Neler Yeni

Oyuncu kablosuz kulaklık önerisi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
Bütçe
4000
Hikayeli oyunlar ve müzik için kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofon ile işim yok. Çıkarılabilir olması daha iyi olur benim açımdan.

Online oyun oynamadığım için çok detaylı, özellikli bir şey aramıyorum bu yüzden. Ses kasma gibi bir derdim olmayacak. Yine de hikayeli oyunlarda zevk versin yeterli.

Aradığım özellikler;
- Şarjı uzun gitmesi
- Type-C ile şarj olması
- Çıkarılabilir mikrofon
- Müzik dinlerken bassları, detayları memnun etmesi
- Padleri terletmeyip, uzun süreli kullanımlarda kafayı rahatsız etmemesi. Hafif olması yani.

Bulduğum kulaklıklardan birkaçı şu şekilde;

Nestu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ERCAN
bu modeller arasında en iyisi g733 terleme çok yapmaz kulaklık pedi kumaş olduğu için terleme konusunda çok sıkıntı çekmezsin pil ömrü ise 20-29 saat civarında olduğu söyleniyor mikrofonu ise tak çıkar değil aşağı yukarı indirmeli tabi karar senin bence bu kulaklıkların test videolarını izle hangisini beğenirsen onu alırsın zaten

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu modeller arasında en iyisi g733 terleme çok yapmaz kulaklık pedi kumaş olduğu için terleme konusunda çok sıkıntı çekmezsin pil ömrü ise 20-29 saat civarında olduğu söyleniyor mikrofonu ise tak çıkar değil aşağı yukarı indirmeli tabi karar senin bence bu kulaklıkların test videolarını izle hangisini beğenirsen onu alırsın zaten

278Gr diyor ama hocam. Yeni gördüm bende. Uzun kullanımda ağrı yapmaz mı?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Hikayeli oyunlar ve müzik için kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofon ile işim yok. Çıkarılabilir olması daha iyi olur benim açımdan.

Online oyun oynamadığım için çok detaylı, özellikli bir şey aramıyorum bu yüzden. Ses kasma gibi bir derdim olmayacak. Yine de hikayeli oyunlarda zevk versin yeterli.

Aradığım özellikler;
- Şarjı uzun gitmesi
- Type-C ile şarj olması
- Çıkarılabilir mikrofon
- Müzik dinlerken bassları, detayları memnun etmesi
- Padleri terletmeyip, uzun süreli kullanımlarda kafayı rahatsız etmemesi. Hafif olması yani.

Bulduğum kulaklıklardan birkaçı şu şekilde;

Hocam gösterilenler gayet iyi ama sanırım 2.elde HyperX Cloud 3 wireless da iyi gider belki 0 bile bulabilirsin indirim falan oluyor bazen

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
Hocam gösterilenler gayet iyi ama sanırım 2.elde HyperX Cloud 3 wireless da iyi gider belki 0 bile bulabilirsin indirim falan oluyor bazen

Onun da pedleri deri diye direkt eledim hocam. Daha önce deri kullandım, çok terletiyordu. Bu yüzden sadece kumaş pedleri olan ürünlere bakıyorum.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Onun da pedleri deri diye direkt eledim hocam. Daha önce deri kullandım, çok terletiyordu. Bu yüzden sadece kumaş pedleri olan ürünlere bakıyorum.
Anladım haklısın deri terletiyor ama kumaş olanlarda terletiyor ama elbetteki deriler kadar aşırı değil çok az

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
Anladım haklısın deri terletiyor ama kumaş olanlarda terletiyor ama elbetteki deriler kadar aşırı değil çok az

Arkadaşım da Arctis 1 var. 4-5 saat kullanımda bile ağrı, terletme olmuyor demişti. Yine de dediğiniz gibi deriye göre hayli hayli iyidir.

Nestu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ERCAN
bence logitech g733 başında ağrı yapmaz hafif bir kulaklık zaten bende steelseries arctis nova pro var ağır bir kulaklık logitech g733 kıyasla baya ağır

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
bence logitech g733 başında ağrı yapmaz hafif bir kulaklık zaten bende steelseries arctis nova pro var ağır bir kulaklık logitech g733 kıyasla baya ağır

Uzun kullanım olarak kullanacağım hocam bende. Günde 5-6 saat falan belki de. Sanırım ağırlığı yüzünden vaz geçiyorum G733'den. İncelemelerine bakarım artık.

Nestu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ERCAN
bir de şu model var bakmak istersen

Razer Barracuda X​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri