Oyun Önerisi

Sami

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Arkadaşlar bu steam indirimde oyun almak istiyorum istediğim tarz bir kaç oyun var.
1- Bir çok farklı son olan yani seçimlerimiz ile hikayeyi değiştirmek istiyorum.
2-Online eğlenceli arkadaşlarımız ile oynayabileceğimiz.
3-Hikayesi ile 10 15 saatpcye bağlayabilecek oyunlar.

Önerilerinizi bekliyorum fiyat orta segment olsun ( 20-40 arası ) sistemimde 5600xt, ryzen 3600 ve 8gb ram var.

Hikaye türü: Witcher 3
Online: Rust, Raft, Rainbow Six, Garrys Mod

Witcher 3 hikaye için müthiş bir seçim olacaktır.
DCS ya da RUST onlinede arkadaşlarınla oynayabileceğin eğlenceli oyunlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sami
Arkadaşlar bu steam indirimde oyun almak istiyorum istediğim tarz bir kaç oyun var.
1- Bir çok farklı son olan yani seçimlerimiz ile hikayeyi değiştirmek istiyorum.
2-Online eğlenceli arkadaşlarımız ile oynayabileceğimiz.
3-Hikayesi ile 10 15 saatpcye bağlayabilecek oyunlar.

Önerilerinizi bekliyorum fiyat orta segment olsun ( 20-40 arası ) sistemimde 5600xt, ryzen 3600 ve 8gb RAM var.
The walking dead telltale games
Life is strange
2 sininde hikayesi enfes karakterle bütünleşiyor sun twd oynadıktan sonra beğenirsen toplam 4 sezon ve 2 oyunda insanı ağlata biliyor tecrübeyle sabit 😇🥺

• Beğen
Hikaye türü: Witcher 3
Online: Rust, Raft, Rainbow Six, Garrys Mod
The walking dead telltale games
Life is strange
2 sininde hikayesi enfes karakterle bütünleşiyor sun twd oynadıktan sonra beğenirsen toplam 4 sezon ve 2 oyunda insanı ağlata biliyor tecrübeyle sabit 😇🥺
Witcher 3 hikaye için müthiş bir seçim olacaktır.
DCS ya da RUST onlinede arkadaşlarınla oynayabileceğin eğlenceli oyunlar.
Arkadaşlar hiç witcher 3 videosu izlemedim fakat o oyunda seçimler vs önemli mi eğer değilse o tarz önerdiğiniz oyun varmıdır ?

Arkadaşlar hiç witcher 3 videosu izlemedim fakat o oyunda seçimler vs önemli mi eğer değilse o tarz önerdiğiniz oyun varmıdır ?
The walking dead ve life is strange seçimlerinde şekil alan Bir oyun

• Beğen
Önemli diyebiliriz.Cyberpunk 2077 tam istediğin tarz bir oyun olacak.

• Beğen
Detroit become human izlemediysen veya oynamadiysan ölmeden oynanması gerekenler listesinde bence 😂😂 bir seçimin 100lerce değişik şeye neden olabilir şimdiye kadarki yaptığımız seçimler sonucunda değişen en iyi oyun diyebilirim

Oyunlarda grafik aramıyorsan Undertale. Cidden tek veya iki oturuşta bitirebilirsin.

Geri