Neler Yeni

Oyunum Steam'de Satışta! 5TL

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
OYUNUN FİYATI 2.99₺ OLACAKTIR LÜTFEN ŞUANDA OYUNU SATIN ALMAYIN. Bu olay hakkında bir açıklama yapacağım ve sizin desteğinizi bekleyeceğim.
İade mi edeyim şimdi 😄 😄 😄
3-5 dert etmeyin yahu. Destektir. Bi paket sigara bile olmuş 15 lira.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
100$ı nasıl 150₺ olarak hesapladın yahu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade mi edeyim şimdi 😄 😄 😄
3-5 dert etmeyin yahu. Destektir. Bi paket sigara bile olmuş 15 lira.
Dostum bence iade et. Açıkçası ben de sigaranın 15₺ olduğu bir yerde 9₺ nin pek laf yapacağını sanmazdım ama yapıyormuş maşallah. Eğer ileride 9₺ den aldığın hali ve iade etmediğine dair kanıt falan verirsen bana bundan sonraki projelerimde sana hep güzellik yaparım ve o 9₺ nin hakkını vermeye çalışırım ama bence yine de iade et yani. Çünkü eşitsizlik olur hoş olmaz benim açımdan. İstersen yine alırsın 3₺ den.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Dostum bence iade et. Açıkçası ben de sigaranın 15₺ olduğu bir yerde 9₺ nin pek laf yapacağını sanmazdım ama yapıyormuş maşallah. Eğer ileride 9₺ den aldığın hali ve iade etmediğine dair kanıt falan verirsen bana bundan sonraki projelerimde sana hep güzellik yaparım ve o 9₺ nin hakkını vermeye çalışırım ama bence yine de iade et yani. Çünkü eşitsizlik olur hoş olmaz benim açımdan. İstersen yine alırsın 3₺ den.
100$ verdinmi gerçekten

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre

O halde ben iade edip tekrar alayım artan parayla da “9 tele oyun mu olur lo bu nedir lo” diyen iki kişiye hediye edeyim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Mantıklı bir karar olmuş aslında
Ya ben mantıklı ya da mantıksız demiyorum ama bence bir hata yaptım, acemilikten bir hata ve şimdi onu telafi etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
100$ verdinmi gerçekten
Dostum vermek zorundasın yani stemde çıkartmak istiyorsan başka çare yok.
bana hediye et.
Aynen @KaanCK @MekanikKlavyelerÇokMüQ
e hediye et istersen. Bi de kaan ve mekanikten bi isteğim var oyun elinize ulaşırsa lütfen oyuna olumlu yorum yazın. Oyunun ilk 30 gün içindeki olumlu yorumları çok önemli geleceği için. Ama o oyunu oynamamasına rağmen Technopat tan görüp sırf oyunun pahalı olduğunu yazmak için satın alıp yazıp iade edene sakın bi şey hediye etme, gerçekten garip bir varlık o.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ya ben mantıklı ya da mantıksız demiyorum ama bence bir hata yaptım, acemilikten bir hata ve şimdi onu telafi etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Dostum vermek zorundasın yani stemde çıkartmak istiyorsan başka çare yok.

Aynen @KaanCK @MekanikKlavyelerÇokMüQ
e hediye et istersen. Bi de kaan ve mekanikten bi isteğim var oyun elinize ulaşırsa lütfen oyuna olumlu yorum yazın. Oyunun ilk 30 gün içindeki olumlu yorumları çok önemli geleceği için.
Bence küçük bir oyun için 100$ değmez ya.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bence küçük bir oyun için 100$ değmez ya.
Ya dostum burada değer değmez değil olay burada olay deneyim yani. Emekliye emekliye yürümeyi öğreneceğim sonra ise koşmayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye
MJolnir38
Top Bottom