Oynatmayacak kadar sıkıntı yaratmaz da problem yokYüklenme süreleri uzar oyunda önemli
Fiyatları hiç bilmiyorum 2 TB olmaz büyük ihtimalle ama 1 TB ile 500 GB arasında aşırı büyük fark yoksa 1tb alırım ama fiyat farkı çok ise ikisi arasında 500 alırım1 TB mi 2 TB mi.?
Hocam bütçe durumunuzu bilmiyorum ama hem ısınma,hem ses,hemde performans olarak harddiskler hiç önerilmiyor ve bende önermiyorumPC mde 256 GB SSD var oyunlar için yeterli olmuyor onun için hdd almak istiyorum malum ssd pahalı
oyunlarda sıkıntı yaşarmym
İkisinden birisini alabilirsin.Oynatmayacak kadar sıkıntı yaratmaz da problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatları hiç bilmiyorum 2 TB olmaz büyük ihtimalle ama 1 TB ile 500 GB arasında aşırı büyük fark yoksa 1tb alırım ama fiyat farkı çok ise ikisi arasında 500 alırım
Depolama ve oyun yükleme için HDD idealdir. Traktör yok içinde merak etmeyin.Hocam bütçe durumunuzu bilmiyorum ama hem ısınma,hem ses,hemde performans olarak harddiskler hiç önerilmiyor ve bende önermiyorum
süresinin uzayacağını biliyor zaten SSD pahalı olduğundan alacaktırYüklenme süreleri uzar oyunda önemli
Daha önce kullandığım için dedimİkisinden birisini alabilirsin.
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Depolama ve oyun yükleme için HDD idealdir. Traktör yok içinde merak etmeyin.
Bende 14 senedir kullanıyorum. Gidipte sesli çalışan. Sıkıntılı HDD aldın diye hepsi öyle çalışmıyor..Daha önce kullandığım için dedim
Yükleme süreleri uzar oyunlarda ancak SSD alacak bütçe yoksa sadece oyunlar ve veri depolama vb. İşlemler için HDD bence alınabilir.PC mde 256 GB SSD var oyunlar için yeterli olmuyor onun için hdd almak istiyorum malum ssd pahalı
oyunlarda sıkıntı yaşarmym