Neler Yeni

Oyun oynarken kollar sıkılmalı mı?

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
YouTube'dan Valorant aim çalışma videosunu izlerken kolları hafifçe sıkarak oynayın demişti biri. Oyun oynarken kollar sıkılmalı mı kas hafızası için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,209
İsim
a l p e r
kesinlkle sıkılması gerek ben csde dm oynarken skiyorum acayip etki ediyor. ama normal maclar dm kadar hizli olmasigi icin surekli sıkamıyorum. becerebilirsen sen yap faydasi oluyor

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlkle sıkılması gerek ben csde dm oynarken skiyorum acayip etki ediyor. ama normal maclar dm kadar hizli olmasigi icin surekli sıkamıyorum. becerebilirsen sen yap faydasi oluyor
hocam ben bastırıyorum sıkılma olarakmı geçiyor o? yani kolumu masaya bastırıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkılırsa gelişim daha naçizane olacaktır
alışma sürecim ne kadar olur hocam çok acıyor ve ağrıyor kaç güne alışrıım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,209
İsim
a l p e r
hocam ben bastırıyorum sıkılma olarakmı geçiyor o? yani kolumu masaya bastırıyorum
bastirma degil yok. kollarin kilitlenmis gibi hatta kolun havada kalacak yani dirsek kismini sık. elini skmana gerek yok.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bastirma degil yok. kollarin kilitlenmis gibi hatta kolun havada kalacak yani dirsek kismini sık. elini skmana gerek yok.
hocam kol havada oyun oynanırmı çok zor bide dirseğimi sıkıncı kaslarım titriyor yada benmi yapamadım bilmiyorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
YouTube'dan Valorant aim çalışma videosunu izlerken kolları hafifçe sıkarak oynayın demişti biri. Oyun oynarken kollar sıkılmalı mı kas hafızası için?
Dirsekler havada , claw tutuş + kolumu sıkarak oynuyorum tabi enerjik olduğumda yapabiliyorum bunu , beni hileden reportluyorlardı 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,209
İsim
a l p e r
hocam kol havada oyun oynanırmı çok zor bide dirseğimi sıkıncı kaslarım titriyor yada benmi yapamadım bilmiyorum
bak haci su sekilde mousea kesinlikle bastirma reflex veremezsin. elin hafiften mousun uzerinde olsun yeter ki mouseu rahat cevirebilesin

Ekler

• 16DDCB4E-9287-4F50-ADAC-CC2CBBBE778D.jpeg
    16DDCB4E-9287-4F50-ADAC-CC2CBBBE778D.jpeg
    1.9 MB · Hit: 97

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
bak haci su sekilde mousea kesinlikle bastirma reflex veremezsin. elin hafiften mousun uzerinde olsun yeter ki mouseu rahat cevirebilesin
Kardeşim mouse sence de biraz büyük değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,209
İsim
a l p e r

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
anladım hocam ben dirseği komple havaya kaldırıcaz sandım dışarda olması gerekiyormuş ama kasımı sıkıncı kollarım titriyor adam vuramama sebep oluyor o neden oluyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,209
İsim
a l p e r
anladım hocam ben dirseği komple havaya kaldırıcaz sandım dışarda olması gerekiyormuş ama kasımı sıkıncı kollarım titriyor adam vuramama sebep oluyor o neden oluyo
ha bak iste o skintili bir durum. kilondan kaynakli olabilir.

alperennN

80+ Silver
Dayı CS ile valo apayrı oyunlar CS de daha kaygan akışkan oyun valo da aim daha robotik gibi 2 sini de oynarım

Top Bottom