Oyunları Epicten almak mı yoksa steam hesabı almak mı?

Steam dolara geçtiğinden beri çok pahalı oldu. Tabii ki paran varsa Steam daha da iyidir bence, çünkü Steam dediğimiz platform sadece oyun satılan biryer değil, oyinla ilgili çok değişik gruplar, atölyeler olan biryer, yani kısaca Steam>Epic diyebiliriz. Arkadaş hesap satin almaktan bahsetmiş, yani başkası hesabını parayla seninle paylaşıyor, ve offline olarak oynuyorsun satın aldığın oyunları satın aldığın kişinin hesabından, bana göre epic daha iyi bundan, ben oyuna sahip olmayı daha çok seviyorum, ama hesap satın almak ucuza geliyor.
Şimdi çok daha iyi anladım, teşekkürlerr.

Yani alma ihtimalin varsa git epicten al geç

Yani alma ihtimalin varsa git epicten al geç
Alırım almasına da dediğim gibi bi kere oynayıp ömrümün sonuna dek yüzüne bakmayacam şey. 20 liraya kullanmak varken neden para vereyim diye düşündüm açıkçası.

Alırım almasına da dediğim gibi bi kere oynayıp ömrümün sonuna dek yüzüne bakmayacam şey. 20 liraya kullanmak varken neden para vereyim diye düşündüm açıkçası.
Yani ben kütüphane dizme kafasindayim bir kere al hep senin olsun bence

Yani öyle düşünüyorsan hesap alıp geçebilirsin dediğin gibi. Bitirirsin oyunu, alırsın keyfini, bakarsın yoluna. Ama tabii satın aldığın günün ertesi hesabın şifresinin değişme ihtimali vs gibi riskler var, ama heralde yardımcı oluyor öyle bir durumda site sahipleri. Dediğin gibi, ucuza oyun oynamak istiyorsan hiç takma al gitsin.

İstersen steam indirimi de kovalayabilirsin ama epic daha iyi olur gibi

Geri