Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar halihazırda aşağıdaki linkteki kulaklığı kullanıyorum ve geçen sene 200 lira gibi bir fiyata almıştım indirimden.

Aslında kulaklıktan memnunum fakat gözlük kullanıyorum ve bu kulaklık kulaklarıma cok baskı uyguluyor ve gözlüğümü de sıkıştırdığı için bir süre sonra başımı ağrıtıyor. Bu yüzden kablolu (usb girişli olmasi lazim) ya da kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Olabildiğince ucuz ve fp olmasi tercihimdir. Üst sınır 2000 tl gibi düşünüyorum, mesela şöyle bir kulaklık var:
https://ty.gl/kid89f8gl72fl onerir misiniz? Kafami cok sıkmaması benim icin önemli, bu tarz kulaklarda onemi var mi bilmiyorum fakat kafam da biraz büyük sanıyorum, bu da etkiliyor...

Önerilerinizi rica ederim.

H3 biraz konforsuz bir kulaklık daha önce kullandığınızın konforunu bilmem ama bu kulaklık hafif, plastiği biraz dandik kafayı oynatınca gıcırdıyor, padler kulağı tam kavramiyor aslında bu sizin için iyi olabilir lakin kulaklığın bi tarafında altta boşluk olup izolasyonu etkiliyor. Ayrıca üst tarafında pad var gibi ama sanki yok kafanızda tahta varmış gibi bir hissiyat veriyor, bende çok ağrı yapmıştı. Kısaca ben konforsuzlugundan iade ettim.

H3 biraz konforsuz bir kulaklık daha önce kullandığınızın konforunu bilmem ama bu kulaklık hafif, plastiği biraz dandik kafayı oynatınca gıcırdıyor, padler kulağı tam kavramiyor aslında bu sizin için iyi olabilir lakin kulaklığın bi tarafında altta boşluk olup izolasyonu etkiliyor. Ayrıca üst tarafında pad var gibi ama sanki yok kafanızda tahta varmış gibi bir hissiyat veriyor, bende çok ağrı yapmıştı. Kısaca ben konforsuzlugundan iade ettim.
Önerebileceğiniz başka var midir peki? Yani bütçe daha üstüne de çıkabilirim ancak sadece cs icin kullanacağım. Harici hoparlorlerim var o yuzden cok aşırı kaliteli bir şeye ihtiyacım yok, yalnızca ses kasabileyim ve başımı sıkmasın ve ağrımasın yeterli

Önerebileceğiniz başka var midir peki? Yani bütçe daha üstüne de çıkabilirim ancak sadece cs icin kullanacağım. Harici hoparlorlerim var o yuzden cok aşırı kaliteli bir şeye ihtiyacım yok, yalnızca ses kasabileyim ve başımı sıkmasın ve ağrımasın yeterli
Spesifik bi öneride bulunamam güncel fiyatları bilmiyorum, sürekli değişiyor. Sadece önceliğimiz ses kalitesi değil de konforsa tanınmış markaların ürünlerine bakıp indirim kovalayın.

Mikrofon önemliyse Fuxi serisinden uzak durun. Fuxi H3 ve H7 serisinde hem ses alıp hem de ses vermede bu ürünlerin alıcısı yetersiz kalıyor. Bir süür Fuxi serisine ait mikrofon çalışmıyor vb. sorunları yazılan forum konuları var.

Eğer mikrofon önemli değilse H3 yerine H7 olanını alın diyecektim ama diyemiyorum. Çünkü onun da stokları bitmiş, 1-2 tane satan var ama ₺2700 falan koymuşlar o ürün ₺1500-1700 satıyordu.

İlla kablosuz olsun diyorsanız Huaxu-X1'de var. Ama belirteyim mikrofon önemliyse, bu ürünlerin alıcıları hem ses alma hem sesi karşıya iletmede başarısız oluyor.

Benim size tavsiyem H2002P yana olacaktır.

H2002P kulak pedleri gayet konforlu, kulağı sarmıyor ama hareketli omurgası olduğundan bahsettiğiniz ₺0-500 arası ucuz kulaklıklardaki gibi sert ve kulak pedlerinin oynamadığı kulaklıklar gibi baskı yapmıyor. Yani gözlük vb. kullanırken sorun yaşamazsınız. Deri olduğundan bir tık terletebilir. Kablosunun da dolanma sorunu var ve mikrofonu çıkarılabilir değil. Kablo dolanırsa, kablodan tutup kulaklığı çarpmayacak şekilde sarkıtırsanız açılır. Dolanmaması için de kabloyu masada oradan buradan geçirip, sizi de rahatsız etmeyecek şekilde bir kablolama yapmanız iş görür.

Gamepower'ın da kulaklıkları var, ama onlara konuda neden önermediğimi anlattım.
Bağlantıda ayrıca H2002P için sürücü ve ayar videosu da attım. Onları da lütfen kontrol edin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzer olayı H2002BG'de yaşadım, gerçi onda gıcırdama yok üst kısmı H2002P vb. modeller ile aynı. En büyük sorunu üst kısmın sünger ve kumaşımsı olması, kafaya baskı uygulanınca orası incelmiyor. Bu yüzden de diğer derilere göre bir tık baskılı oluyor.

Ayrıca kumaş ped doğal olarak ses izolasyonunda kötü. Tek avantajı terleme daha düşük oluyor. Tüy, kıl, toz gibi şeyleri daha çok tutuyor.

Son düzenleme:
Ben de FUXİ H3 kullanıyorum, kafamda hissetmeyecek kadar memnunum konforundan. Gözlük de kullanıyorum aynı zamanda.
Konfor senin için önemliyse Fuxi H3 2000 TL altı tek seçenek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,299
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri