Neler Yeni

Oyuncu Laptopu Isınma sorunu

Weirdos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Toprak Bostan
IMG_4369.jpeg
Abilerim ablalarım merhabalar. Dün HP Victus 16 Ryzen 7 7840hs RTX 4070 model laptopumu fan temizliği ve termal macun yenilenmesi için vermiştim. Geri aldığımda ise sıcaklıklar anormal derecede arttı. Vermeden önce tozlu fan ve kuru termal macunla cs2 de max 85 derecede çalışırken şuan 100 leri görüyor. Ve saçma bir şekilde discrete cpu seçilirken bu oluyor. Hybridde bu sorun yok. fakat bu zamana kadar hep Discrette kullandım bu sıcaklıkları asla görmedim 15-20 derece fark var. Nasıl düzeltebilirim? Yenilenmiş termal macun ve fan temizliği resmen discrete seçili laptopta 20 derece sıcaklık arttırdı.
IMG_4372.jpeg
IMG_4371.jpeg
IMG_4370.jpeg

Mithril

80+ Silver
Alıntıyı görüntüleAbilerim ablalarım merhabalar. Dün HP Victus 16 Ryzen 7 7840hs RTX 4070 model laptopumu fan temizliği ve termal macun yenilenmesi için vermiştim. Geri aldığımda ise sıcaklıklar anormal derecede arttı. Vermeden önce tozlu fan ve kuru termal macunla cs2 de max 85 derecede çalışırken şuan 100 leri görüyor. Ve saçma bir şekilde discrete cpu seçilirken bu oluyor. Hybridde bu sorun yok. fakat bu zamana kadar hep Discrette kullandım bu sıcaklıkları asla görmedim 15-20 derece fark var. Nasıl düzeltebilirim? Yenilenmiş termal macun ve fan temizliği resmen discrete seçili laptopta 20 derece sıcaklık arttırdı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
cihaza bakım kim yaptı ise işini doğru düzgün yapmamış.

Weirdos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Toprak Bostan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaza bakım kim yaptı ise işini doğru düzgün yapmamış.
ya bilgi işlem dairesine yaptırmıştım aslında çok bir yapılacak işte yoktu termal macun sürdü ve fan temizliği yaptı sıcaklıkların bu kadar artması hiç normal değil aynı kalsa yine anlardım da artması çok saçma geldi

Mithril

80+ Silver
ya bilgi işlem dairesine yaptırmıştım aslında çok bir yapılacak işte yoktu termal macun sürdü ve fan temizliği yaptı sıcaklıkların bu kadar artması hiç normal değil aynı kalsa yine anlardım da artması çok saçma geldi
ya vidaları doğru düzgün sıkmadı yada acayip dandik bir termal macun sürmüş hocam aklımada başka seçenek gelmiyor. Laptop bakımı çok basit bir şey hocam, düzgün bir termal macun alıp tekrar kendiniz bakım yapın cihaza bence.

Weirdos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Toprak Bostan
ya vidaları doğru düzgün sıkmadı yada acayip dandik bir termal macun sürmüş hocam aklımada başka seçenek gelmiyor. Laptop bakımı çok basit bir şey hocam, düzgün bir termal macun alıp tekrar kendiniz bakım yapın cihaza bence.
sağ olun teşekkürler Aslında kaliteli bir termal macun kullandığını söylemişti ama tekrar bakmak gerekiyor sanırım

Mithril

80+ Silver
sağ olun teşekkürler Aslında kaliteli bir termal macun kullandığını söylemişti ama tekrar bakmak gerekiyor sanırım
Bu devirde kimsenin sözüne güvenmeyin hocam. Kendiniz yapın hocam hem öğrenmiş olursunuz termal bakım yapmayı sonra kimseye muhtaç olmazsınız.

Weirdos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Toprak Bostan
Bu devirde kimsenin sözüne güvenmeyin hocam. Kendiniz yapın hocam hem öğrenmiş olursunuz termal bakım yapmayı sonra kimseye muhtaç olmazsınız.
hocam bugün tanıdık bir bilgisayarcıya götürdüm mx6 macun sürdü. 100 derece çalışmasının sebebi çok kötü macun sürülmesiymiş. şuan cpu sıcaklığım valoda 68-75 gpu ise 42 derecelerde.Buda sanırım laptop için iyi bir değer😁 İlgi alakanız için teşekkür ederim

Mithril

80+ Silver
hocam bugün tanıdık bir bilgisayarcıya götürdüm mx6 macun sürdü. 100 derece çalışmasının sebebi çok kötü macun sürülmesiymiş. şuan cpu sıcaklığım valoda 68-75 gpu ise 42 derecelerde.Buda sanırım laptop için iyi bir değer😁 İlgi alakanız için teşekkür ederim
Sorununuzun çözülmesine sevindim hocam, mx6 güzel bir tercih olmuş.

Weirdos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Toprak Bostan
Sorununuzun çözülmesine sevindim hocam, mx6 güzel bir tercih olmuş.
hocam başka bir forumda pump out yapıcak ve sıcaklıklar tekrardan yükselicek demişler bu nedir ve nasıl engelleyebilirim

nihatpeh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nihat P
aynı problemi bende yaşıyordum sonra bu soğutucuyu aldım baya bir işe yaradı istersen bir bak almanı tavsiye ederim.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Berkay
Macun sürmemiş bile olabilir hocam. Macun ve temizlik işi bence basit bir şey. Sizde yapabilirsiniz evde. Hem içiniz rahat eder hem maddi olarak rahatlatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,551
Üyeler
172,690
Son üye
Ali_124
Top Bottom