Madem para verdik hepsini kullanıcaz yok öyle yağmaİhtiyacı olan kadar kullanıyor 40 gb kullanacağını düşünmüyordun değil mi?
Normalde yapmam ama sen istiyorsan kullan hepsiniMadem para verdik hepsini kullanıcaz yok öyle yağma
Knk diabloyu açınca bı anda 30 GB ram kullansın demiyorum sorun şu ram var ama 8 GB ram varmış gibi oyunlara ram veriyor farklı oyunlarda bile 4 GB veriyor yani 40 i boş ver 16 GB var de 16 GB de 4 GB veriyor oyunlaraİhtiyacı olan kadar kullanıyor 40 gb kullanacağını düşünmüyordun değil mi?
Attığınız görsellerde kullanımı tam göremiyorsunuz. Afterburner gibi bir uygulama ile oyundayken bakmanız gerekiyor.Knk diabloyu açınca bı anda 30 GB ram kullansın demiyorum sorun şu ram var ama 8 GB ram varmış gibi oyunlara ram veriyor farklı oyunlarda bile 4 GB veriyor yani 40 i boş ver 16 GB var de 16 GB de 4 GB veriyor oyunlara
NGFOADSJBGĞOUABĞSGOIAJSNBĞOGA cok guldum sabah sabahMadem para verdik hepsini kullanıcaz yok öyle yağma
arada fps düşüşü yaşıyorum ve beni tetikleyen şey şu buna göre 4 gb kullanması bana anormal geliyor yani tabii ki 40 gb aldım 40 ınıda oyuna versin demiyorumEvet kullanım normal değil, 32gb ram var en az 14-16gb kullanıyor Diablo IV. Drop yiyor musunuz şehirlerde veya farm yaparken ?
Alt tab yaparsan kullanım çok büyük oranda düşer oyun içinden atacaksın fotoyu.arada fps düşüşü yaşıyorum ve beni tetikleyen şey şu buna göre 4 gb kullanması bana anormal geliyor yani tabii ki 40 gb aldım 40 ınıda oyuna versin demiyorum
ve su videoda 16 gb var 12 gb ram fln kullanıyor() takıldığım olay bu