gta 5 de saçma sapan fps düşüşleri oluyor en yüksek ayarlarda 200 fpsde iken bazen 12ye düşüyor ayarlarda 9 a kadar düşüyo (esc ye basınca) ne yapmam gerek nasıl düzelteceğim üstelik ekran kartının 8gb ın yarısını bile kullanmıyor oyun
Sisteminiz nedir?gta 5 de saçma sapan fps düşüşleri oluyor en yüksek ayarlarda 200 fpsde iken bazen 12ye düşüyor ayarlarda 9 a kadar düşüyo (esc ye basınca) ne yapmam gerek nasıl düzelteceğim üstelik ekran kartının 8gb ın yarısını bile kullanmıyor oyun
Ram kaç gb ve sistem özelliklerin nedirgta 5 de saçma sapan fps düşüşleri oluyor en yüksek ayarlarda 200 fpsde iken bazen 12ye düşüyor ayarlarda 9 a kadar düşüyo (esc ye basınca) ne yapmam gerek nasıl düzelteceğim üstelik ekran kartının 8gb ın yarısını bile kullanmıyor oyun
16 gb ramRam sayın 8GB sa olabilir. Benimde 8 de öyle sorunlar yaşıyordum. 16GB'a yükselttim şuan çok rahatım.
Ryzen 5 3500x rx 5700 xt 16 gb ram b450m dragon 500 gb nvme m.2 ssd thermaltake v200 ve kendi psu suRam kaç gb ve sistem özelliklerin nedir
Ryzen 5 3500x rx 5700 xt 16 gb ram b450m dragon 500 gb nvme m.2 ssd thermaltake v200 ve kendi PSU suSisteminiz nedir?
Oyunu yükledim ve olmaya başladıYeni mi olmaya başladı ?
ekran kartı driver ım güncelekran kartının driveri ile olabilir ama pek emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada aldığınız modelin gereğinden fazla ısınmasıda olabilir msi afterburner ile sonuçlara bakın.
73 dereceyi geçmiyorekran kartının driveri ile olabilir ama pek emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada aldığınız modelin gereğinden fazla ısınmasıda olabilir msi afterburner ile sonuçlara bakın.
hayır epic gamesteCrackli mi ?