Neler Yeni

Oyunları tek bir yerden alma takıntınız var mı?

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Steam, Epic vs arkadaşlar, oyunları tek bir kütüphanede tutma gibi bir düşünceniz var mı? Ben karışık alıyordum şimdiye kadar arkadaşlarım genelde sadece Steam'den alıyor. AC serisinde Epic'te indirim var ancak kimse almadı, ben almayı düşünüyorum, sizce Steam bir indirim yapar mı bu oyunlara tekrardan? Yoksa nereden olduğu fark etmez diyerek mi davranmak daha doğru şimdiye kadar yaptığım gibi.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
var
Steam, Epic vs arkadaşlar, oyunları tek bir kütüphanede tutma gibi bir düşünceniz var mı? Ben karışık alıyordum şimdiye kadar arkadaşlarım genelde sadece Steam'den alıyor. AC serisinde Epic'te indirim var ancak kimse almadı, ben almayı düşünüyorum, sizce Steam bir indirim yapar mı bu oyunlara tekrardan? Yoksa nereden olduğu fark etmez diyerek mi davranmak daha doğru şimdiye kadar yaptığım gibi.

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre
Bende steam takıntılığı var. Alırsam bir oyun oradan alırım başka bir yerden herhangi bir indirim hiç almıyorum. Mutlaka steam olacak bende.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
.
Steam hastalığına yakalandım, Epic'ten sadece AC:Valhalla Complete Edition'ı zorunluluktan az önce satın aldım onun dışında tüm oyunlarım Steam'de.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela neden hocam?
Bende steam takıntılığı var. Alırsam bir oyun oradan alırım başka bir yerden herhangi bir indirim hiç almıyorum. Mutlaka steam olacak bende.
niye hocam steam'de yakında fiyatlar artabilir kur düzeni çektiler, her yerdeki indirimlerden yararlanmak mantıklı değil mi sizce?
Ben nerde ucuzsa ordan alıyorum.
Ben de öyle yapıyordum ancak genel ağırlık Steam üzerine ve genelde insanlar sanırım sadece Steam'den alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam hastalığına yakalandım, Epic'ten sadece AC:Valhalla Complete Edition'ı zorunluluktan az önce satın aldım onun dışında tüm oyunlarım Steam'de.
Far Cry serisinin bir oyununu Prime verdiği için, ben 4.oyunu kütüphanede göremediğim de biraz bende de Steam hastalığı mı var acaba diye düşündüm, şimdi Epic'te indirim varken bazılarını oradan almayı düşünüyorum ama kütüphanede de dediğiniz gibi olması gerek gibi sanki karar veremedim.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Nerede daha ucuzsa oradan almayı tercih ediyorum. Kullanmadığım oyun platformu yok. Steam, Epic, Ubisoft Connect, EA Desktop, GOG, Amazon, Xbox, Rockstar Launcher, Battle.net. Böyle takıntılarınız olmasın bence sonuçta oyun aynı oyun ama tek bir yer toplama durumu daha iyi olurdu tabi, karışıklık giderdi.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Cihangir

80+ Gold
steam kütüphane de biriksin ve profil düzenlemesi falan güzel

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Nerede daha ucuzsa oradan almayı tercih ediyorum. Kullanmadığım oyun platformu yok. Steam, Epic, Ubisoft Connect, EA Desktop, GOG, Amazon, Xbox, Rockstar Launcher, Battle.net. Böyle takıntılarınız olmasın bence sonuçta oyun aynı oyun ama tek bir yer toplama durumu daha iyi olurdu tabi, karışıklık giderdi.
ubisoft oyunlarında en azından kendi uygulaması olduğu için nereden olduğunu umursamıyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam kütüphane de biriksin ve profil düzenlemesi falan güzel
öyle de indirim yok işte :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Steam fanı olanlar ya da takıntısı olanları anlamıyorum. Saçmalık.
Neresi işime gelirse oradan alırım. Epic'i de Steam'i de Xbox'ı da aktif olarak kullanırım.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Oncelik nerde beles oraya yerler,sonrasinda nerde ucuz ise oradan alirim bir takintim yok....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,043
Üyeler
164,948
Son üye
kerenmnief
Top Bottom