Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun + Programları Windows'un kurulu olduğu yere kurmak

CemaLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cemal Alemdar
Arkadaşlar ben yeni bir NVME SSD aldım 1 TB lık, ve bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Hali hazırda Windows 256 GB lık bir SATA SSD ye kurulu, oyun ve bazı programlar ise 1 TB lık HDD ye. Windowsu tekrar SATA SSD ye kurmak istiyorum böylelikle NVME SSD de oyunlara yetecek daha çok yer olur . Sizin önerileriniz nedir? Eğer windowsu ve diğer uygulamaları (oyun, program vb) aynı diske yani NVME SSD ye kurarsam ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaşar mıyım?

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Bende öyle kullanıyorum windows ayrı yerde, sıfırlamam icap ettiğinde m2 yi çıkardım, herhangi bir kayıp filan yaşamadan kendim halletmiş oldum çok anlamasam da. m2 yi tak kapat aç devam.

FatBoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Güneş İlhan
Eğer 2 farklı SSD varsa kesinlikle programlar ve oyunları Windows'sun kurulu olmadığı diske kur. Yukarıdaki arkadaşın da bahsettiği gibi ileride format atmak istediğinde veri kurtarma/yedekleme işlerin daha kolay olur, ek olarak Windows'un performansını daha az etkilemiş olursun, bilgisayar daha seri çalışır.

CemaLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cemal Alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer 2 farklı SSD varsa kesinlikle programlar ve oyunları Windows'sun kurulu olmadığı diske kur. Yukarıdaki arkadaşın da bahsettiği gibi ileride format atmak istediğinde veri kurtarma/yedekleme işlerin daha kolay olur, ek olarak Windows'un performansını daha az etkilemiş olursun, bilgisayar daha seri çalışır.
Anladım hocam sağolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,493
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom