Neler Yeni

OYUNLARDA DROP SORUNU ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN

emiliano

80+ Bronze
Ryzen 5 5600
16 3200mhz
Rx 5700xt 8gb
512 m2 ssd
600w psu
Asus a320 mk

sistemim böyle işlemci upgrade ledim ve şimdi god of war da özellikle can sıkacak seviyede bir drop sorunu var 90 fps lerde takılmalar bi anda 60 lara düşmeler oluyor cinebenchmark r23 puanı 9600 lerde 75 dereceyi geçmedi akıcılık hissini oyunlarda yaşayamıyorum driverlar güncel ısınma sorunu yok neden böyle oluyor olabilir

Son düzenleme:

Xeowa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yılmaz
Dostum aynı ekran kartına sahip değilim ancak driverlarını silip tekrar yükle. Bilgisayarında bir virüs taraması yap. Ayrıca arka planda izinsiz çalışan uygulamaları da kontrol et. Vaktim var sorun değil dersen temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. SSD'de de %15'lik kısmın boş kalmasına dikkat et.

emiliano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum aynı ekran kartına sahip değilim ancak driverlarını silip tekrar yükle. Bilgisayarında bir virüs taraması yap. Ayrıca arka planda izinsiz çalışan uygulamaları da kontrol et. Vaktim var sorun değil dersen temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. SSD'de de %15'lik kısmın boş kalmasına dikkat et.
driverları yeni güncelledim virüs olmadığınada eminim ama boş alanım 135 gb ben gerçekten delireceğim ya

Xeowa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yılmaz
Yani dediğim gibi aynı ekran kartını kullanmıyorum ama temiz bir kurulum yapıp öyle denemek kalıyor geriye bir tek seçeneklerden.

emiliano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o dediğini nasıl yaparım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında cs go da felan sıkıntı yok 700 800 fps lerde rekoda 400 lerde felan bu hikayeli oyunlarda sıkıntı god of war da 90 fps de takılmalar aniden 60 lara düşmeler felan

Mafia definitive edit de 90 fps lerde akıcılık yok bazen 90 dan 60 fps lere felan düşüyor kaldırıp camdan atasım geldi pc yi artık

seco54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
seco
o dediğini nasıl yaparım?

aslında cs go da felan sıkıntı yok 700 800 fps lerde rekoda 400 lerde felan bu hikayeli oyunlarda sıkıntı god of war da 90 fps de takılmalar aniden 60 lara düşmeler felan

Mafia definitive edit de 90 fps lerde akıcılık yok bazen 90 dan 60 fps lere felan düşüyor kaldırıp camdan atasım geldi pc yi artık
sa hocam konuyu hortlatıyorum ancak bende de rx 6700xt var yeni aldım hazır olarak pcyi ama bende de takılmalar oluyor oyunlarda.

Top Bottom