Neler Yeni

Oyun oynarken kollar sıkılmalı mı?

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
ha bak iste o skintili bir durum. kilondan kaynakli olabilir.
hocam yaşıma göre 30 kilo fazlam var ama kiloyla alakası olduğunu yeni öğrendim kaslarımı sıkınca titriyor kolum komple

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Dayı CS ile valo apayrı oyunlar CS de daha kaygan akışkan oyun valo da aim daha robotik gibi 2 sini de oynarım
fps oyunu ikisi de kollarini sıkman reflexini gelistirir sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yaşıma göre 30 kilo fazlam var ama kiloyla alakası olduğunu yeni öğrendim kaslarımı sıkınca titriyor kolum komple
sadece kiloya da baglama sigaradan da olabilir dicem de bende iciyorum bende titreme yok. heyecandan falan da olabilir.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
fps oyunu ikisi de kollarini sıkman reflexini gelistirir sadece

sadece kiloya da baglama sigaradan da olabilir dicem de bende iciyorum bende titreme yok. heyecandan falan da olabilir.
hocam sigara içmiyorum yaşın 15 zaten daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
skinin ne onemi var ya. ben sunlar olmasa da global olurdum

hocam sigara içmiyorum yaşın 15 zaten daha
yasindan dolayidir belki de bu arada burda kimse profiline yasini yazmiyor sanirsam yazan bi ben varim

Ekler

• DBF30387-F9C1-42A3-824F-B50123C18E32.png
    DBF30387-F9C1-42A3-824F-B50123C18E32.png
    1.1 MB · Hit: 70

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
skinin ne onemi var ya. ben sunlar olmasa da global olurdum

yasindan dolayidir belki de bu arada burda kimse profiline yasini yazmiyor sanirsam yazan bi ben varim
hocam fizyolojik hastalığımmı var acaba yaşla alakası varmıdır kaç yaşına gelsem gider bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
hocam fizyolojik hastalığımmı var acaba yaşla alakası varmıdır kaç yaşına gelsem gider bu
o kadar bilgim yok valla. internetten arastir istersen kollarimi sıkınca titriyor diye. ama boyle cok asiri da sikmayacaksin titreyecek kadar. hafiften kasilsan yeter

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
o kadar bilgim yok valla. internetten arastir istersen kollarimi sıkınca titriyor diye. ama boyle cok asiri da sikmayacaksin titreyecek kadar. hafiften kasilsan yeter
hocam hafif sıkınca bir şey yok gibi ben aşırı sıkıyorum ozaman titriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
hocam hafif sıkınca bir şey yok gibi ben aşırı sıkıyorum ozaman titriyor
ya boyle kolunu agritacak kadar sikmayacaksin. hafiften kas kolunu yeterli. mouse tutarak yap bunu elin bostayken yapma

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
ya boyle kolunu agritacak kadar sikmayacaksin. hafiften kas kolunu yeterli. mouse tutarak yap bunu elin bostayken yapma
Tamam teşekkürler hocam sayenizde artık attığnıız resimdeki gibi kullanıcam mouseyi

kanka iyimisiniz kol sıkınca titrer benimkide titriyor
hocam kaslarınızı sıkınca kolunu titriyomu siiznde baya ben korktum niyeyse hastalığımmı var diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Tamam teşekkürler hocam sayenizde artık attığnıız resimdeki gibi kullanıcam mouseyi

hocam kaslarınızı sıkınca kolunu titriyomu siiznde baya ben korktum niyeyse hastalığımmı var diye
yok boyle asiri skinca bende de titriyor ama zaten yapman gereken hafif kasilmak bu kadarz yardimci olabildiysem ne mutlu.

mkeskin0

80+

knk masanın üstündeyken titremiyor kolu havada tutunca titriyo siz sıkayım derken titretiyor olmayasınız

Top Bottom