Neler Yeni

Oyunum Steam'de Satışta! 5TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Aynen @KaanCK @MekanikKlavyelerÇokMüQ
e hediye et istersen. Bi de kaan ve mekanikten bi isteğim var oyun elinize ulaşırsa lütfen oyuna olumlu yorum yazın. Oyunun ilk 30 gün içindeki olumlu yorumları çok önemli geleceği için.
Ayıp oluyor oyunu alıp sana patch çıkartan biz değil miyiz :c

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ya dostum burada değer değmez değil olay burada olay deneyim yani. Emekliye emekliye yürümeyi öğreneceğim sonra ise koşmayı.
Aynen de. Ben FPS tarzı oyun yapıp sunarım :D
Kişiye göre değişir tabii.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ayıp oluyor oyunu alıp sana patch çıkartan biz değil miyiz :c
Valla öyle diyon ama sen tam onu yazdıktan sonra sayfama bir iade istediği düştü. Bana sanki o senmişsin gibi geldi. Değilse olumlu yorum yazsana, he eğer oysan yine olumlu yorum yaz tabi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen de. Ben FPS tarzı oyun yapıp sunarım :D
Kişiye göre değişir tabii.
Şimdiki projem FPS projesi. Gerçekten kaliteli olacak.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Valla öyle diyon ama sen tam onu yazdıktan sonra sayfama bir iade istediği düştü. Bana sanki o senmişsin gibi geldi. Değilse olumlu yorum yazsana, he eğer oysan yine olumlu yorum yaz tabi :D

Şimdiki projem FPS projesi. Gerçekten kaliteli olacak.
Beraber çalışalım istersen? Bende Stack oyununu geliştiriyorum şuan :D

Discord: KaanCK#9187

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Beraber çalışalım istersen? Bende Stack oyununu geliştiriyorum şuan :D

Discord: KaanCK#9187
Dostum şuan bu oyunu tamamen temizlemem lazım buglardan. Sen unity mi kullanıyordun yoksa oyun motoru olmadan mı yapıyordun?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostum şuan bu oyunu tamamen temizlemem lazım buglardan. Sen unity mi kullanıyordun yoksa oyun motoru olmadan mı yapıyordun?
Unity

İstersen şimdiden çizimlere başlayabilirim :D
veya Fikirlere, kodlara.

Vazgeçersen elimde olmuş olur en azından.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Unity

İstersen şimdiden çizimlere başlayabilirim :D
veya Fikirlere, kodlara.

Vazgeçersen elimde olmuş olur en azından.
Tam da çalışacak kişiler arıyordum, unity de hiç bilgim yok şuan ama mantığı az çok biliyorum. Kesinlikle seninle bir FPS projesine başlamak isterim ama 2 tane şartım var:
1- kaliteli ve gelecek vaat edecek ve bu kriterler için ne gerekiyorsa yapılacak.
2- mantıklı bir neden olmadan projeden ayrılırsa bile bir kişi projenin gelirinin büyük kısmı projeye bir kişinin ne kadar emek verdiğine göre olacak. Paradan dolayı tartışma çıkmayacak ve kim ne kadar hak ediyorsa o kadar ve adil bir şekilde paylaşılacak.
He bi de bu şart değil ama bildiklerini bana anlatırsan iyi olur.

Uyar mı sana?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tam da çalışacak kişiler arıyordum, unity de hiç bilgim yok şuan ama mantığı az çok biliyorum. Kesinlikle seninle bir FPS projesine başlamak isterim ama 2 tane şartım var:
1- kaliteli ve gelecek vaat edecek ve bu kriterler için ne gerekiyorsa yapılacak.
2- mantıklı bir neden olmadan projeden ayrılırsa bile bir kişi projenin gelirinin büyük kısmı projeye bir kişinin ne kadar emek verdiğine göre olacak. Paradan dolayı tartışma çıkmayacak ve kim ne kadar hak ediyorsa o kadar ve adil bir şekilde paylaşılacak.
He bi de bu şart değil ama bildiklerini bana anlatırsan iyi olur.

Uyar mı sana?
Biraz C#
Blender
Unitynin mantığı %99 olarak.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Biraz C#
Blender
Unitynin mantığı %99 olarak.
He bi de sesli konuşmalar falan yapmakta sorunun yok di mi? Ailen falan karışıyor mu ya da mikrofonun kötü mü?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

cagriunveren

80+ Bronze
Bildiğiniz gibi oyunun Steam tarafından onaylandığını duyurmuştum, şimdi ise satışa sunulduğunu duyurmak istiyorum. Konuya geçmeden önce oyundaki müzikler dışında her şeyi ben yaptım, yaptığım ilk oyun ve evet dünyada 2D oyunlar da oynanıyor oyun denilen şey 3D oyunlardan ibaret değil.

Alıntıyı görüntüle
Oyunumun Steam Mağazası: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Oyunumun Türkçe Fragmanı:
Not: Oyunun görselleri videolarda ve SS'lerde gözüktüğünden daha iyi, nedense videolarda soluk çıkıyor.
Bana ve gelecek projelerime destek çıkmak istiyorsanız oyunu almayı ve önermeyi unutmayın! Eğer daha sonra alacaksanız istek listenize eklemeyi unutmayın!

Oyun hakkında yeterli bilgiyi zaten Steam mağazasasında verdiğim için bir daha burada yazmak istemiyorum, ilgileniyorsanız lütfen Steam mağaza sayfasını okuyun.

Şimdi Steam mağaza sayfasında vermediğim bir projemden bahsetmek istiyorum; Türkiye'de daha önce hiç yapılmamış detaylı bir Steam'e oyun çıkartma rehberi ve ondan sonra cidden büyük bir oyun projem olacak.
Oyun hakkında konuştuğum önceki konum: https://donanimarsivi.com/forum/konu/sonunda-oyunum-steam-tarafindan-onaylandi.87529/

Eğer en ufak bir sorunuz varsa konu altında sormayı unutmayın!
Direkt oyun hakkında ciddi(?) iletişim için: [email protected]

Edit:
OYUNUN FİYATI 2.99₺ OLACAKTIR LÜTFEN ŞUANDA OYUNU SATIN ALMAYIN. Bu olay hakkında bir açıklama yapacağım ve sizin desteğinizi bekleyeceğim.
Merhaba dostum,
Öncelikle yaptığın uğraş ve emeklerden dolayı ve sonrasında gerçekleştirdiğin hayalin için seni tebrik ederim. Oyunun game trailer'ını izledim. Bence gayet hoş. Akşam eve gider gitmez satın alıp oynayacağım. Fakat fiyatı fazla ucuza kaçmış. Benim düşüncem 5 TL olabilirdi.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Çok hoş. Başarıların devamını dilerim. :)

Top Bottom