Neler Yeni

Oyunlarda TÜRKÇE Dil DLC Olarak Satılsa ?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
!Kung kabilesinin dilini bile koyar ama Türkçe eklemez bu foşikler.

Xarun

80+
Enis kirazoğlu değinmişti bu konuya,bağımsız yapımcılar gta6 için başvurmuş ücretsiz Türkçe çeviri yaparız diye.Take two/Rockstar cevap bile vermemiş.Türkçe dil yoksa crack var kendileri bilir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Enis kirazoğlu değinmişti bu konuya,bağımsız yapımcılar gta6 için başvurmuş ücretsiz Türkçe çeviri yaparız diye.Take two/Rockstar cevap bile vermemiş.Türkçe dil yoksa crack var kendileri bilir.
Neden cevap versin? Heriflerin gtünü öyle bir kaldırdılar ki, kendi çalışanlarını bile mağdur etme hakkının olduğunu zannediyor.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Mehmetcan
Son zamanlarda Türkçe dil draması dönüyor, çoğu kişi demiş ki Türkçe dil desteği maliyetine girmezler felan. Bende şöyle bir fikir atıyorum ortaya DLC olarak Dil getirseler satın alırmıydınız ? mesela herhangi bir oyuna Turkish Language 1.99$ fiyat koyulsa tepki verirmiydiniz ? Yapımcı maliyeti diye zırvalayanlara diyorum özellikle.
Kb ama çok saçma yani ingilizce hariç diğer dillerde ücretli olmalı o zaman ayrıca para veriyorsan ve teknooji bu kadar geliştiyse bir zahmet kendi dikimde sunsunlar oyunu

Ayrıca çeviri konusunda Maliyet denen kısım Zaten Duyduğum en saçma bahane Hadi İndie oyunlar'da çeviri olmayabilir ama şirketler kesinlikle boş yapıyor

Adamların Harcama bile yapmasına gerek yok mesela ubisoft/rockstar/Tecent vs. Gibi büyük firmalar Sadece Bir post atsa alın size ingilizce dosyası bunu güzel ve düzgünce çevirirseniz Oyuna Ekleyeceğiz Deseler Emin olun 1 ton insan çevirir Hayır Profesyonel bir çeviriyede gerek yok en azından GTA oynarken görev ney adam bize ne dedi anlayak Normal türçeye cevirseler yeter türkçeye uyarlamalarına gerek yok
Yani Yada atölye desteği eklesinler oyunlarına ve insanlar çevirileri Steam atölyesine yüklese mesela bir ekip o şekilde Half-life türkçe dublaj yapmıştılar

Kısaca maliyet ile gram ilgisi yok

EsdeathSama

80+ Bronze
Hazır elim değmişken malum sitelerden full oyun + dlc indiririm hem oyun hem türkçe dil beleşe gelir.
Dil desteği için para mı verilir?

The Semih

80+ Gold

EsdeathSama

80+ Bronze

BabaVoss7

80+ Silver
enisin son videolarında ps3 oyunları aldığında oynadıkların yarısında dublaj nerdeyse hepsinde altyazı var mesela. eskiden oyuncu daha azken daha çok çok getirmişler saçma bi şekilde. şimdiyse çoğu ülkeden fazla bile oyuncu sayısı var ama altyazı bile yok bırak dublajı.

The Batman

80+ Silver
artık sadece altyazı degil dublajda istiyorum heleki 60-70 dolar veriyorsam

The Semih

80+ Gold
Animus ne bilmiyorum yalan olmasın
Türkçe çeviri sitesi abonelikle satıyorlar, youtuberlar felan reklamını yapıyor, Yapay zeka değiliz elle çeviriyoz diyorlarda ben inanmıyom.

EsdeathSama

80+ Bronze
Türkçe çeviri sitesi abonelikle satıyorlar, youtuberlar felan reklamını yapıyor, Yapay zeka değiliz elle çeviriyoz diyorlarda ben inanmıyom.
Buna para veren insanlar şaka gibi o zaman hocam. Elinizde bedavaya ingilizce kursu var gidin oyunu orijinal sesleriyle yazılarıyla oynayın. Bir de para mı veriyoruz :D

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,847
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Küçük bir kitlede değiliz ki yani, sesimizi yüksek sesle duyurmamız lazım sadece

Nicodoz

80+
Neden ücretsiz olarak sunulması gereken bir şey için ücret ödeyelim?
Neden ücretsiz olarak sunsunlar ? Bir yapımcı olsam ve bir ülkede ki kullanıcıların %80'i yaptığım ürünlere oyunlara "korsan" olarak erişim sağlıyorsa bana para kazandırmıyorsa şeyimden aşşa kasımpaşa.İngilizce oynamaya devam etsinler derim.Sen adamlara para kazandıracaksın ki adamda sana hizmet versin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,218
Üyeler
169,548
Son üye
Desty0y0
Top Bottom