obje etkileşimleri ekledim, ayrıca silah hissiyatı ekledim, ancak şu andan itibaren projeye ara vereceğim çünkü Blender için akademik derslere başlayacağım, 3 aylık eğitim programım var, bu esnada projede yine birkaç UI ve optimizasyon ayarı yapacağım ama çoğunlukla Blender'a odaklanacağımİlerleme var mı?
Hocam butonlar bir tık daha küçültülüp temiz bi görüntü elde edilebilir sanki.Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Oyun nasıl gidiyor?teşekkür ederim hocam
evet hocam, birçok kişi UI hakkında geri bildirimde bulundu, UI ile ilgili düzeltme yapacağım, teşekkür ederimHocam butonlar bir tık daha küçültülüp temiz bi görüntü elde edilebilir sanki.
hocam öncelikle oyuna olan ilginizden dolayı teşekkür ederim, daha önce de yazdığım gibi, projeye ara verdim çünkü Blender için derslere başlayacağım, yaklaşık 3 aylık eğitim seti var, bu süreçte projede küçük ayarlar yapacağım optimizasyonla alakalı, projeye son zamanda silah hissiyatı, obje etkileşimleri, araç kontrolü ve daha birçok sistem ekledim, ayrıca etrafta bulunan patlayıcı objeleri taşıma ve bu objeleri düşmanların üzerine fırlatıp patlatarak düşmanları öldürme sistemi ekledimOyun nasıl gidiyor?