Dediğin şeyi denedim ama bi türlü yapamadım. Yine de artık arka arkaya Shift basmanın imkansız olduğu bir hale getirdim Dash'i ve Eğer karakter belli bir süratın üstüne çıkarsa yavaşça yavaşlaması için kod yazdım. Yani spamlayıp yüksek hıza çıksan dahi ki çıkamaman gerekiyor çünkü git gide yavaşlayacaksın. Bi de Dash'in durumunu gösteren bi şey de koydum. Büyük ihtimalle bi iki bi şey daha ekleyip bu akşam güncellemeyi yayınlarım.
Tam çözemedim ama yeteri kadar shifte ve space'e abanırsan duvarlardan geçebiliyorsun . Patchlemen gerekli gibi.
Evet aynı şey benim için de geçerli, biri PP değiştirince onu tanıyamıyorum bile bazen. Ama arada sırada değişiklik iyidir yahu öyle sık sık değiştirmiyorum zaten.Ya ben eskileri severim birini daha döndürdün eski pp sine sadece insanları öyle hatırlıyorum mesela oyundan hatırladım seni
Oyunun cracklenmemiş olması lazım, o siteden indirdiğin dosyanın oyunu açmasının imkanı yok çünkü dosya sadece 37KB. Eğer açılıyorsa özelden anlatsana bana merak ettim.crack filan çıkmış diye baktım oysa sanırım deneme ya da süreli filan bir versiyonu olsa crackliyorsun galiba ne bilym lisanslama mantıği gibi geldi exe var ama oyun yok peki biz oyunu crack kurmak istersek çok akıllı site bunu düşünememiş galiba. skidrowdan bahsediyorum.
edit: crack kurmayı deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
indiriyor şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirdi ama key istiyor ve key almak için yine skidrowa atıyor sonra anket filan yapman gerekiyor anlamadım gitti direkt açamıyorum sanırım. indirilen dosyalar nereye gitti onu merak ettim 2 saattir bir şey indiriyor ama key istedi.
EDİT: bu arada oyun çıktığı gibi cracklenmiş.
yahu oyun cracklenmemiş!!!!!! site her yeni çıkan oyuna bot atıyor işte crackledik diye. He varsa oradan oyunu açabilen bana da yazsın kimse başaramadı.Bu oyun cracklenmiş yani 2 saat bir şey indiriyor gibi gözüktü ama hiçbiryerde bulamadım bir şey sonra key istedi siteye attı anket istedi orada artık güvenmedim vazgeçtim. skidrowa güven olmaz.
En basitinden bir oyunu cracklemek için oyunun dosyalarına erişimi olmalı, adam sitede "oyun crack panpalar indirin" diye paylaştığında bile oyunu satın alan kişiler sadece arkadaşlarımdı. Yani oyunun dosyaları olmadan kırmasının imkanı yok.Acaba nasıl kırıyorlar?
Sitede gezinince RDR 2 nin crack'i bile çıkıyor maşallah. Herifler küçük büyük demeden daha hiç kırılmamış oyunları bile kırıyor(!) xDacaba neden bu oyun? :d
Teşekkürler dostum, en ufak bir fikrin olursa paylaşmayı unutma.Satın aldım indiriyorum
Aslında haklısın ama büyük payda haksızsın. Çünkü ilk olarak Garry's mod almayan kaldı mı cidden? İkinci olarak ise 10TL ye satış yapınca benim banka hesabıma sadece 5 TL yatıyor, gerisini komisyonlar ve vergiler alıyor. Ve bizim okulda bi kaşarlı tost bile 6TL olmalı. Umarım anlamışsındır.Hayırlı olsun ama 9 TL biraz pahalı gibi. O paraya indirimde Garry's mod alabiliyoruz
Anlıyorum tabi hocam.Dediğin şeyi denedim ama bi türlü yapamadım. Yine de artık arka arkaya Shift basmanın imkansız olduğu bir hale getirdim Dash'i ve Eğer karakter belli bir süratın üstüne çıkarsa yavaşça yavaşlaması için kod yazdım. Yani spamlayıp yüksek hıza çıksan dahi ki çıkamaman gerekiyor çünkü git gide yavaşlayacaksın. Bi de Dash'in durumunu gösteren bi şey de koydum. Büyük ihtimalle bi iki bi şey daha ekleyip bu akşam güncellemeyi yayınlarım.
