Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 958
Pardon, sen oyun şirketi miydin. Tamam anlaşıldı.oyun şirketleri oyunu tanıtmadan duyurmadan direkt piyasayımı salıyorlar?
Pardon, sen oyun şirketi miydin. Tamam anlaşıldı.oyun şirketleri oyunu tanıtmadan duyurmadan direkt piyasayımı salıyorlar?
oyunu bitirip yayınlarsa ne veriyorsun?Pardon, sen oyun şirketi miydin. Tamam anlaşıldı.
Sen ne vereceksin?oyunu bitirip yayınlarsa ne veriyorsun?
ilk ben sordumSen ne vereceksin?
Dökül.ilk ben sordum
işteDökül.
Paran yok gibi geldi.
soruya soruyla karşılık verdiğin için ne vericeğimi söylemedimParan yok gibi geldi.
hangi program ile geliştiriyorsunuz ?Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Kalk la oturduğun yerden önce klavye delikanlılığı yapmak yerine yaptığın şeyleri göster bize20% si tamamlanmış. Ortada henüz bir şey yok. Her türlü iddiaya da girerim bitmeyeceğine. İki fotoyla oyun olmaz.
teşekkürler bende onda çalıştığıım için merak edip sordumUnity oyun motoru ile geliştiriyorum
Hocam instagram hesabiniz varsa ekleyebilir miyim sizi? Bende oyun gelistiriyorum bazi seslerde zorlaniyorum da.Ben bir oyun ekibinde sound designer olarak görev alıyorum şu ana kadar 1 kere yaptım ama işten az çok anlıyorum yardım lazım olursa iletişime geçebilirsiniz
Hobi olarak yaptığım bir albüm de var