başka bir yol yok o zamanAMD kullanıyorum hocam.
Doygunluk arttırabilirsinMerhabalar daha çok cs go oynuyorum nvidia denetim masasında digital vibrance 100 de bunu daha nasıl arttirabilirim yayıncılara bakıyorum renkler çok güzel böyle csgo da filan bunu nasıl arttırabilirim bir bilginiz varmı?
anladım seni aynen böyle dust 2 soluk renkli duvarlar yerine turuncu renkli olmasını istiyorsun ama onu bilmiyorumYok hocam zaten yetiyorda biraz daha mesela dust 2 de turuncu olsa yani anlatamadım ama.
Onu nereden yapabilirim hocam nvidia denetim masasındanmı?Doygunluk arttırabilirsin
Aynen evet hocam tam istediğimi söylediniz.anladım seni aynen böyle dust 2 soluk renkli duvarlar yerine turuncu renkli olmasını istiyorsun ama onu bilmiyorum
Çok kolay kral amd software aç csgo'ya gir özel renkleri aç doygunluğu fulleOnu nereden yapabilirim hocam nvidia denetim masasındanmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen evet hocam tam istediğimi söylediniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@zbabomen Hocam sizin bir bilginiz varmı konu hakkında?
En iyi yol bu.Nvidia denetim merkezinden digital vibrance arttır. Ama çok arttırma gözünü yorar.
bruhHocam ekran kartım nvidia.
Sağol buldum ben.Çok kolay kral amd software aç csgo'ya gir özel renkleri aç doygunluğu fulle
Yani 700tl lik monitör ile 25k lık monitör arasında hertz tepkime süresi vs. dışında hiç fark yok öyle mi? İnce ayarlar yapılabilir evet ama ne kadar ayar yaparsan yap bir yere kadar getirebilirsin. Arkadaş da renk doygunluğudan filan bahsediyor.Ne monitör kalitesi video görüntüsünün monitörle alakası yok