Neler Yeni

Oyunum Steam'de Satışta! 5TL

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

Tam çözemedim ama yeteri kadar shifte ve space'e abanırsan duvarlardan geçebiliyorsun . Patchlemen gerekli gibi.
Dediğin şeyi denedim ama bi türlü yapamadım. Yine de artık arka arkaya Shift basmanın imkansız olduğu bir hale getirdim Dash'i ve Eğer karakter belli bir süratın üstüne çıkarsa yavaşça yavaşlaması için kod yazdım. Yani spamlayıp yüksek hıza çıksan dahi ki çıkamaman gerekiyor çünkü git gide yavaşlayacaksın. Bi de Dash'in durumunu gösteren bi şey de koydum. Büyük ihtimalle bi iki bi şey daha ekleyip bu akşam güncellemeyi yayınlarım.
Ya ben eskileri severim birini daha döndürdün eski pp sine sadece insanları öyle hatırlıyorum mesela oyundan hatırladım seni
Evet aynı şey benim için de geçerli, biri PP değiştirince onu tanıyamıyorum bile bazen. Ama arada sırada değişiklik iyidir yahu öyle sık sık değiştirmiyorum zaten.
crack filan çıkmış diye baktım oysa sanırım deneme ya da süreli filan bir versiyonu olsa crackliyorsun galiba ne bilym lisanslama mantıği gibi geldi exe var ama oyun yok peki biz oyunu crack kurmak istersek çok akıllı site bunu düşünememiş galiba. :D skidrowdan bahsediyorum. :D
edit: crack kurmayı deneyeceğim. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

indiriyor şuan. :D

indirdi ama key istiyor ve key almak için yine skidrowa atıyor sonra anket filan yapman gerekiyor anlamadım gitti direkt açamıyorum sanırım. :D indirilen dosyalar nereye gitti onu merak ettim 2 saattir bir şey indiriyor ama key istedi. :D
EDİT: bu arada oyun çıktığı gibi cracklenmiş. :D
Oyunun cracklenmemiş olması lazım, o siteden indirdiğin dosyanın oyunu açmasının imkanı yok çünkü dosya sadece 37KB. Eğer açılıyorsa özelden anlatsana bana merak ettim.

He bi de bahsettiğimiz site RDR2 yi bile cracklemiş maşallah.
Bu oyun cracklenmiş yani 2 saat bir şey indiriyor gibi gözüktü ama hiçbiryerde bulamadım bir şey sonra key istedi siteye attı anket istedi orada artık güvenmedim vazgeçtim. :D skidrowa güven olmaz. 🤫🤫🤫🤫
yahu oyun cracklenmemiş!!!!!! site her yeni çıkan oyuna bot atıyor işte crackledik diye. He varsa oradan oyunu açabilen bana da yazsın kimse başaramadı.

Ayrıca sitede sözde cracklenmiş versiyonu 37KB, benim oyunum ise 120MB.

Acaba nasıl kırıyorlar?
En basitinden bir oyunu cracklemek için oyunun dosyalarına erişimi olmalı, adam sitede "oyun crack panpalar indirin" diye paylaştığında bile oyunu satın alan kişiler sadece arkadaşlarımdı. Yani oyunun dosyaları olmadan kırmasının imkanı yok.
acaba neden bu oyun? :d
Sitede gezinince RDR 2 nin crack'i bile çıkıyor maşallah. Herifler küçük büyük demeden daha hiç kırılmamış oyunları bile kırıyor(!) xD
Her yeni oyuna bot olarak siteye atıyorlar, böyle ".... crack" falan diye aratınca site direkt en üstte çıkıyor.
Satın aldım indiriyorum
Teşekkürler dostum, en ufak bir fikrin olursa paylaşmayı unutma.
Hayırlı olsun ama 9 TL biraz pahalı gibi. O paraya indirimde Garry's mod alabiliyoruz :D
Aslında haklısın ama büyük payda haksızsın. Çünkü ilk olarak Garry's mod almayan kaldı mı cidden? İkinci olarak ise 10TL ye satış yapınca benim banka hesabıma sadece 5 TL yatıyor, gerisini komisyonlar ve vergiler alıyor. Ve bizim okulda bi kaşarlı tost bile 6TL olmalı. Umarım anlamışsındır.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Dediğin şeyi denedim ama bi türlü yapamadım. Yine de artık arka arkaya Shift basmanın imkansız olduğu bir hale getirdim Dash'i ve Eğer karakter belli bir süratın üstüne çıkarsa yavaşça yavaşlaması için kod yazdım. Yani spamlayıp yüksek hıza çıksan dahi ki çıkamaman gerekiyor çünkü git gide yavaşlayacaksın. Bi de Dash'in durumunu gösteren bi şey de koydum. Büyük ihtimalle bi iki bi şey daha ekleyip bu akşam güncellemeyi yayınlarım.

Evet aynı şey benim için de geçerli, biri PP değiştirince onu tanıyamıyorum bile bazen. Ama arada sırada değişiklik iyidir yahu öyle sık sık değiştirmiyorum zaten.

Oyunun cracklenmemiş olması lazım, o siteden indirdiğin dosyanın oyunu açmasının imkanı yok çünkü dosya sadece 37KB. Eğer açılıyorsa özelden anlatsana bana merak ettim.

yahu oyun cracklenmemiş!!!!!! site her yeni çıkan oyuna bot atıyor işte crackledik diye. He varsa oradan oyunu açabilen bana da yazsın kimse başaramadı.

