Neler Yeni

Oyunu kaydetmek için uygulama?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
xbox game barın yaptığı gibi bastığımda son 30sn kaydededek bir uygulama arıyorum. Gamebar ses kayması yapıyor ve benim sesimi almıyor. Farklı ne kullanabilirim?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
xbox game barın yaptığı gibi bastığımda son 30sn kaydededek bir uygulama arıyorum. Gamebar ses kayması yapıyor ve benim sesimi almıyor. Farklı ne kullanabilirim?
ekran kartının modeli amd ise amd de böyle bi ayar bulunuyor. onun dışında nvidia üzerinde de bazı kartlarda bulunuyor, üst seviye bi ekran kartına sahipsen kaydetmek için program indirmene gerek yok.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartının modeli amd ise amd de böyle bi ayar bulunuyor. onun dışında nvidia üzerinde de bazı kartlarda bulunuyor, üst seviye bi ekran kartına sahipsen kaydetmek için program indirmene gerek yok.
gtx1660ti

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
alabiliyor olman lazım bildiğim kadarıyla, geforce experience yoksa bilgisayarında indirip "Oyun İçi Yer Paylaşımı"nı aktif eder misin? Ek olarak şu video yardımcın olabilir (Dakika 06:24) :

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Ekran kartın nvidiaymış, alt+shift+f10 yapıp anında yeniden oynatmayı açıyorsun sonra alt+f10 yapınca ne kadar süre kaydetmeni ayarladıysan kaydediyor. Alt+z'den ayarlara girip ayarlarla oynayabilirsiniz.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Türkiye için üst seviye. Nvidia shadow play ile ekran kaydı alıp en iyi sahneyi windows’un programıyla kırpabilirsiniz. Böylece en iyi anı kesin yakalarsınız. Sanırım ondada anı kaydetme özelliği vardı ama tam kayıt daha yararlı. Fps düşürmesi az diye biliyorum.
evet fakat windows ile kırptığınızda 30fps olarak kırpıyor ancak boyutu bayağı bir azalıyor, belirtmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom