Neler Yeni

Öneri Oyuncu Koltuk mu Oyuncu Masası mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
gaming olsa daha iyi olur
Gaming diye bir şey yok ki, kim bulduysa tamamen para kazanma amaçlı kardeşim. Aldığın ürün fileli olsun, kaliteli kumaşı ve hareket imkanları fazla olsun kafi. Gaming dediğin şey RGB ışıklandırmadan ibaret, bide şekil tasarım. Yine de sen bilirsin.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
Koltuk almalısın. Arkadaşın attığı fab modeli güzel, montajı tek başınaysan kanser edebilir ama sağlam ve rahat bir koltuk.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Koltuk almalısın. Arkadaşın attığı fab modeli güzel, montajı tek başınaysan kanser edebilir ama sağlam ve rahat bir koltuk.
xPrime diye bir marka çıkıp duruyor karşıma. 1899TL. Yorumları falanda güzel. Hawk vardı aklımda ama xPrime kafamı karıştı. Sonuçta arada 1000 TL fark var ama kalitesizse almaya gerek yok. Bu koltuk hakkında ne düşünüyorsunuz?

ReyMysterio619

80+ Bronze
Arkadaşlar 2-3k bütçe var. Önce masa mı almalıyım yoksa koltuk mu? Kararsız kaldım. Siz önce hangisini alırdınız.
Bence koltuk. Altına da eğer koyu renk masan yoksa ahşap kaplamalı masalar bulunuyor en son 800 bandındaydılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

xPrime diye bir marka çıkıp duruyor karşıma. 1899TL. Yorumları falanda güzel. Hawk vardı aklımda ama xPrime kafamı karıştı. Sonuçta arada 1000 TL fark var ama kalitesizse almaya gerek yok. Bu koltuk hakkında ne düşünüyorsunuz?

Xprime çok kalitesiz bir marka

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki

Xdrive ismini hawk in model ismini çalmışlar :D bu marka icin çok iyi yorum yok uzun vadede sorunlu ürün. Buna benzer bilmemnesit diye bi marka vardı arkadaşın ki 5 ayda kırıldı. Bin lira ucuz evet ama ucuz etin yahnisi olayı var seni uğraştırır.

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Arkadaşlar 2-3k bütçe var. Önce masa mı almalıyım yoksa koltuk mu? Kararsız kaldım. Siz önce hangisini alırdınız.
Hacı düşünmeden koltuk al derim

ciddi bel rahatsızlıklarına sebebiyet veriyor 18 yaşında fıtık oldum
şimdi bilgisayara bakmayı bırak yürüyemiyorum oturunca ağrıyor ,üniversiteye hazırlanıyorum okulda işkence çekiyorum
yalnız fıtık da değil
belde eğrilik
kanal daralması gibi sorunlar da çıkarabilir

bu yönünü de düşünerek kararını verirsin :)

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Koltuk.

Top Bottom