ekran kartının modeli amd ise amd de böyle bi ayar bulunuyor. onun dışında nvidia üzerinde de bazı kartlarda bulunuyor, üst seviye bi ekran kartına sahipsen kaydetmek için program indirmene gerek yok.xbox game barın yaptığı gibi bastığımda son 30sn kaydededek bir uygulama arıyorum. Gamebar ses kayması yapıyor ve benim sesimi almıyor. Farklı ne kullanabilirim?
gtx1660tiekran kartının modeli amd ise amd de böyle bi ayar bulunuyor. onun dışında nvidia üzerinde de bazı kartlarda bulunuyor, üst seviye bi ekran kartına sahipsen kaydetmek için program indirmene gerek yok.
alabiliyor olman lazım bildiğim kadarıyla, geforce experience yoksa bilgisayarında indirip "Oyun İçi Yer Paylaşımı"nı aktif eder misin? Ek olarak şu video yardımcın olabilir (Dakika 06:24) :gtx1660ti
Türkiye için üst seviye. Nvidia shadow play ile ekran kaydı alıp en iyi sahneyi windows’un programıyla kırpabilirsiniz. Böylece en iyi anı kesin yakalarsınız. Sanırım ondada anı kaydetme özelliği vardı ama tam kayıt daha yararlı. Fps düşürmesi az diye biliyorum.gtx1660ti
Ekran kartın nvidiaymış, alt+shift+f10 yapıp anında yeniden oynatmayı açıyorsun sonra alt+f10 yapınca ne kadar süre kaydetmeni ayarladıysan kaydediyor. Alt+z'den ayarlara girip ayarlarla oynayabilirsiniz.xbox game barın yaptığı gibi bastığımda son 30sn kaydededek bir uygulama arıyorum. Gamebar ses kayması yapıyor ve benim sesimi almıyor. Farklı ne kullanabilirim?
evet fakat windows ile kırptığınızda 30fps olarak kırpıyor ancak boyutu bayağı bir azalıyor, belirtmek istedim.Türkiye için üst seviye. Nvidia shadow play ile ekran kaydı alıp en iyi sahneyi windows’un programıyla kırpabilirsiniz. Böylece en iyi anı kesin yakalarsınız. Sanırım ondada anı kaydetme özelliği vardı ama tam kayıt daha yararlı. Fps düşürmesi az diye biliyorum.
Hocam En İyisi Bandicamxbox game barın yaptığı gibi bastığımda son 30sn kaydededek bir uygulama arıyorum. Gamebar ses kayması yapıyor ve benim sesimi almıyor. Farklı ne kullanabilirim?