AirLife
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,278
- İsim
- Yunus Şahin
- Bütçe
- 4000
Hikayeli oyunlar ve müzik için kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofon ile işim yok. Çıkarılabilir olması daha iyi olur benim açımdan.
Online oyun oynamadığım için çok detaylı, özellikli bir şey aramıyorum bu yüzden. Ses kasma gibi bir derdim olmayacak. Yine de hikayeli oyunlarda zevk versin yeterli.
Aradığım özellikler;
- Şarjı uzun gitmesi
- Type-C ile şarj olması
- Çıkarılabilir mikrofon
- Müzik dinlerken bassları, detayları memnun etmesi
- Padleri terletmeyip, uzun süreli kullanımlarda kafayı rahatsız etmemesi. Hafif olması yani.
Bulduğum kulaklıklardan birkaçı şu şekilde;
Online oyun oynamadığım için çok detaylı, özellikli bir şey aramıyorum bu yüzden. Ses kasma gibi bir derdim olmayacak. Yine de hikayeli oyunlarda zevk versin yeterli.
Aradığım özellikler;
- Şarjı uzun gitmesi
- Type-C ile şarj olması
- Çıkarılabilir mikrofon
- Müzik dinlerken bassları, detayları memnun etmesi
- Padleri terletmeyip, uzun süreli kullanımlarda kafayı rahatsız etmemesi. Hafif olması yani.
Bulduğum kulaklıklardan birkaçı şu şekilde;
Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.167,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aula S6 Type-C Mikrofonlu Bluetooth Oyuncu Kulaklığı Krem Fiyatları ve Özellikleri
Aula S6 Type-C Mikrofonlu Bluetooth Oyuncu Kulaklığı Krem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com