En basitinden bir oyunu cracklemek için oyunun dosyalarına erişimi olmalı, adam sitede "oyun crack panpalar indirin" diye paylaştığında bile oyunu satın alan kişiler sadece arkadaşlarımdı. Yani oyunun dosyaları olmadan kırmasının imkanı yok.

Sitede gezinince RDR 2 nin crack'i bile çıkıyor maşallah. Herifler küçük büyük demeden daha hiç kırılmamış oyunları bile kırıyor(!) xD
Her yeni oyuna bot olarak siteye atıyorlar, böyle ".... crack" falan diye aratınca site direkt en üstte çıkıyor.

Aslında haklısın ama büyük payda haksızsın. Çünkü ilk olarak Garry's mod almayan kaldı mı cidden? İkinci olarak ise 10TL ye satış yapınca benim banka hesabıma sadece 5 TL yatıyor, gerisini komisyonlar ve vergiler alıyor. Ve bizim okulda bi kaşarlı tost bile 6TL olmalı. Umarım anlamışsındır.
Anlıyorum tabi hocam.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Yo cidden indirdim hatta oyun ile alakalı bazı dosyalar filan indiriyordu tek sorun key istiyordu onu da sadece siteden alabiliyorsun ve sitenin koşulu da anket yapmaktı ankete de girecektim baktım bir şey olmuyor vazgeçtim. :D ama yapabilen yapsın merak ettim. :D bir de anlatımında sadece indir ve crackle yazıyor key istemiyor ama crack dosyası var.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Cidden öyle ama. not: beni alıntıladığın mesajı alıntılayınca mesaj gelmiyor lol @KaanCK
Yo cidden indirdim hatta oyun ile alakalı bazı dosyalar filan indiriyordu tek sorun key istiyordu onu da sadece siteden alabiliyorsun ve sitenin koşulu da anket yapmaktı ankete de girecektim baktım bir şey olmuyor vazgeçtim. :D ama yapabilen yapsın merak ettim. :D bir de anlatımında sadece indir ve crackle yazıyor key istemiyor ama crack dosyası var.
Korsan.png
Korsan2.png
Korsan3.png
Korsan4.png

Dostum indirdiğini iddia ettiği her şey sahte. İstersen indirme şeyini bir kez daha aç ve görev yöneticisinden Wifi kartına bak, 0 indirme yapıyor hiçbir dosya falan indirdiği yok full kolpa kısacası. Bunun yanında sürekli olarak sözde indirme yüzde 95 olunca "hata verdim lisans keyi ver bana" diyor. Lisans keyi almak içinse seni anket sitesine gönderiyor ve her anket sitesine gönderdiği adam için bu site para alıyor. Neyse ben tabi anket sitesine gitmek gibi bir salaklık yapmadım ve kodlarda gezintiye çıktım. Kodlarda ise gereken sözde lisans key'ini buldum orada rastgele ve çok uzun olan yazı o key. Tabi gözüktüğünden baya bi daha uzun.

İşin daha komik kısmı ise o key'i girdiğimde bile hiçbir şey olmadı sanal makinemde ve üstüne "Ow bu bozulmuş lütfen verisyon 2.0'ı indir" diye mesaj geldi.
Korsan5.png

Oyunu daha ben güncellemedim ama sözde oyunu kıran ekip üstüne bir de güncelleme yapmış xD. Bunu da indirince olay en başa geri sarıyor yani tamamen boş bir iş ve sazan.avi. Ben virüs göremedim ama belki bilgisayarınıza virüs de kurmuş olabilirsiniz xD

Kısacası oyun kırılmamış

@MekanikKlavyelerÇokMüQ

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şuan kaç kişi aldı? :D

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Şuan kaç kişi aldı? :D
En son 1 saat önce güncellenmiş veriye göre 9 kişi satın almış. Bi de 50 den fazla kişi istek listesine eklemiş ama bu sayılar acayip gecikmeli vs. gelebiliyor nedense bi gariplik ve yavaşlık var.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@intel pentium bilgisayarına format at.
Güzelce virüs indirdin bilgisayarına.
Hiçbir antivirüs bulamaz.
Direk sistem dosyaları gibi gösteriyorlar kendilerini.
RDR 2 crackledik diyip de aynısını yapmışlardı.
Key istiyor güya, anketten de ayrı virüs geliyor.
En kısa zamanda bilgisayarını seviyorsan format at.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
ne virüsü ki bu öncedende alka diye bir fidye virüsü bulaşmıştı ve şifreli dosyaları daha açamadım. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Aha şimdi yandık. En azından anket sayfasını açamamıştım.

Ah be bütün levelleri skipleyebilmek mütiş bir duyguydu. Gittiğini görmek üzsede gerekliydi.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Ben şu anket şeyine geldim birşeyler yazılmıyordu çıktım. :D sonra e postaya girince 13 saat önce malezyadan giriş olmaya çalışılmış ben de değiştirdim ama şu da var eğer crackli yapmaya çalışmasaydım bunu göremeyecektim. :ROFLMAO: bu arada daha önce bu siteden sırf deneme amaçlı mb warband indirip silmiştim. :D

Top Bottom