Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
Bütçe
3000
Bütçeye çok takılmayın o fiyatlara çıkmak istemiyorum YapıKredi Alış-Veriş kredisi ile almak istiyorum yanında belki klavye ve HyperX Cloud II'de alabilirim boyum 1.78 geriye yaslanma mekanizması olsun teşekkürler

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bütçeye çok takılmayın o fiyatlara çıkmak istemiyorum YapıKredi Alış-Veriş kredisi ile almak istiyorum yanında belki klavye ve HyperX Cloud II'de alabilirim boyum 1.78 geriye yaslanma mekanizması olsun teşekkürler
Alakasız olcak ama kulaklığı blackshark v2 alabilirsin. en son hp omeni o fiyatta gördüm hala duruyosa direk al

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk'ın bu model oyuncu koltuğunu yanılmıyorsam yayıncılarda kullanıyor değil mi? neden daha fazla tercih ediliyor fiyatı epey yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,502
İsim
Oğuz Oğuz
Bende calitte var. İki yıldır kullanıyorum, hala sapasağlam.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,502
İsim
Oğuz Oğuz
bu nasıldır?
valla hocam markayı ilk defa duydum. Ama ben olsam calitte, hawk, xdrive üçgeninden ayrılmazdım. Sonuçta kendini kanıtlamış firmalar. Evet ilk zamanlar sorun olmaz ama zamanla yıpranma, çökme, kırılma falan oluyor.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Alacağın koltukta arayacağın 2 temel özellik var,
  1. Kumaş olması
  2. Metal ayaklara sahip olması
xDrive 15'li Siyah Kumaş modeline bakabilirsin, diğer 15'li modelleri deri. Ona dikkat et.
Hawk Fab V2, V4'e bakabilirsin.

xDrive 15'li Siyah Kumaş'ı ben kullanıyorum, 2-3 ay oldu herhalde ve herhangi bir gıcırdama, rahatsız edici bir şey olmadı.
Hawk Fab'ı hem yayıncılar hem de buradan bir kaç kişi kullanıyor ve fiyatına göre gayet iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Hawk'ın bu model oyuncu koltuğunu yanılmıyorsam yayıncılarda kullanıyor değil mi? neden daha fazla tercih ediliyor fiyatı epey yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou
Hocam detaylı bilgim yok ama kumaş ürünler daha pahalı
Alacağın koltukta arayacağın 2 temel özellik var,
  1. Kumaş olması
  2. Metal ayaklara sahip olması
xDrive 15'li Siyah Kumaş modeline bakabilirsin, diğer 15'li modelleri deri. Ona dikkat et.
Hawk Fab V2, V4'e bakabilirsin.

xDrive 15'li Siyah Kumaş'ı ben kullanıyorum, 2-3 ay oldu herhalde ve herhangi bir gıcırdama, rahatsız edici bir şey olmadı.
Hawk Fab'ı hem yayıncılar hem de buradan bir kaç kişi kullanıyor ve fiyatına göre gayet iyi.
Kumaş olması kesinlikle önemli. Xdrive Altay var. Yaz kış farketmeksizin 2 saatten fazla oturulmuyor. Bi 3 dk gezip geliyorum. 3. Olarak oturma bölgesinde yanlardaki destekler çok uzun olmasın derim. Rahat oturmak isterken profiller bacağını acıtıyor ve terlemeyi arttırıyor.

Top Bottom