kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Bunlara vergi vereceğime torrent kullanırım daha iyi.deme öyle yoksa başkanımız nasıl altın musluk alacak
Bunlara vergi vereceğime torrent kullanırım daha iyi.deme öyle yoksa başkanımız nasıl altın musluk alacak
Dediğin gibi olmuyor işte o ayrıca bilgisayarım yokEpic Games bedava oyun veriyor sürekli, onları oyna. Ne elektronik cihaz sevdasıymış, bilgisayar elinizden alınsa kendinizi mi asacaksınız acaba.
Konuyu kapattık, Bitti!Dediğin gibi olmuyor işte o ayrıca bilgisayarım yok
Çalışıyorum , akşam 4'te eve geliyorum , haftada 3 gün yazılımla uğraşıyorum , sabah çalıştığım işin akşam versiyonu var PC başında onu da yapıyorum. Derste çalışıyorum , kitap okumak yerine altyazılı dizi-film izliyorum. Aileme ve sosyal hayatıma , en önemlisi kendime de vakit ayırıyorum. Bundan arta kalan zamanda saatlerce oyun oynuyorum ve bu bana zevk veriyor. Gelecek kaygısı , stres gibi durumları alıp götürüyor.Ailen ile vakit geçirebilirsin, kitap okuyabilirsin, ders çalışabilirsin...
Ben BF5 oynamak istiyorum belki?Epic Games bedava oyun veriyor, onları oynayabilirsin.
700TL orta halli birine lüks değil mi ?Orta halli insanlara göre aslında pek lüks değil fakat tabii ki düşük gelirli insanlar için maalesef öyle.
Kanka ea play'de olan oyunları filan söyleme ea play al derler 30TL'ye, bence de fiyatlar çok arttı ben oyun alamam bu durumda.Ben BF5 oynamak istiyorum belki?