1000 lira diyorgamesatış gibi yerlerde 20tl ye steam hesabı satılıyo onlardan al
güvenilir çalıntı değil hesap sizin olmuyor aynı hesapta 1000kişi oynuyor gibi düşünün çevrimdışı moda alınıp ben last of us ı falan böyle bitirdim fullgüvenilir mi? çalıntı hesap falanmı anlamadım
Yani övmek çok doğru bir davranış mı bilmiyorum ama 3 gün içinde 100tl gibi bir fiyata Sekiro, The last of us, Black myth wukong, Cyberpunk ve Ghost of Tsushima oyunlarını bulunduğu paylaşımlı steam hesapları satın aldım. Bu ekonomide oyunlara bu kadar bütçe ayırmam imkansız.
aynen hocam bende 10binlik oyunu 200tl ye almışımdır buralardan yüksek satışlı satıcılar genelde otomat kullanıyor artık zatenYani övmek çok doğru bir davranış mı bilmiyorum ama 3 gün içinde 100tl gibi bir fiyata Sekiro, The last of us, Black myth wukong, Cyberpunk ve Ghost of Tsushima oyunlarını bulunduğu paylaşımlı steam hesapları satın aldım. Bu ekonomide oyunlara bu kadar bütçe ayırmam imkansız.
Eğer bir göz atarım dersen tavsiyem otomatik teslimat yapan satıcılardan alman. @oxtx
Nasıl hocam iyi mi ?aldık bakalım
hocam bende almayı düşünüyorum nasıl çıktı acaba?aldık bakalım