Oha ne ara bitirdin? Evet oyunun en sonuna aslında oyunun en başından beri olan bir karakter ile boss fight atacaksınız ama kaliteli bir boss fight olması için üzerinde baya bi uğraşıyorum. Ayrıca daha fazla bölüm ve daha fazla konuşabileceğin karakter koyacağım çeşitlilik olarak. Oyunu bu kadar kısa sürede bitirileceği hiç aklıma gelmedi.Kanka oyunu aldım bitirdim galiba. Oyunun başında bir şeyi durdurmalısın diyordu ama onla ilgili hiç bişi yoktu.Bir yere geldim her leveli tamamladığımda oyunun ana sayfasına atıyor ama son gibide hissesttirmiyor yani çok boş bir şekilde aşağı iniyorsun. Oyunun başından boss gibi bişey olacağını sanmıştım ama galiba yeni leveller gelecek o yüzden güzel.
Bunu beğenmedin mi? Biraz değişiklik olsun dedim.Kedili pp yap demek istedim
Teşekkürler.Yolun açık olsun.
Oha ne ara bitirdin? Evet oyunun en sonuna aslında oyunun en başından beri olan bir karakter ile boss fight atacaksınız ama kaliteli bir boss fight olması için üzerinde baya bi uğraşıyorum. Ayrıca daha fazla bölüm ve daha fazla konuşabileceğin karakter koyacağım çeşitlilik olarak. Oyunu bu kadar kısa sürede bitirileceği hiç aklıma gelmedi.
Bunu beğenmedin mi? Biraz değişiklik olsun dedim.
Teşekkürler.
Ya ben eskileri severim birini daha döndürdün eski pp sine sadece insanları öyle hatırlıyorum mesela oyundan hatırladım seniOha ne ara bitirdin? Evet oyunun en sonuna aslında oyunun en başından beri olan bir karakter ile boss fight atacaksınız ama kaliteli bir boss fight olması için üzerinde baya bi uğraşıyorum. Ayrıca daha fazla bölüm ve daha fazla konuşabileceğin karakter koyacağım çeşitlilik olarak. Oyunu bu kadar kısa sürede bitirileceği hiç aklıma gelmedi.
Bunu beğenmedin mi? Biraz değişiklik olsun dedim.
Teşekkürler.
Kanka bende cracklemeyi denemiştim olmuyo zorlamacrack filan çıkmış diye baktım oysa sanırım deneme ya da süreli filan bir versiyonu olsa crackliyorsun galiba ne bilym lisanslama mantıği gibi geldi exe var ama oyun yok peki biz oyunu crack kurmak istersek çok akıllı site bunu düşünememiş galiba. skidrowdan bahsediyorum.
edit: crack kurmayı deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
indiriyor şuan.
indirdi ama key istiyor ve key almak için yine skidrowa atıyor sonra anket filan yapman gerekiyor anlamadım gitti direkt açamıyorum sanırım. indirilen dosyalar nereye gitti onu merak ettim 2 saattir bir şey indiriyor ama key istedi.
EDİT: bu arada oyun çıktığı gibi cracklenmiş.
İnşAllah...Biraz baktım ancak Türkçe karakter destekleyen resmen yok. Biraz daha detaylı bakacağım ya da yapabilirsem Türkçe karakterleri kendim ekleyeceğim.
Teşekkürler, umarım hep birlikte nice projelere.
Kazandığım 30₺ ile burger king den bi hamburger alacağım ama onun dışında amerigaya daha fazla para yok!
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler ve inşallah hepimizin başarılı olduğu bir geleceğe!
Anlamadım ama?
İlk olarak teşekkürler ikinci olarak ise umarım istediğin bilgisayarı alırsın
hangi oyun cracklenmiş?crack filan çıkmış diye baktım oysa sanırım deneme ya da süreli filan bir versiyonu olsa crackliyorsun galiba ne bilym lisanslama mantıği gibi geldi exe var ama oyun yok peki biz oyunu crack kurmak istersek çok akıllı site bunu düşünememiş galiba. skidrowdan bahsediyorum.
edit: crack kurmayı deneyeceğim.
indiriyor şuan.
indirdi ama key istiyor ve key almak için yine skidrowa atıyor sonra anket filan yapman gerekiyor anlamadım gitti direkt açamıyorum sanırım. indirilen dosyalar nereye gitti onu merak ettim 2 saattir bir şey indiriyor ama key istedi.
EDİT: bu arada oyun çıktığı gibi cracklenmiş.
Bu oyun cracklenmiş yani 2 saat bir şey indiriyor gibi gözüktü ama hiçbiryerde bulamadım bir şey sonra key istedi siteye attı anket istedi orada artık güvenmedim vazgeçtim. skidrowa güven olmaz.hangi oyun cracklenmiş?
Acaba nasıl kırıyorlar?Bu oyun cracklenmiş yani 2 saat bir şey indiriyor gibi gözüktü ama hiçbiryerde bulamadım bir şey sonra key istedi siteye attı anket istedi orada artık güvenmedim vazgeçtim. skidrowa güven olmaz.