Oyun önerisi

Alposki

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,534
arkadaşlar bana fazla yer kaplamayan yani çok gb olmayan yüksek bütçeli güzel oyunlar önerir misiniz?

cok alan kaplamasın ne demek dostum ne kadar oldugunu soylemessen bana gore 100gb da normal

Tür ve sistemi belirtmediğin için aklıma gelenleri yazıyorum:
  • ETS2
  • Truck & Logistics Simulator
  • PC Building Simulator
  • Tüm PlayWay oyunları

yarış strateji ve futbol dışında herhangi bir şey hack and slash ve aksiyonu güzel olan bir oyun olabilir ama başta belirtiklerim dışındaki çoğu tür olur.
Hue adlı bir oyun var platform oyunu bence çok hoş bir şans ver kendisine ben de pek fazla platform oyunu oynamayı sevmiyorum ama bu hoşuma gitti bu oyunun bir incelemesini de yapmıştım.

cok alan kaplamasın ne demek dostum ne kadar oldugunu soylemessen bana gore 100gb da normal
mesela yani 30 40 50 gb gibi olmasın demek isemiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tür ve sistemi belirtmediğin için aklıma gelenleri yazıyorum:
  • ETS2
  • Truck & Logistics Simulator
  • PC Building Simulator
  • Tüm PlayWay oyunları
sistemim her oyunu kaldıracak düzeyde tür belirttim

Hue adlı bir oyun var platform oyunu bence çok hoş bir şans ver kendisine ben de pek fazla platform oyunu oynamayı sevmiyorum ama bu hoşuma gitti bu oyunun bir incelemesini de yapmıştım.
geçenlerde epic gameste ücretsiz verilmişti sanırım o tarz platform bulmaca oyunları sevmiyorum yinede teşekkürler.

S.T.A.L.K.E.R. serisi. Eğer oyunlar hoşuna giderse son oyuna kurabileceğin Anomaly modu ile baya zaman geçirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,615
Üyeler
203,914
Son üye
fattor
Geri