Hue adlı bir oyun var platform oyunu bence çok hoş bir şans ver kendisine ben de pek fazla platform oyunu oynamayı sevmiyorum ama bu hoşuma gitti bu oyunun bir incelemesini de yapmıştım.yarış strateji ve futbol dışında herhangi bir şey hack and slash ve aksiyonu güzel olan bir oyun olabilir ama başta belirtiklerim dışındaki çoğu tür olur.
mesela yani 30 40 50 gb gibi olmasın demek isemiştimcok alan kaplamasın ne demek dostum ne kadar oldugunu soylemessen bana gore 100gb da normal
sistemim her oyunu kaldıracak düzeyde tür belirttimTür ve sistemi belirtmediğin için aklıma gelenleri yazıyorum:
- ETS2
- Truck & Logistics Simulator
- PC Building Simulator
- Tüm PlayWay oyunları
o oyuna bir bakıcam biliyorum saol.Hack and Slash dediysen belki Dead Cells olabilir.
yeterince online var bende hikaye tabanlı daha iyi olucaktır.Online mı yoksa hikaye tabanlı oyun mu?
geçenlerde epic gameste ücretsiz verilmişti sanırım o tarz platform bulmaca oyunları sevmiyorum yinede teşekkürler.Hue adlı bir oyun var platform oyunu bence çok hoş bir şans ver kendisine ben de pek fazla platform oyunu oynamayı sevmiyorum ama bu hoşuma gitti bu oyunun bir incelemesini de yapmıştım.