Hangi oyunun videosunu çekeyim? Düşük sistemim var. RimWorld, Stardew valley, Warband felan.Sırf ileride belki zengin ve ünlü olursun da zamanında bi forumdan öneri alarak başlamıştım bu işe orada margot diye bi kullanıcı vardı bana tavsiye vermişti onun sayesinde başladım bu işe şu adamı bi görüyüm de 100 bin dolar hediye ediyim dersin diye konuya girip öneri veriyorum.
Oyun videosu çek bence, piyasada çok var lakin oyunlarda izleniyor şimdi yalan yok. Ama kendine özgü şeyler yapman lazım, şaklabanlıklar, sohbetlerinin sarması lazım.
Eski PC ile olmaz ya çok zor başka işlere yönelHangi oyunun videosunu çekeyim? Düşük sistemim var. RimWorld, Stardew valley, Warband felan.
Düşük sistem varsa strateji oyunu çekeceksin ama strateji oyun kitlesi çok yok Tr deHangi oyunun videosunu çekeyim? Düşük sistemim var. RimWorld, Stardew valley, Warband felan.
yaparsın yapmasınada çok vaktin gider işte render işlemi veya oyunlarda 60 fps vermemesi ve kayıtta işin zorHangi oyunun videosunu çekeyim? Düşük sistemim var. RimWorld, Stardew valley, Warband felan.
ayn age of history 2 gibi oyunlarDüşük sistem varsa strateji oyunu çekeceksin ama strateji oyun kitlesi çok yok Tr de
Sevmiyorum o oyunu.yaparsın yapmasınada çok vaktin gider işte render işlemi veya oyunlarda 60 fps vermemesi ve kayıtta işin zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayn age of history 2 gibi oyunlar
sen sistemini söyleseneSevmiyorum o oyunu.
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdeksen sistemini söylesene
Kanka sen bu pcle hiçbirşey yapamazsın ne kayıt ne oyun yani bunları istiyorsan pc alman gerek hiçbirini 60 fps de açmaz kayıt esnasındaIntel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
Harita tabanlı Karışık strateji oyunlarını oynayamıyorum strese giriyorum.