hocam ben bastırıyorum sıkılma olarakmı geçiyor o? yani kolumu masaya bastırıyorumkesinlkle sıkılması gerek ben csde dm oynarken skiyorum acayip etki ediyor. ama normal maclar dm kadar hizli olmasigi icin surekli sıkamıyorum. becerebilirsen sen yap faydasi oluyor
alışma sürecim ne kadar olur hocam çok acıyor ve ağrıyor kaç güne alışrıımSıkılırsa gelişim daha naçizane olacaktır
bastirma degil yok. kollarin kilitlenmis gibi hatta kolun havada kalacak yani dirsek kismini sık. elini skmana gerek yok.hocam ben bastırıyorum sıkılma olarakmı geçiyor o? yani kolumu masaya bastırıyorum
hocam kol havada oyun oynanırmı çok zor bide dirseğimi sıkıncı kaslarım titriyor yada benmi yapamadım bilmiyorumbastirma degil yok. kollarin kilitlenmis gibi hatta kolun havada kalacak yani dirsek kismini sık. elini skmana gerek yok.
Dirsekler havada , claw tutuş + kolumu sıkarak oynuyorum tabi enerjik olduğumda yapabiliyorum bunu , beni hileden reportluyorlardıYouTube'dan Valorant aim çalışma videosunu izlerken kolları hafifçe sıkarak oynayın demişti biri. Oyun oynarken kollar sıkılmalı mı kas hafızası için?
bak haci su sekilde mousea kesinlikle bastirma reflex veremezsin. elin hafiften mousun uzerinde olsun yeter ki mouseu rahat cevirebilesinhocam kol havada oyun oynanırmı çok zor bide dirseğimi sıkıncı kaslarım titriyor yada benmi yapamadım bilmiyorum
Kardeşim mouse sence de biraz büyük değil mi?bak haci su sekilde mousea kesinlikle bastirma reflex veremezsin. elin hafiften mousun uzerinde olsun yeter ki mouseu rahat cevirebilesin
is yerindeki mouse hocam bu. evde rampage voyager smx 27 kullaniyorumKardeşim mouse sence de biraz büyük değil mi?
bide su pence tutusunu tavsiye ederim.hocam kol havada oyun oynanırmı çok zor bide dirseğimi sıkıncı kaslarım titriyor yada benmi yapamadım bilmiyorum
anladım hocam ben dirseği komple havaya kaldırıcaz sandım dışarda olması gerekiyormuş ama kasımı sıkıncı kollarım titriyor adam vuramama sebep oluyor o neden oluyobak haci su sekilde mousea kesinlikle bastirma reflex veremezsin. elin hafiften mousun uzerinde olsun yeter ki mouseu rahat cevirebilesin
ha bak iste o skintili bir durum. kilondan kaynakli olabilir.anladım hocam ben dirseği komple havaya kaldırıcaz sandım dışarda olması gerekiyormuş ama kasımı sıkıncı kollarım titriyor adam vuramama sebep oluyor o neden oluyo
Dayı CS ile valo apayrı oyunlar CS de daha kaygan akışkan oyun valo da aim daha robotik gibi 2 sini de oynarımkesinlkle sıkılması gerek ben csde dm oynarken skiyorum acayip etki ediyor. ama normal maclar dm kadar hizli olmasigi icin surekli sıkamıyorum. becerebilirsen sen yap faydasi oluyor