OYUNLARDA ÖNEMLİ ANLARI KAYDETME

orhan09

80+
Reaksiyon skoru
7
Amd rtzen 5 1500x ve Readon rx 570 ekran kartına sahibim. Haliyle nvdıa ekran kartım olmadığı için önemli anları kaydetmek istiyorum. Nvdıa bunu yapabiliyor fakat amd için böyle bir program veya önemli anları kaydetme özelliği varmı birisi bana öğretsin lütfen

Windows oyun kaydedebiliyordu. Oyunu ilk açınca sağ tarafta yazmakta.

Radeon Relive ayarlarında görüntü tekrarı kaydetme seçeneği var. Ordan kısayol tuşuna bakabilirsin.

Radeon Relive üzerinden yapabilirsin. Ayarları Radeon yazılımı üzerinde bulunuyor.

Radeon Relive üzerinden yapabilirsin. Ayarları Radeon yazılımı üzerinde bulunuyor.
Tam olarak nedir bi öğretirmişsiniz bana onu bende relive var önemli anları kaydetsin istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Radeon Relive ayarlarında görüntü tekrarı kaydetme seçeneği var. Ordan kısayol tuşuna bakabilirsin.
Öncelikle teşekkürler. Görüntü tekrarı önemli anları kaydetme mi yapıyor ?

Önemli anlar özelliğini denemedim. Bende son 2 dakikayı kaydediyor bir tuşa bastığım an direkt hazır oluyor, o özelliği kullanmanız daha mantıklı bence.

Önemli anlar özelliğini denemedim. Bende son 2 dakikayı kaydediyor bir tuşa bastığım an direkt hazır oluyor, o özelliği kullanmanız daha mantıklı bence.
Bastığım an 2 dakika kaydediyor mu yoksa önceden yaşadığım son iki dk yı mı kaydediyor ? Nasıldır yani tam olarak anlamaya çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,643
Üyeler
192,444
Son üye
serdenci
Geri