samet4747
80+ Platinum
kardeş ben sadece attım bu paraya böyle kaliteli bir şey istiyorsa 200 300e ofis koltuğu alsınbunların hepsi çöp
kardeş ben sadece attım bu paraya böyle kaliteli bir şey istiyorsa 200 300e ofis koltuğu alsınbunların hepsi çöp
hayır bunlar yerine ofis koltuğu alınmalı. attıkların yemek sandalyesinden farksız ve yorumlarıda olumsuz500 TL'ye şekli güzel idare bir koltuk alabilir anca ne bekliyorsun 500tlyemi xdrive mi atayım
700 tl daha koyabilse neden 500 tl bütçesi olsun 100 200 tl değilki eklesin 700 tl az para değilbir 700tl daha biriktir xdrive al
kalitesizse 400 tl yi neden çöpe atsın?500 TL'ye şekli güzel idare bir koltuk alabilir anca ne bekliyorsun 500tlyemi xdrive mi atayım
ben biriktir diyorum700 TL daha koyabilse neden 500 TL bütçesi olsun 100 200 TL değilki eklesin 700 TL az para değil
700 tl biriktirmesi 6 7 ay sürerben biriktir diyorum
alan kişiler yüksek beklenti içinde olmazsa çöp olmaz işimi görsün mantığına bürünmeli burası Türkiye paranızın karşlığını hiç bir zaman tam alamazsınızkalitesizse 400 TL yi neden çöpe atsın?
ofis koltuğu al ozamandostum öyle aham şaham bişeyler beklemiyorum 1.5 yıl götürsün kâfi
attıklarım içinden birini seçebilirsin ozamandostum öyle aham şaham bişeyler beklemiyorum 1.5 yıl götürsün kâfi
ofis koltuğunu napsın adamofis koltuğu al ozaman
ofis koltuğunu ne yapsın mı :d bunlar oturmak için bile düzgün değil tabii ofis almalı.attıklarım içinden birini seçebilirsin ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
ofis koltuğunu napsın adam