Eski pp amaUmarım ve teşekkürler.
Hazır yüzde 10 indirimdeyken benim oyunu kaçırma derim! Şaka bi yana ne istiyorsan onu al dostum, sen eğlenmedikten sonra ne anlamı var zaten?
Evet gerçekten "ben şöyle yaparım böyle yaparım" demek çok kolay, hatta o şeylere başlamak da kolay ama sonlandırmak, bitirmek çok zor. Projeyi bitireceğim diye kendimi de bitirdim resmen.
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı!
Şuan bu oyundan bi şey kazanmıyorum, satış olsa bile ekranıma geç düşüyor zaten. Ama yaklaşık olarak 600TL harcamış bulundum bu oyun için.
Bilgisayar alınca, oyunu alıp deneyeceğim. Başarılarının devamını dilerim. Hayırlı olsun.Bildiğiniz gibi oyunun Steam tarafından onaylandığını duyurmuştum, şimdi ise satışa sunulduğunu duyurmak istiyorum. Konuya geçmeden önce oyundaki müzikler dışında her şeyi ben yaptım, yaptığım ilk oyun ve evet dünyada 2D oyunlar da oynanıyor oyun denilen şey 3D oyunlardan ibaret değil.
Alıntıyı görüntüle
Oyunumun Steam Mağazası: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Oyunumun Türkçe Fragmanı:Not: Oyunun görselleri videolarda ve SS'lerde gözüktüğünden daha iyi, nedense videolarda soluk çıkıyor.
Bana ve gelecek projelerime destek çıkmak istiyorsanız oyunu almayı ve önermeyi unutmayın! Eğer daha sonra alacaksanız istek listenize eklemeyi unutmayın!
Oyun hakkında yeterli bilgiyi zaten Steam mağazasasında verdiğim için bir daha burada yazmak istemiyorum, ilgileniyorsanız lütfen Steam mağaza sayfasını okuyun.
Şimdi Steam mağaza sayfasında vermediğim bir projemden bahsetmek istiyorum; Türkiye'de daha önce hiç yapılmamış detaylı bir Steam'e oyun çıkartma rehberi ve ondan sonra cidden büyük bir oyun projem olacak.
Oyun hakkında konuştuğum önceki konum: https://donanimarsivi.com/forum/konu/sonunda-oyunum-steam-tarafindan-onaylandi.87529/
Eğer en ufak bir sorunuz varsa konu altında sormayı unutmayın!
Direkt oyun hakkında ciddi(?) iletişim için: [email protected]
Biraz baktım ancak Türkçe karakter destekleyen resmen yok. Biraz daha detaylı bakacağım ya da yapabilirsem Türkçe karakterleri kendim ekleyeceğim.dafont.com’u kurcalayabilirsin. Tamamen ücretsiz olan font olmasına dikkat edin. Bazıları sadece ticari olmayan kullanımlar için ücretsiz. Pixel sekmesinde belki Türkçe destekleyen vardır.
Teşekkürler, umarım hep birlikte nice projelere.Tebrikler dostum, yolun açık olsun nice daha büyük projelere .
Kazandığım 30₺ ile burger king den bi hamburger alacağım ama onun dışında amerigaya daha fazla para yok!Kısa sürede alırım. Hep ameriga gazanmasın ameriga gızgaznıyor bizi gecmezinler!
Teşekkürler.Hayırlı olsun.
Teşekkürler.Hayırlı olsun hocam, tebrik ederim
Teşekkürler ve inşallah hepimizin başarılı olduğu bir geleceğe!Darısı Başımıza, Başarılar
Anlamadım ama?Eski pp ama
İlk olarak teşekkürler ikinci olarak ise umarım istediğin bilgisayarı alırsınBilgisayar alınca, oyunu alıp deneyeceğim. Başarılarının devamını dilerim. Hayırlı olsun.
İnşallah, şimdiden başladım daha iyi projeler için.Hayırlı olsun iyi satışlar inşallah daha ilerileri görürsün
Bundan sonraki projelerim bundan da iyi görünecek. Yani umarım.Güzele benziyor.
Biraz baktım ancak Türkçe karakter destekleyen resmen yok. Biraz daha detaylı bakacağım ya da yapabilirsem Türkçe karakterleri kendim ekleyeceğim.
Teşekkürler, umarım hep birlikte nice projelere.
Kazandığım 30₺ ile burger king den bi hamburger alacağım ama onun dışında amerigaya daha fazla para yok!
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler ve inşallah hepimizin başarılı olduğu bir geleceğe!
Anlamadım ama?
İlk olarak teşekkürler ikinci olarak ise umarım istediğin bilgisayarı alırsın
Kedili pp yap demek istedimBiraz baktım ancak Türkçe karakter destekleyen resmen yok. Biraz daha detaylı bakacağım ya da yapabilirsem Türkçe karakterleri kendim ekleyeceğim.
Teşekkürler, umarım hep birlikte nice projelere.
Kazandığım 30₺ ile burger king den bi hamburger alacağım ama onun dışında amerigaya daha fazla para yok!
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler ve inşallah hepimizin başarılı olduğu bir geleceğe!
Anlamadım ama?
İlk olarak teşekkürler ikinci olarak ise umarım istediğin bilgisayarı alırsın