Evet aynı şey benim için de geçerli, biri PP değiştirince onu tanıyamıyorum bile bazen. Ama arada sırada değişiklik iyidir yahu öyle sık sık değiştirmiyorum zaten.
Oyunun cracklenmemiş olması lazım, o siteden indirdiğin dosyanın oyunu açmasının imkanı yok çünkü dosya sadece 37KB. Eğer açılıyorsa özelden anlatsana bana merak ettim.
He bi de bahsettiğimiz site RDR2 yi bile cracklemiş maşallah.
yahu oyun cracklenmemiş!!!!!! site her yeni çıkan oyuna bot atıyor işte crackledik diye. He varsa oradan oyunu açabilen bana da yazsın kimse başaramadı.
Ayrıca sitede sözde cracklenmiş versiyonu 37KB, benim oyunum ise 120MB.
En basitinden bir oyunu cracklemek için oyunun dosyalarına erişimi olmalı, adam sitede "oyun crack panpalar indirin" diye paylaştığında bile oyunu satın alan kişiler sadece arkadaşlarımdı. Yani oyunun dosyaları olmadan kırmasının imkanı yok.
Sitede gezinince RDR 2 nin crack'i bile çıkıyor maşallah. Herifler küçük büyük demeden daha hiç kırılmamış oyunları bile kırıyor(!) xD
Her yeni oyuna bot olarak siteye atıyorlar, böyle ".... crack" falan diye aratınca site direkt en üstte çıkıyor.
Teşekkürler dostum, en ufak bir fikrin olursa paylaşmayı unutma.
Aslında haklısın ama büyük payda haksızsın. Çünkü ilk olarak Garry's mod almayan kaldı mı cidden? İkinci olarak ise 10TL ye satış yapınca benim banka hesabıma sadece 5 TL yatıyor, gerisini komisyonlar ve vergiler alıyor. Ve bizim okulda bi kaşarlı tost bile 6TL olmalı. Umarım anlamışsındır.
Çünkü ilk olarak Garry's mod almayan kaldı mı cidden?
Yo cidden indirdim hatta oyun ile alakalı bazı dosyalar filan indiriyordu tek sorun key istiyordu onu da sadece siteden alabiliyorsun ve sitenin koşulu da anket yapmaktı ankete de girecektim baktım bir şey olmuyor vazgeçtim. ama yapabilen yapsın merak ettim. bir de anlatımında sadece indir ve crackle yazıyor key istemiyor ama crack dosyası var.Dediğin şeyi denedim ama bi türlü yapamadım. Yine de artık arka arkaya Shift basmanın imkansız olduğu bir hale getirdim Dash'i ve Eğer karakter belli bir süratın üstüne çıkarsa yavaşça yavaşlaması için kod yazdım. Yani spamlayıp yüksek hıza çıksan dahi ki çıkamaman gerekiyor çünkü git gide yavaşlayacaksın. Bi de Dash'in durumunu gösteren bi şey de koydum. Büyük ihtimalle bi iki bi şey daha ekleyip bu akşam güncellemeyi yayınlarım.
Evet aynı şey benim için de geçerli, biri PP değiştirince onu tanıyamıyorum bile bazen. Ama arada sırada değişiklik iyidir yahu öyle sık sık değiştirmiyorum zaten.
Oyunun cracklenmemiş olması lazım, o siteden indirdiğin dosyanın oyunu açmasının imkanı yok çünkü dosya sadece 37KB. Eğer açılıyorsa özelden anlatsana bana merak ettim.
