Neler Yeni

Oyunum Steam'de Satışta! 5TL

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tebrikler dostum, yolun açık olsun nice daha büyük projelere :).

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Darısı Başımıza, Başarılar :)

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Umarım ve teşekkürler.

Hazır yüzde 10 indirimdeyken benim oyunu kaçırma derim! Şaka bi yana ne istiyorsan onu al dostum, sen eğlenmedikten sonra ne anlamı var zaten?

Evet gerçekten "ben şöyle yaparım böyle yaparım" demek çok kolay, hatta o şeylere başlamak da kolay ama sonlandırmak, bitirmek çok zor. Projeyi bitireceğim diye kendimi de bitirdim resmen.

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı!

Şuan bu oyundan bi şey kazanmıyorum, satış olsa bile ekranıma geç düşüyor zaten. Ama yaklaşık olarak 600TL harcamış bulundum bu oyun için.
Eski pp ama

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Bildiğiniz gibi oyunun Steam tarafından onaylandığını duyurmuştum, şimdi ise satışa sunulduğunu duyurmak istiyorum. Konuya geçmeden önce oyundaki müzikler dışında her şeyi ben yaptım, yaptığım ilk oyun ve evet dünyada 2D oyunlar da oynanıyor oyun denilen şey 3D oyunlardan ibaret değil.

Alıntıyı görüntüle
Oyunumun Steam Mağazası: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Oyunumun Türkçe Fragmanı:
Not: Oyunun görselleri videolarda ve SS'lerde gözüktüğünden daha iyi, nedense videolarda soluk çıkıyor.
Bana ve gelecek projelerime destek çıkmak istiyorsanız oyunu almayı ve önermeyi unutmayın! Eğer daha sonra alacaksanız istek listenize eklemeyi unutmayın!

Oyun hakkında yeterli bilgiyi zaten Steam mağazasasında verdiğim için bir daha burada yazmak istemiyorum, ilgileniyorsanız lütfen Steam mağaza sayfasını okuyun.

Şimdi Steam mağaza sayfasında vermediğim bir projemden bahsetmek istiyorum; Türkiye'de daha önce hiç yapılmamış detaylı bir Steam'e oyun çıkartma rehberi ve ondan sonra cidden büyük bir oyun projem olacak.
Oyun hakkında konuştuğum önceki konum: https://donanimarsivi.com/forum/konu/sonunda-oyunum-steam-tarafindan-onaylandi.87529/

Eğer en ufak bir sorunuz varsa konu altında sormayı unutmayın!
Direkt oyun hakkında ciddi(?) iletişim için: [email protected]
Bilgisayar alınca, oyunu alıp deneyeceğim. Başarılarının devamını dilerim. Hayırlı olsun. 🙂

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
dafont.com’u kurcalayabilirsin. Tamamen ücretsiz olan font olmasına dikkat edin. Bazıları sadece ticari olmayan kullanımlar için ücretsiz. Pixel sekmesinde belki Türkçe destekleyen vardır.
Biraz baktım ancak Türkçe karakter destekleyen resmen yok. Biraz daha detaylı bakacağım ya da yapabilirsem Türkçe karakterleri kendim ekleyeceğim.
Tebrikler dostum, yolun açık olsun nice daha büyük projelere :).
Teşekkürler, umarım hep birlikte nice projelere.
Kısa sürede alırım. Hep ameriga gazanmasın ameriga gızgaznıyor bizi gecmezinler!
Kazandığım 30₺ ile burger king den bi hamburger alacağım ama onun dışında amerigaya daha fazla para yok!
Hayırlı olsun.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam, tebrik ederim 🙂
Teşekkürler.
Darısı Başımıza, Başarılar :)
Teşekkürler ve inşallah hepimizin başarılı olduğu bir geleceğe!
Anlamadım ama?
Bilgisayar alınca, oyunu alıp deneyeceğim. Başarılarının devamını dilerim. Hayırlı olsun. 🙂
İlk olarak teşekkürler ikinci olarak ise umarım istediğin bilgisayarı alırsın :)

kerobey7887

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem
Discord
kerobey7887 #7072
Güzele benziyor.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Biraz baktım ancak Türkçe karakter destekleyen resmen yok. Biraz daha detaylı bakacağım ya da yapabilirsem Türkçe karakterleri kendim ekleyeceğim.

Kazandığım 30₺ ile burger king den bi hamburger alacağım ama onun dışında amerigaya daha fazla para yok!

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Anlamadım ama?

İlk olarak teşekkürler ikinci olarak ise umarım istediğin bilgisayarı alırsın :)

Kanka oyunu aldım bitirdim galiba. Oyunun başında bir şeyi durdurmalısın diyordu ama onla ilgili hiç bişi yoktu.Bir yere geldim her leveli tamamladığımda oyunun ana sayfasına atıyor ama son gibide hissesttirmiyor yani çok boş bir şekilde aşağı iniyorsun. Oyunun başından boss gibi bişey olacağını sanmıştım ama galiba yeni leveller gelecek o yüzden güzel.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Anlamadım ama?

Kedili pp yap demek istedim

Top Bottom