Neler Yeni

Oyunlar CPU %100 Oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Bulat
foks35 kardeşim aynı sıkıntı bende de var oyunlara girerken ThrottleStop kullanıyorum beni idare ediyor öneririm:D

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
win arama kısmına güç yazın orada güç seçeneklerinde modlar var onu performans moduna alın

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Arkadaşlar merhaba sistem boşta iken cpu %5-10 arasında geziyor ancak oyuna (cs go, lol , pubg , gta vb) girdiğim zaman ana menüde olsam dahi cpu kullanımı %100 olmaktadır. Cs go dan örnek vermek gerekirse ana menüdeyken görev yöneticisnden baktıgım zaman %40 civarlarında cpu harcamaktadır ancak toplam cpu %100'den hiç aşağı düşmemektedir yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır?
Ekran kartını yazarmısın bide cpu %100 ise darboğaz var demektir işlemcini değişmelisin

foks35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ufuk ugur
foks35 kardeşim aynı sıkıntı bende de var oyunlara girerken ThrottleStop kullanıyorum beni idare ediyor öneririm:D
ne işe yarıyor acaba dıyorum garantısı bıtmeden aldıgım yere gerı goturup gostersem sonuc alırmıyım :D

foks35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ufuk ugur
Ekran kartını yazarmısın bide cpu %100 ise darboğaz var demektir işlemcini değişmelisin
MSI Geforce GTX 1060 3GB
linkteki sistemin aynısı almıştım zamanında darboğaz olduğunu sanmıyorum ama net ne dusunuyosnz

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar merhaba sistem boşta iken cpu %5-10 arasında geziyor ancak oyuna (cs go, lol , pubg , gta vb) girdiğim zaman ana menüde olsam dahi cpu kullanımı %100 olmaktadır. Cs go dan örnek vermek gerekirse ana menüdeyken görev yöneticisnden baktıgım zaman %40 civarlarında cpu harcamaktadır ancak toplam cpu %100'den hiç aşağı düşmemektedir yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır?
İşlemciniz biraz zayıf kalmıştır çünkü oynadığınız oyunlar biraz işlemci ağırlıklı

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
MSI Geforce GTX 1060 3GB
linkteki sistemin aynısı almıştım zamanında darboğaz olduğunu sanmıyorum ama net ne dusunuyosnz
Şöyle diyim gpu % de kaç ta çalışıyor aynı anda bide sıcaklık değerleri nelerdir oyunda bunlarıds söylermisiniz erkan kartına overclock yaptıysan geri al hızına hız katıp sonra işlemcini yetersizde bırakabilirsin yada oyun oynarken arkada farklı uygulamalar acık kalırsa işlemci hanginirine yetişceğine bakamaz %100 kullandırtır

foks35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ufuk ugur
İşlemciniz biraz zayıf kalmıştır çünkü oynadığınız oyunlar biraz işlemci ağırlıklı
attığım video da kıyaslama yaptığım zaman başka bir sorun var gibi sanki tavsiye edebilceğin başka bir durum varmı

foks35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ufuk ugur
Şöyle diyim gpu % de kaç ta çalışıyor aynı anda bide sıcaklık değerleri nelerdir oyunda bunlarıds söylermisiniz erkan kartına overclock yaptıysan geri al hızına hız katıp sonra işlemcini yetersizde bırakabilirsin yada oyun oynarken arkada farklı uygulamalar acık kalırsa işlemci hanginirine yetişceğine bakamaz %100 kullandırtır
durum su anda bu sekılde overclock veya herhangi hiçbir müdahale ne ekran kartı nede işlemciye yapmadım

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    534 KB · Hit: 70
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,262
Üyeler
164,638
Son üye