Oyunum görsel açıdan iyi gözüküyor mu?

Reaksiyon skoru
4
Korku oyunu yapıyorum. Bir oda yaptım daha bitmedi ama şaun biraz kötü duruyor gibi bütün modelleri kendim modelledim. Resimler aşağıda sizce nasıl görünüyor, yapmaya devam etmelimiyim ve önerileriniz var mı?

1752704955486.webp

1752704985869.webp

1752705027108.webp

bende odamda halı sevmiyorum güzel detay :D :D şaka bi sade duruyor ce iyi modellemenın çook zor oldugunu biliyorum sana bol bol sabır diliyorum

Korku oyunu yapıyorum. Bir oda yaptım daha bitmedi ama şaun biraz kötü duruyor gibi bütün modelleri kendim modelledim. Resimler aşağıda sizce nasıl görünüyor, yapmaya devam etmelimiyim ve önerileriniz var mı?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Dolap , komodin , bilgisayar masası , bilgisayar , o koyduğun TV zımbırtısının üstüne bir tane Televizyon. Belki daha gerçekçi Dursun diye Televidyonun oraya PlayStation. Önerilerim bunlar , kolay gelsin.

Bence gayet güzel sadece odayı doldururman kalmış onun harici çok iyi eline sağlık hocam.

Psikolojik korku mu ne bu niye bu kadar aydınlık bu oda textureları görebilmek için mi detay kalitesi iyi fazlaca
Evet hocam bu asıl sahne değil başlangıç sahnesi o yüzden aydınlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başlangıc olarak kalite çok iyi bence devam et..
Bence gayet güzel sadece odayı doldururman kalmış onun harici çok iyi eline sağlık hocam.
Teşekkürler :)

Hocam pencere tarafına doğru oda biraz dar gözüküyor korku teması için iyi ama pencereler o odaya olmamış ya odayı kasvetleyin yada pencereyi degiştirin
+dışarı cevre yapın pencereden sisli ve yağmurlu gözüksün silent hill havası

Önemli olan görüntü değil, işlevsellik. Güzel görünüp çalışmayan bir oyun, sade fotoğraf olur.

modelleme çok güzel duruyor ama bir korku oyunu için fazla ışıklı olmuş ha kafanda kurduğun atmosferin bir parçasıysa hiç önemi yok gayet güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,286
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri