Oyun Tasarlıyoruz Ekip Lazım

Dostlar Eskiden Bilgilere Erişmek Zordu Bilgiler İnternet İçerisinde Belli Bir Forum Veya Siteden Doğrudan Doğru Bir Şekilde Bulunamıyor Veya Düzgün Bir Şekilde Anlatılıp Verilemiyordu Şimdi İse Günümüzde Yapay Zeka Desteği İlede Her Türlü Bilgiye Erişmek Ve Basit Yoluyla Öğrenmek İyice Kolaylaştı Ben MMO Tarzı Gerçek Zamanlı Stratejik Savaş Oyunu Yapmak İçin Uğraşıyorum Amacım Piyasadaki Pay To Win P2W Oyunlarına Karşı Emek Oyunu Kurmak Paranın Değil Verilen Emeğin Hakkını Konuşturmak Benimde Çok Büyük Bir Bilgim Yok Bende Yeni Yeni Öğreniyorum Ve Organize Etmeye Çalışıyorum Fakat Yetemiyorum Sizlerin Desteği Gerekiyor Amacım Doğrudan Para Kazanmak Değil Globalde Türklerde Yapmış Dedirtmek Sizlerden Yardım İstiyorum Gerekse Modellemede 3D Tasarımda Gerekse Oyunun Çekirdeğini Oluşturacak Kodlamada yazılımda Gerekse Ses Oluşturmalarında Yardımınız Gerekiyor Bir Ekip Çalışmasıyla Bu İşe Tutunmak Gerekiyor Sizlere Doğrudan Bir Bakiye Veremem Çünkü Bende Kazanmıyorum Eğerki Bu Ekipte Yer Almak İsterseniz Bilgilerimizi Ortaya Koyarak Oyunumuzu Tamamlar Ve Piyasaya Sürerde Oyunumuz Tutarsa Gelirlerden En İyi Şekilde Hepimiz Yine Emeklerimizin Karşılığını Alarak Yararlanırız

Unutmayınki Doğrudan Tek Bir Kişiden Bir Beklenti Arayışında Olmak Bizlere bir şey Kazandırmaz Başarı Ancak Başarılar Olarak Bir Amacı Başarmak Üzere Konuşlandırılıyorsa Başarı Sayılır.

Bir Amacı Başaramayan Başarı Ancak Adıyla Kalır Komutan Yoksa Orduda Yoktur Ordu Yoksa Komutanda Yoktur..

Ben Sizlere Emeklerinize Karşı Haklarınızı Sunmayacağım Demiyorum Ben Sizlere Bu Hakların Bendede Olmadığını Ancak Bir Arada Bir Sabır İle Ekipçe İlerlersek Bu Hakların Bizlere Fazlasıyla Döneceğini Diyorum Eğerki Dediklerime Katılırsanız Msg'den Yardımcı Olabileceğiniz Alanı Bana Yazarak Ulaşabilirsiniz Bu Başarı Ve Getiri Hepimizin Olsun. Ama Başaralım Boş Durmayalım Birşeyleri Başarmak İçin Çabalayalım
Sıfır yatırım ve maddiyat sız ile olmaz

Sıfır yatırım ve maddiyat sız ile olmaz
Yaw sıfır maliyet yok zaten yine hiç yoktan kütüphalere az çok demeden para gidecek ama ne gidecek 20-30bin mi sanmıyorum daha az oda sorun değil ben o kadarı karşılayabilirim ben bir ekip olalım kendi işimizi kurup kazanalım diyorum ama herkes bir mani ile soğuk bakıyor bugünün amazonu dünün bir garajıydı

Bak şimdi kesinlikle heves kırmak için söylemiyorum ben bu sektörün içinde 6 seneden fazladır olan biri olarak hatta multiplayer oyun geliştirip yakın zamanda çıkartacak biri olarak sana şunu söyleyeyim, Birincisi gerçekten insanların az da olsa oynaması için bir oyun yapmak zaten minimum 4 5 ay alacak. senin istediğin tarzda oyun multiplayer olduğu için tr de adam akıllı multiplayer yapmayı bilen bi developeri parasız çalıştıramazsın imkanı yok zaten sayıca baya az. İkincisi hadi buldun diyelim yaptın oyunu ve oldu ki tutmadı, Bu oyunu ortalama 6 kişi toplanıp yapmaya çalıştınız demek ve bu da yaklaşık minimum 6*4*22bin den 500bin tl lik zaafiyat demektir bu insanlar bu proje yerine başka bişey yapsalar ellerine toplam bu kadar para geçecek neden böyle bir projeye girişsinler ki bak gerçekten minimumdan bahsediyorum. O yüzden bence sana önerim kendi başına geliştirirken bir yada iki kişi onlar da senin deneyimine yakın birileri olmak şartı ile ortak ve daha basit oyunlar geliştirmeye çalışmak özellikle singleplayer. Başarılar...

Bak şimdi kesinlikle heves kırmak için söylemiyorum ben bu sektörün içinde 6 seneden fazladır olan biri olarak hatta multiplayer oyun geliştirip yakın zamanda çıkartacak biri olarak sana şunu söyleyeyim, Birincisi gerçekten insanların az da olsa oynaması için bir oyun yapmak zaten minimum 4 5 ay alacak. senin istediğin tarzda oyun multiplayer olduğu için tr de adam akıllı multiplayer yapmayı bilen bi developeri parasız çalıştıramazsın imkanı yok zaten sayıca baya az. İkincisi hadi buldun diyelim yaptın oyunu ve oldu ki tutmadı, Bu oyunu ortalama 6 kişi toplanıp yapmaya çalıştınız demek ve bu da yaklaşık minimum 6*4*22bin den 500bin tl lik zaafiyat demektir bu insanlar bu proje yerine başka bişey yapsalar ellerine toplam bu kadar para geçecek neden böyle bir projeye girişsinler ki bak gerçekten minimumdan bahsediyorum. O yüzden bence sana önerim kendi başına geliştirirken bir yada iki kişi onlar da senin deneyimine yakın birileri olmak şartı ile ortak ve daha basit oyunlar geliştirmeye çalışmak özellikle singleplayer. Başarılar...
Şuan zaten tekim bir arkadaşımı 3D tasarım için blender'a soktum geri kalanıda full ben üstleniyor araştırarak ilerliyorum multiplayer için sunucu tabanını mirror kullanıcam Sonra Network

Yaw sıfır maliyet yok zaten yine hiç yoktan kütüphalere az çok demeden para gidecek ama ne gidecek 20-30bin mi sanmıyorum daha az oda sorun değil ben o kadarı karşılayabilirim ben bir ekip olalım kendi işimizi kurup kazanalım diyorum ama herkes bir mani ile soğuk bakıyor bugünün amazonu dünün bir garajıydı
Sıfır maaliyet diyorsan zaten daha para yönetim kısmında bile bilgin yok. Projede olan her kişi için minimum olması gereken maaşı - olarak yaz. He sana zor ama olabilecek bir şey söyleyeyim, kendini motor kısmında geliştir hazır assetler ile bir prototip geliştir ve yayımcıların kapısında dolaş yatırım gelirse şanslısn demektir oradan ilerle

Dostum önce senin kendin birşeyler yapman lazım, ufak projeler yap temel şeyleri öğren. Atom youtube kanalını takip edebilirsin, Senin bu istediğin çok sonraki aşamalar sistemi çözdükten sonra sermaye koyarsın ve ciddi projelere başlarsın, Tanımadığın insanları toplayarak gönül projesi yapamazsın çünkü onlar gönül koymaz paraya bakar. Oyun geliştirmek aylarca sürüyor sen mesela beni 4 ay tutamazsın projende, saate göre ücretle çalışıyorlar her sektörde, senin istediğin ekip senin kuzenlerin yada çok yakın tanıdıklarından ancak olur onlar bile bir süre sonra bahaneler üretmeye başlar emin ol, para insanoğlunun benzini olmuş artık.

Dostum önce senin kendin birşeyler yapman lazım, ufak projeler yap temel şeyleri öğren. Atom youtube kanalını takip edebilirsin, Senin bu istediğin çok sonraki aşamalar sistemi çözdükten sonra sermaye koyarsın ve ciddi projelere başlarsın, Tanımadığın insanları toplayarak gönül projesi yapamazsın çünkü onlar gönül koymaz paraya bakar. Oyun geliştirmek aylarca sürüyor sen mesela beni 4 ay tutamazsın projende, saate göre ücretle çalışıyorlar her sektörde, senin istediğin ekip senin kuzenlerin yada çok yakın tanıdıklarından ancak olur onlar bile bir süre sonra bahaneler üretmeye başlar emin ol, para insanoğlunun benzini olmuş artık.
Şuan öyle gibi zaten bir ben birde arkadaş var

Ben şuanda oyunun senaryosunu düzgün bir şekilde yazıyorum yapılacak olanlara kadar size saçma gelen nedir acaba? Yapabiliyorsanız kendiniz buyrun yapın
hiçbirşey vaat etmeden bedava çalışacak nitelikli hazır bir ekip istiyorsun elinde hiçbirşey yok ne yapacagını bilmiyorsun bide ekip lideri olmak istiyorsun soru soran insanları tersleyip birbirinden alakasız cevaplar veriyorsun bende sana sorayıım ne niteligin var ki oyun yapmak istiyorsun?

Amazon un kurulması için 500K yatırım yapılmıştı :d. Ben kötülemek için söylemiyorum böyle bir şey yapmak istiyorsanız güzel ama maddiyat minimum 300 400k adam akılı bir şey yapacaksanız tabi özgün fikirler olmazsa bir şey tutmaz kaliteli fikir olsa bile madiyat lazım.

Amazon un kurulması için 500K yatırım yapılmıştı :d. Ben kötülemek için söylemiyorum böyle bir şey yapmak istiyorsanız güzel ama maddiyat minimum 300 400k adam akılı bir şey yapacaksanız tabi özgün fikirler olmazsa bir şey tutmaz kaliteli fikir olsa bile madiyat lazım.
Arkadaş youtube izleyip gaza gelmiş suç içerik için bunu çok kolay gösteren içerik üreticilerinde

hiçbirşey vaat etmeden bedava çalışacak nitelikli hazır bir ekip istiyorsun elinde hiçbirşey yok ne yapacagını bilmiyorsun bide ekip lideri olmak istiyorsun soru soran insanları tersleyip birbirinden alakasız cevaplar veriyorsun bende sana sorayıım ne niteligin var ki oyun yapmak istiyorsun?
Ben hiçbirşey vaat etmeden bir ekip kurmak istemiyorum ve ekip lideride olmak istemiyorum ben yapabileceklerimi orada yazmışım zaten isteyen varsa ekipçe böylesi bir işe girişmek istiyorum

Yeni girişilen bir işte önemli olan başarmak değil, tecrübe edinmek. Kimse ilk girişiminde başarılı olamaz. Her başarının öncesinde uzun bir emek var. İlk girişim de muhtemelen bir fiyasko olacak.

Yeni girişilen bir işte önemli olan başarmak değil, tecrübe edinmek. Kimse ilk girişiminde başarılı olamaz. Her başarının öncesinde uzun bir emek var. İlk girişim de muhtemelen bir fiyasko olacak.
Öylede olucak gibi ama deniyicem sürekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri