oyundaki anlamsız fps düşüşü

Reaksiyon skoru
126
gta 5 de saçma sapan fps düşüşleri oluyor en yüksek ayarlarda 200 fpsde iken bazen 12ye düşüyor ayarlarda 9 a kadar düşüyo (esc ye basınca) ne yapmam gerek nasıl düzelteceğim üstelik ekran kartının 8gb ın yarısını bile kullanmıyor oyun

Yeni mi olmaya başladı ?

gta 5 de saçma sapan fps düşüşleri oluyor en yüksek ayarlarda 200 fpsde iken bazen 12ye düşüyor ayarlarda 9 a kadar düşüyo (esc ye basınca) ne yapmam gerek nasıl düzelteceğim üstelik ekran kartının 8gb ın yarısını bile kullanmıyor oyun
Sisteminiz nedir?

Ram sayın 8GB sa olabilir. Benimde 8 de öyle sorunlar yaşıyordum. 16GB'a yükselttim şuan çok rahatım.

Ram kaç gb ve sistem özelliklerin nedir

Ram sayın 8GB sa olabilir. Benimde 8 de öyle sorunlar yaşıyordum. 16GB'a yükselttim şuan çok rahatım.
16 gb ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram kaç gb ve sistem özelliklerin nedir
Ryzen 5 3500x rx 5700 xt 16 gb ram b450m dragon 500 gb nvme m.2 ssd thermaltake v200 ve kendi psu su

Sisteminiz nedir?
Ryzen 5 3500x rx 5700 xt 16 gb ram b450m dragon 500 gb nvme m.2 ssd thermaltake v200 ve kendi PSU su

Yeni mi olmaya başladı ?
Oyunu yükledim ve olmaya başladı

ekran kartının driveri ile olabilir ama pek emin değilim.

yada aldığınız modelin gereğinden fazla ısınmasıda olabilir msi afterburner ile sonuçlara bakın.

ekran kartının driveri ile olabilir ama pek emin değilim.

yada aldığınız modelin gereğinden fazla ısınmasıda olabilir msi afterburner ile sonuçlara bakın.
ekran kartı driver ım güncel

Crackli mi ?

driver sürümün ne ?

Geri