Neden cevap versin? Heriflerin gtünü öyle bir kaldırdılar ki, kendi çalışanlarını bile mağdur etme hakkının olduğunu zannediyor.Enis kirazoğlu değinmişti bu konuya,bağımsız yapımcılar gta6 için başvurmuş ücretsiz Türkçe çeviri yaparız diye.Take two/Rockstar cevap bile vermemiş.Türkçe dil yoksa crack var kendileri bilir.
Kb ama çok saçma yani ingilizce hariç diğer dillerde ücretli olmalı o zaman ayrıca para veriyorsan ve teknooji bu kadar geliştiyse bir zahmet kendi dikimde sunsunlar oyunuSon zamanlarda Türkçe dil draması dönüyor, çoğu kişi demiş ki Türkçe dil desteği maliyetine girmezler felan. Bende şöyle bir fikir atıyorum ortaya DLC olarak Dil getirseler satın alırmıydınız ? mesela herhangi bir oyuna Turkish Language 1.99$ fiyat koyulsa tepki verirmiydiniz ? Yapımcı maliyeti diye zırvalayanlara diyorum özellikle.
Animus ne bilmiyorum yalan olmasınAnimusa veriyorlar aylık 200 lira
Buna para veren insanlar şaka gibi o zaman hocam. Elinizde bedavaya ingilizce kursu var gidin oyunu orijinal sesleriyle yazılarıyla oynayın. Bir de para mı veriyoruzTürkçe çeviri sitesi abonelikle satıyorlar, youtuberlar felan reklamını yapıyor, Yapay zeka değiliz elle çeviriyoz diyorlarda ben inanmıyom.
Neden ücretsiz olarak sunsunlar ? Bir yapımcı olsam ve bir ülkede ki kullanıcıların %80'i yaptığım ürünlere oyunlara "korsan" olarak erişim sağlıyorsa bana para kazandırmıyorsa şeyimden aşşa kasımpaşa.İngilizce oynamaya devam etsinler derim.Sen adamlara para kazandıracaksın ki adamda sana hizmet versin.Neden ücretsiz olarak sunulması gereken bir şey için ücret ödeyelim?