Yayını hangi ayarlarda veriyorsunuz ? Bir de yayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı yapıyorsunuz?Pcde twitchten yayın açıyorum arkadaşlar izlesin diye ama benim ekranım 200 fps olmasına rağmen yayın 20 30 fps. Ne yapsam düzelir.
İ5 9300
Gtx 1650
16gb ram
Download 100
Upload 10
Pencerelide oynuyorum zaten ama diğer dediklerinizi hiç ellemedim yani nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorumYayını hangi ayarlarda veriyorsunuz ? Bir de yayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı yapıyorsunuz?
Oyunu tam ekran değil de pencereli yapıp ta deneyebilirsiniz
yayını 720p 60 fps ekran kartına vererekmi denediğiniz haldemi oluyor ?Pcde twitchten yayın açıyorum arkadaşlar izlesin diye ama benim ekranım 200 fps olmasına rağmen yayın 20 30 fps. Ne yapsam düzelir.
İ5 9300
Gtx 1650
16gb ram
Download 100
Upload 10
Hocam ekran kartından nasıl verebilirim bilmiyorum nasıl yapacağımı anlatır mısınızyayını 720p 60 fps ekran kartına vererekmi denediğiniz haldemi oluyor ?
Yayını hangi ayarlarda veriyorsunuz ? Bir de yayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı yapıyorsunuz?
Oyunu tam ekran değil de pencereli yapıp ta deneyebilirsiniz
obsmi kullanıyorsun streamlabs mi ?Hocam ekran kartından nasıl verebilirim bilmiyorum nasıl yapacağımı anlatır mısınız
Hangisi daha iyi indireyimobsmi kullanıyorsun streamlabs mi ?
streamlabs kullanımı daha iyi iyileştirilmiş kullanışı güzel ama sizin sistem için obs daha makul çünkü fazla ramden yemez.Hangisi daha iyi indireyim
O zaman obs indireyim hemen. Sonra ne yapmalıyımstreamlabs kullanımı daha iyi iyileştirilmiş kullanışı güzel ama sizin sistem için obs daha makul çünkü fazla ramden yemez.
siz yayını nerden yapıyordunuz ki ?O zaman obs indireyim hemen. Sonra ne yapmalıyım
Twitche girip dümdüz yayın açıyordumsiz yayını nerden yapıyordunuz ki ?
Obsten hangi ayarları yapacağım şimdisiz yayını nerden yapıyordunuz ki ?
obs ayarları yazıp youtube bakarmısın çok basit zaten şimdi oyundayız.Twitche girip dümdüz yayın açıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Obsten hangi ayarları yapacağım şimdi
Yayını ekran kartından açmayı nasıl yapacağınobs ayarları yazıp youtube bakarmısın çok basit zaten şimdi oyundayız.