidi witcher oynamadım

oynamdiysan kesinlikle oyna diyebileceğim
Witcher serisi ve metro serisi var

kendis sitesindemi yokca epic games de falan mı ?
steamde :) ücretsiz

Metro Exodus oynadım baya iyidi witcher oynamadım
metronun tüm seriyi baştan oynamalısın zaten exodus son seri hikaye bağlantısını anlaman için 1ve2 yide oyna ve Witcher oynamadiysan henüz oyun oynamadin knkam skdnjs bende yeni başladım seriye çok iyi hikayesi olsun craftlama sistemi olsun çok hoşuma gitti ben her oyunda yaptığım gibi seriye en bastan başlayıp bitirmek istedim ilk oyunu bitirdim şimdilik yani ilk oyunda bazi hatalar var grafikleri de aman aman değil ama idare eder hikayesi baya sağlam ama bazi görevleri çok zor arayüzü bi tık karışık bazı görevlerde ne yapacağını anlamaman çok olası ama diğer serilerden önce 1 oyna hikayenin devamı için kesinlikle öneririm

ooo hemen alayım o zaman teşekkürler dostum

metronun tüm seriyi baştan oynamalısın zaten exodus son seri hikaye bağlantısını anlaman için 1ve2 yide oyna ve Witcher oynamadiysan henüz oyun oynamadin knkam skdnjs bende yeni başladım seriye çok iyi hikayesi olsun craftlama sistemi olsun çok hoşuma gitti ben her oyunda yaptığım gibi seriye en bastan başlayıp bitirmek istedim ilk oyunu bitirdim şimdilik yani ilk oyunda bazi hatalar var grafikleri de aman aman değil ama idare eder hikayesi baya sağlam ama bazi görevleri çok zor arayüzü bi tık karışık bazı görevlerde ne yapacağını anlamaman çok olası ama diğer serilerden önce 1 oyna hikayenin devamı için kesinlikle öneririm

ooo hemen alayım o zaman teşekkürler dostum
1tb ssd gelsin oynucam metronun bütün serisini

Enis Kirazoğlu'nun tavsiye videolarına göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:

4 gün ücretsiz oynayabileceksin, 4 gün sonra almazsan açılmayacak oyun. Şu anda indirimli,4 gün sonra indirim biter. Çok sevilen bir oyun değil ama 4 gün oyna beğenirsen alırsın.

1.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,868
Üyeler
190,816
Son üye
oakcn
Geri