Neler Yeni

Oyunum Steam'de Satışta! 5TL

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Kanka oyunu aldım bitirdim galiba. Oyunun başında bir şeyi durdurmalısın diyordu ama onla ilgili hiç bişi yoktu.Bir yere geldim her leveli tamamladığımda oyunun ana sayfasına atıyor ama son gibide hissesttirmiyor yani çok boş bir şekilde aşağı iniyorsun. Oyunun başından boss gibi bişey olacağını sanmıştım ama galiba yeni leveller gelecek o yüzden güzel.
Oha ne ara bitirdin? Evet oyunun en sonuna aslında oyunun en başından beri olan bir karakter ile boss fight atacaksınız ama kaliteli bir boss fight olması için üzerinde baya bi uğraşıyorum. Ayrıca daha fazla bölüm ve daha fazla konuşabileceğin karakter koyacağım çeşitlilik olarak. Oyunu bu kadar kısa sürede bitirileceği hiç aklıma gelmedi.
Kedili pp yap demek istedim
Bunu beğenmedin mi? Biraz değişiklik olsun dedim.
Yolun açık olsun.
Teşekkürler.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tebrik ederim hocam. Başarının devamını dilerim.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Oha ne ara bitirdin? Evet oyunun en sonuna aslında oyunun en başından beri olan bir karakter ile boss fight atacaksınız ama kaliteli bir boss fight olması için üzerinde baya bi uğraşıyorum. Ayrıca daha fazla bölüm ve daha fazla konuşabileceğin karakter koyacağım çeşitlilik olarak. Oyunu bu kadar kısa sürede bitirileceği hiç aklıma gelmedi.

Teşekkürler.

Tam çözemedim ama yeteri kadar shifte ve space'e abanırsan duvarlardan geçebiliyorsun . Patchlemen gerekli gibi.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran

Teşekkürler.
Ya ben eskileri severim birini daha döndürdün eski pp sine sadece insanları öyle hatırlıyorum mesela oyundan hatırladım seni

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
crack filan çıkmış diye baktım oysa sanırım deneme ya da süreli filan bir versiyonu olsa crackliyorsun galiba ne bilym lisanslama mantıği gibi geldi exe var ama oyun yok peki biz oyunu crack kurmak istersek çok akıllı site bunu düşünememiş galiba. :D skidrowdan bahsediyorum. :D
edit: crack kurmayı deneyeceğim. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

indiriyor şuan. :D

indirdi ama key istiyor ve key almak için yine skidrowa atıyor sonra anket filan yapman gerekiyor anlamadım gitti direkt açamıyorum sanırım. :D indirilen dosyalar nereye gitti onu merak ettim 2 saattir bir şey indiriyor ama key istedi. :D
EDİT: bu arada oyun çıktığı gibi cracklenmiş. :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
crack filan çıkmış diye baktım oysa sanırım deneme ya da süreli filan bir versiyonu olsa crackliyorsun galiba ne bilym lisanslama mantıği gibi geldi exe var ama oyun yok peki biz oyunu crack kurmak istersek çok akıllı site bunu düşünememiş galiba. :D skidrowdan bahsediyorum. :D

indirdi ama key istiyor ve key almak için yine skidrowa atıyor sonra anket filan yapman gerekiyor anlamadım gitti direkt açamıyorum sanırım. :D indirilen dosyalar nereye gitti onu merak ettim 2 saattir bir şey indiriyor ama key istedi. :D
Kanka bende cracklemeyi denemiştim olmuyo zorlama

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Biraz baktım ancak Türkçe karakter destekleyen resmen yok. Biraz daha detaylı bakacağım ya da yapabilirsem Türkçe karakterleri kendim ekleyeceğim.

Teşekkürler, umarım hep birlikte nice projelere.

Kazandığım 30₺ ile burger king den bi hamburger alacağım ama onun dışında amerigaya daha fazla para yok!

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Teşekkürler ve inşallah hepimizin başarılı olduğu bir geleceğe!

Anlamadım ama?

İlk olarak teşekkürler ikinci olarak ise umarım istediğin bilgisayarı alırsın :)
İnşAllah... 🙂

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

hangi oyun cracklenmiş? :D

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
hangi oyun cracklenmiş? :D
Bu oyun cracklenmiş yani 2 saat bir şey indiriyor gibi gözüktü ama hiçbiryerde bulamadım bir şey sonra key istedi siteye attı anket istedi orada artık güvenmedim vazgeçtim. :D skidrowa güven olmaz. 🤫🤫🤫🤫

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu oyun cracklenmiş yani 2 saat bir şey indiriyor gibi gözüktü ama hiçbiryerde bulamadım bir şey sonra key istedi siteye attı anket istedi orada artık güvenmedim vazgeçtim. :D skidrowa güven olmaz. 🤫🤫🤫🤫
Acaba nasıl kırıyorlar?

Top Bottom