Neler Yeni

OYUNLAR SARIYOR MU ?

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Budak
Beyler oyunlar sizi sarıyor mu ya ? Beni hiçbir oyun sarmıyor artık nedense.
Eskiden bilgisayarım kötüyken deli gibi League of Legends oynardım ve sarardı, bir ara TFT, bir ara Valorant'a sardım, sonra ortalama bir PC aldım (4060 R5 5600) ve her oyunu çok rahat oynatıyor, ve baya bir oyunda satın aldım (GTA5,Cyberpunk,RDR2,.. +300 tane satın almış olduğum oyun var) ama hiçbirini oynayasım gelmiyor, dedim ben acaba AAA oyun mu sevmiyorum, LoL yükledim, 2 gün oynadım 4-5 el o da baydı onu da sildim. Sizleri sarıyor mu ? Problem bende mi var ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Aykaç
Burada takılmak oyun oynamaktan daha eğlenceli gibi geliyor bana ne bileyim işte burası daha eğlenceli

CharlesPolat

80+ Bronze
Eskiden bilgisayarım kötüyken deli gibi League of Legends oynardım ve sarardı, bir ara TFT, bir ara Valorant'a sardım, sonra ortalama bir PC aldım (4060 R5 5600) ve her oyunu çok rahat oynatıyor, ve baya bir oyunda satın aldım (GTA5,Cyberpunk,RDR2,.. +300 tane satın almış olduğum oyun var) ama hiçbirini oynayasım gelmiyor, dedim ben acaba AAA oyun mu sevmiyorum, LoL yükledim, 2 gün oynadım 4-5 el o da baydı onu da sildim. Sizleri sarıyor mu ? Problem bende mi var ?
Eskiden güzeldi şuanda herkesin bir sorunu problemi var yaşlar büyüyünce sorumluluklar artıyor bence onun da katkısı var

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burada takılmak oyun oynamaktan daha eğlenceli gibi geliyor bana ne bileyim işte burası daha eğlenceli
Hocam bu ne hız :) . Bende oyun oynamak yerine 10 dakikalık Enis Kirazoğlu videoları izliyorum , mesela Wukong çıktı ama oynayasım gelmiyor, onun yerine 10 dakikalık videosunu izliyorum , oyunlar çok sıkıyor.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ali Mert Okuducu
Eskiden ekipce oynadigimiz oyunları özledim. Şimdi bı oyuna gireyim diyorum oyunun yuklenme ekranı gelene kadar sıkılıp alt f4 atiyorum.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Budak
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Aykaç
Hocam bu ne hız :) . Bende oyun oynamak yerine 10 dakikalık Enis Kirazoğlu videoları izliyorum , mesela Wukong çıktı ama oynayasım gelmiyor, onun yerine 10 dakikalık videosunu izliyorum , oyunlar çok sıkıyor.
Ben hızlı yazarım işte alıştım bu duruma :D

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Budak
Eskiden ekipce oynadigimiz oyunları özledim. Şimdi bı oyuna gireyim diyorum oyunun yuklenme ekranı gelene kadar sıkılıp alt f4 atiyorum.
Aynısı, benim ekiple de giresim gelmiyor , geçen overcooked 2 oynadık arkadaşlarla 10 dakikada baydım , it takes two oynadık, felaket sıktı çoğu zaman ...

LoeLzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf Elalmış
Bilgisayar başına oturduğumda 2 el LOL'de aram atar çıkarım. Eski oyunları oynarım. Desert Storm serisi, Lotr middle earth 1 - 2 ve Need For Speed gibi oyunları oynarım. Desert Storm gibi oyun varsa oynamak isterim önerilerinize açığım..

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ali Mert Okuducu
Aynısı, benim ekiple de giresim gelmiyor , geçen overcooked 2 oynadık arkadaşlarla 10 dakikada baydım , it takes two oynadık, felaket sıktı çoğu zaman ...
Bu aralar 7 days to die başladık. O sarıyor az çok ama işten eve gelince yorgunluk oluyor. Uyuyunca gece kalkiyorum gece kalkıp PC oturunca sabah zor kalkıyorum 😄

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Onur Erçakır
1991 den bugüne kadar hiç bırakmadan oynadım. 41 yaşında hala her gün oynuyorum.
Oyun oynamak artık sarmıyorsa; Ya
1. Depresyondasındır
2. Yanlış oyunu oynuyorsundur
3. Dükkanı kapatmışsındır.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Tugay gedik
Eskiler mi güzeldi ? Eskiden mi güzeldi orasını halen anlamış değilim. bende de oyunlar artık sarmıyor benim döngüm şu şekilde 3-4 ay metin2 baydığı zaman cs2 pubg vs ondan sonra tekrar metin2 gibiydi artık hiçbirisi sarmıyor

Top Bottom