Oyunda iken GPU kullanımı %16

71727

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Reaksiyon skoru
39,170
Arkadaşlar bir sorum var pubg lite oynuyordum laptoptan msi afterburnerda gözüken değerler gpu en fazla %16 cpu ise %78 lerde ve işlemcim adeta yanıyor pubg lite da 720p orta ayarlarda 80 derecelerde geziyor bunun sebebi nedir laptop olduğu için soğutmadan kaynaklı mı darboğaz mı var yoksa pubg lite optimizasyon özürlü bir oyun mu ?

Laptopta darboğaz durumu olmaz, parçaları ona göre ayarlarlar, biraz daha uygun grafik ayarları deneyin.

oyun hakkında bilgim yok fakat işlemcinin bu kadar ısınması anormal. Laptopun içini temizleyebilirsin

İşlemcinin sıcaklığı yüksek. Termal macunu en son ne zaman sürdün? Ve kasanın modeli nedir bir de PSU?

Soğutmadan kaynaklı büyük ihtimalle
içini açıp baktığımda bir ısı borusu bir adette fan var ben birde arkadaşım bana kullanmadığı bir ekran kartını vermişti gt 730 onun fanını çıkarıp bir düzenek kurup laptopun hava alan delikli yerlerine onu çalıştırıp koymuştum ama sonuç nafile.

İşlemcinin sıcaklığı yüksek. Termal macunu en son ne zaman sürdün? Ve kasanın modeli nedir bir de PSU?
laptop kullanıyorum biraz eski lenovo G580 termal macunu hiç değiştirmedim 2013 den kullanıyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,339
Üyeler
190,192
Son üye
Zehra Koçyiğit
Geri