He bi de bahsettiğimiz site RDR2 yi bile cracklemiş maşallah.
yahu oyun cracklenmemiş!!!!!! site her yeni çıkan oyuna bot atıyor işte crackledik diye. He varsa oradan oyunu açabilen bana da yazsın kimse başaramadı.
Ayrıca sitede sözde cracklenmiş versiyonu 37KB, benim oyunum ise 120MB.
En basitinden bir oyunu cracklemek için oyunun dosyalarına erişimi olmalı, adam sitede "oyun crack panpalar indirin" diye paylaştığında bile oyunu satın alan kişiler sadece arkadaşlarımdı. Yani oyunun dosyaları olmadan kırmasının imkanı yok.
Sitede gezinince RDR 2 nin crack'i bile çıkıyor maşallah. Herifler küçük büyük demeden daha hiç kırılmamış oyunları bile kırıyor(!) xD
Her yeni oyuna bot olarak siteye atıyorlar, böyle ".... crack" falan diye aratınca site direkt en üstte çıkıyor.
Teşekkürler dostum, en ufak bir fikrin olursa paylaşmayı unutma.
Aslında haklısın ama büyük payda haksızsın. Çünkü ilk olarak Garry's mod almayan kaldı mı cidden? İkinci olarak ise 10TL ye satış yapınca benim banka hesabıma sadece 5 TL yatıyor, gerisini komisyonlar ve vergiler alıyor. Ve bizim okulda bi kaşarlı tost bile 6TL olmalı. Umarım anlamışsındır.
Yo cidden indirdim hatta oyun ile alakalı bazı dosyalar filan indiriyordu tek sorun key istiyordu onu da sadece siteden alabiliyorsun ve sitenin koşulu da anket yapmaktı ankete de girecektim baktım bir şey olmuyor vazgeçtim. ama yapabilen yapsın merak ettim. bir de anlatımında sadece indir ve crackle yazıyor key istemiyor ama crack dosyası var.
En son 1 saat önce güncellenmiş veriye göre 9 kişi satın almış. Bi de 50 den fazla kişi istek listesine eklemiş ama bu sayılar acayip gecikmeli vs. gelebiliyor nedense bi gariplik ve yavaşlık var.Şuan kaç kişi aldı?
ne virüsü ki bu öncedende alka diye bir fidye virüsü bulaşmıştı ve şifreli dosyaları daha açamadım.@intel pentium bilgisayarına format at.
Güzelce virüs indirdin bilgisayarına.
Hiçbir antivirüs bulamaz.
Direk sistem dosyaları gibi gösteriyorlar kendilerini.
RDR 2 crackledik diyip de aynısını yapmışlardı.
Key istiyor güya, anketten de ayrı virüs geliyor.
En kısa zamanda bilgisayarını seviyorsan format at.
Aha şimdi yandık. En azından anket sayfasını açamamıştım.@intel pentium bilgisayarına format at.
Güzelce virüs indirdin bilgisayarına.
Hiçbir antivirüs bulamaz.
Direk sistem dosyaları gibi gösteriyorlar kendilerini.
RDR 2 crackledik diyip de aynısını yapmışlardı.
Key istiyor güya, anketten de ayrı virüs geliyor.
En kısa zamanda bilgisayarını seviyorsan format at.
Ah be bütün levelleri skipleyebilmek mütiş bir duyguydu. Gittiğini görmek üzsede gerekliydi.Dediğin şeyi denedim ama bi türlü yapamadım. Yine de artık arka arkaya Shift basmanın imkansız olduğu bir hale getirdim Dash'i ve Eğer karakter belli bir süratın üstüne çıkarsa yavaşça yavaşlaması için kod yazdım. Yani spamlayıp yüksek hıza çıksan dahi ki çıkamaman gerekiyor çünkü git gide yavaşlayacaksın. Bi de Dash'in durumunu gösteren bi şey de koydum. Büyük ihtimalle bi iki bi şey daha ekleyip bu akşam güncellemeyi yayınlarım.