Neler Yeni

Oyun Projem - Depth of Space

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
hangi program ile geliştiriyorsunuz ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,889
İsim
Eren Yeager
20% si tamamlanmış. Ortada henüz bir şey yok. Her türlü iddiaya da girerim bitmeyeceğine. İki fotoyla oyun olmaz.
Kalk la oturduğun yerden önce klavye delikanlılığı yapmak yerine yaptığın şeyleri göster bize

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan
Ben bir oyun ekibinde sound designer olarak görev alıyorum şu ana kadar 1 kere yaptım ama işten az çok anlıyorum yardım lazım olursa iletişime geçebilirsiniz
Hobi olarak yaptığım bir albüm de var
Hocam instagram hesabiniz varsa ekleyebilir miyim sizi? Bende oyun gelistiriyorum bazi seslerde zorlaniyorum da.

Top Bottom