Oyunların Türkçe Çıkmaması'nın Sebebi Nedir ?

Dünya'nın en çok konuşulan 3. diliyiz ama bunun siyasi ilişkilelerle de ilgisi var, orta doğuda pek oyun çıkmıyor batıyla da şu anki olaylar malum, ancak kendimiz oyun yaparsak o zaman

Çünkü paralı oyun piyasasında Türkler çok alt sıralarda. Beyefendiler o kadar paraya bilgisayar toplayıp korsan oyun oynuyorlar firmalar da gereksinim duymuyor. Disco Elysium'da en fazla Türkçe seçilmedi mi? Sürekli saçma sapan dilleri getirdiler.
Dünyada 18.ciyiz Oyun Piyasasında
830 Milyon Dolar Gelir Elde Edilmiş Oyun Tarafında Geçen Sene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Latin Amerika Diyorum
Latin.
Yani Amerika Olunca Amerika Gibi Gelişmiş Olmuyorlar.

Dünyada 18.ciyiz Oyun Piyasasında
830 Milyon Dolar Gelir Elde Edilmiş Oyun Tarafında Geçen Sene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Latin Amerika Diyorum
Latin.
Yani Amerika Olunca Amerika Gibi Gelişmiş Olmuyorlar.
olmuyorlar ancak bağlılar. acı gerçek hocam yapacak bir şey yok. ingilizce bileceğiz en azından artık mecbur.

Arkadaşlar Sizce Oyunlar Neden Türkçe Çıkmıyor ?
(***** Saçma Crack cart curt Demeyin. Ruslar En Büyük Crack Gruplarının Başındalar. Her Oyun Rusça Çıkıyor. Ayrıca Türkiyede Oyunları Satın Alan Oldukça Fazla Kişi var. Crack Yazan Arkadaşlar Düşünüp Yazsınlar)
Crack ve alan yok oyunu kaç kişi bu foruma cyberpunk torrente düstümü diye konu açtı sahşen ben CD Projekt olsam daha Türkçe falan yapmam alan yok zaten

Korsan oyun bu saydığının 2 katı kadar. Ülkede korsan oyun bitse herkes paralı alsa bizim ülke oyun alma piyasasında 1. olur.
Ya Hocam Bakın Rusyada Bizden Kat Kat Daha Fazla Crack Oynayan Var.
Tüm Büyük Grupları Çoğunlukla RUS. Ona Rağmen Her Oyun Rusça Çıkıyor.
Ayrıca Dünyada Herkes Oyunları Satın Alsaydı Oyun Piyasası Uzay Teknolojileriyle Kapışıyor Olurdu

Crack ve alan yok oyunu kaç kişi bu foruma cyberpunk torrente düstümü diye konu açtı sahşen ben CD Projekt olsam daha Türkçe falan yapmam alan yok zaten
Oyunları Ruslar Kırıyor ? Bizden Daha Fazla Crack Oynayan Var Rusyada

Arkadaşlar Sizce Oyunlar Neden Türkçe Çıkmıyor ?
(***** Saçma Crack cart curt Demeyin. Ruslar En Büyük Crack Gruplarının Başındalar. Her Oyun Rusça Çıkıyor. Ayrıca Türkiyede Oyunları Satın Alan Oldukça Fazla Kişi var. Crack Yazan Arkadaşlar Düşünüp Yazsınlar)
Hocam altyazı çıkması için çok yüksek bir kitlenin satın alması lazım.

Dünya'nın en çok konuşulan 3. diliyiz ama bunun siyasi ilişkilelerle de ilgisi var, orta doğuda pek oyun çıkmıyor batıyla da şu anki olaylar malum, ancak kendimiz oyun yaparsak o zaman
Türkçe en çok konuşulan 20. dil

Ya kanka yamayı Türklerden başkası yapamaz onlarda üşeniyor.
BOŞVER !

Geri