Neler Yeni

Oyunum Steam'de Satışta! 5TL

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Ben şu anket şeyine geldim birşeyler yazılmıyordu çıktım. :D sonra e postaya girince 13 saat önce malezyadan giriş olmaya çalışılmış ben de değiştirdim ama şu da var eğer crackli yapmaya çalışmasaydım bunu göremeyecektim. :ROFLMAO: bu arada daha önce bu siteden sırf deneme amaçlı mb warband indirip silmiştim. :D
Kırabildin mi oyunu? :D

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Yo oyunun orijinli 3-4 kişide tek var zaten bunlar ne ara kırmaya çalışmış onu anlamadım. :D
@KaanCK da denesin.
gizli spoilerin içindeki gizli link
skidrow filan hikaye yani 2 site tek var güvenilir onlar da buyur ve fullprogram. :D ama burada crack kullananı dövüyorlar. 🤫
Korsanın desteklemiyorum zaten hiç bir şekilde, ayrıca şu anda Ubuntu'dayım, bilmiyorum baksam mı linke? :)
Ben gerçekten kullanımıyorum, WinRAR'ı bile deneme süresince kullaınyorum en fazla Windows'tayken, sonra 7-Zip.

Up!

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
ne virüsü ki bu öncedende alka diye bir fidye virüsü bulaşmıştı ve şifreli dosyaları daha açamadım. :D
Dostum uyarmıştım o kadar oyun kırılmadı tuzak bu tuzak diye.
Kırabildin mi oyunu? :D
Biri başarırsa bu olayı Steam Key'i hediye edeceğim, böylece korsan oynamak zorunda kalmaz ama zaten öyle bi olayın olması söz konusu bile değil.
Korsanın desteklemiyorum zaten hiç bir şekilde, ayrıca şu anda Ubuntu'dayım, bilmiyorum baksam mı linke? :)
Ben gerçekten kullanımıyorum, WinRAR'ı bile deneme süresince kullaınyorum en fazla Windows'tayken, sonra 7-Zip.

Up!
Link'te bi şey yok ya, sayfaya gönderiyor ama bundan sonra kimsenin hala oradan benim oyunu indirmeye çalışacağını düşünmüyorum. Yani umarım olmaz.
Beyler oyunu hemen alında patch çıkmadan oynayın.
patch çıkmadan açsa bile yapamaz kimse o bug'u. Ben neredeyse klavyeyi kıracaktım olmadı.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Oyunu hangi motor ile yaptın bu arada?

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Birde oyunun normalde oynanış süresi ne kadar? Bir fikrin var mıdır?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

taroX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih
Dostum hakkını helal et ben crack çıkmadan oynayamam. Crack çıkmasını bekleyeceğim. Ya da bir kişi bana key gönderirse. Babamdan kredi kartını alamıyorum ki. 1-2 yıl sonra bana da banka hesabı açılır inşallah alırım.
Bu arada doğum tarihimin 1980 olmasına bakmayın sorun çıkmasın diye abarttım biraz.

fatyH

80+ Bronze
Bildiğiniz gibi oyunun Steam tarafından onaylandığını duyurmuştum, şimdi ise satışa sunulduğunu duyurmak istiyorum. Konuya geçmeden önce oyundaki müzikler dışında her şeyi ben yaptım, yaptığım ilk oyun ve evet dünyada 2D oyunlar da oynanıyor oyun denilen şey 3D oyunlardan ibaret değil.

Alıntıyı görüntüle
Oyunumun Steam Mağazası: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Oyunumun Türkçe Fragmanı:
Not: Oyunun görselleri videolarda ve SS'lerde gözüktüğünden daha iyi, nedense videolarda soluk çıkıyor.
Bana ve gelecek projelerime destek çıkmak istiyorsanız oyunu almayı ve önermeyi unutmayın! Eğer daha sonra alacaksanız istek listenize eklemeyi unutmayın!

Oyun hakkında yeterli bilgiyi zaten Steam mağazasasında verdiğim için bir daha burada yazmak istemiyorum, ilgileniyorsanız lütfen Steam mağaza sayfasını okuyun.

Şimdi Steam mağaza sayfasında vermediğim bir projemden bahsetmek istiyorum; Türkiye'de daha önce hiç yapılmamış detaylı bir Steam'e oyun çıkartma rehberi ve ondan sonra cidden büyük bir oyun projem olacak.
Oyun hakkında konuştuğum önceki konum: https://donanimarsivi.com/forum/konu/sonunda-oyunum-steam-tarafindan-onaylandi.87529/

Eğer en ufak bir sorunuz varsa konu altında sormayı unutmayın!
Direkt oyun hakkında ciddi(?) iletişim için: [email protected]
oyun yapman güzelde knka konuşmaları tr yapaydın.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bildiğiniz gibi oyunun Steam tarafından onaylandığını duyurmuştum, şimdi ise satışa sunulduğunu duyurmak istiyorum. Konuya geçmeden önce oyundaki müzikler dışında her şeyi ben yaptım, yaptığım ilk oyun ve evet dünyada 2D oyunlar da oynanıyor oyun denilen şey 3D oyunlardan ibaret değil.

Alıntıyı görüntüle
Oyunumun Steam Mağazası: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Oyunumun Türkçe Fragmanı:
Not: Oyunun görselleri videolarda ve SS'lerde gözüktüğünden daha iyi, nedense videolarda soluk çıkıyor.
Bana ve gelecek projelerime destek çıkmak istiyorsanız oyunu almayı ve önermeyi unutmayın! Eğer daha sonra alacaksanız istek listenize eklemeyi unutmayın!

Oyun hakkında yeterli bilgiyi zaten Steam mağazasasında verdiğim için bir daha burada yazmak istemiyorum, ilgileniyorsanız lütfen Steam mağaza sayfasını okuyun.

Şimdi Steam mağaza sayfasında vermediğim bir projemden bahsetmek istiyorum; Türkiye'de daha önce hiç yapılmamış detaylı bir Steam'e oyun çıkartma rehberi ve ondan sonra cidden büyük bir oyun projem olacak.
Oyun hakkında konuştuğum önceki konum: https://donanimarsivi.com/forum/konu/sonunda-oyunum-steam-tarafindan-onaylandi.87529/

Eğer en ufak bir sorunuz varsa konu altında sormayı unutmayın!
Direkt oyun hakkında ciddi(?) iletişim için: [email protected]
başarılar

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
OYUNUN FİYATI 2.99₺ OLACAKTIR LÜTFEN ŞUANDA OYUNU SATIN ALMAYIN. Bu olay hakkında bir açıklama yapacağım ve sizin desteğinizi bekleyeceğim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
OYUNUN FİYATI 2.99₺ OLACAKTIR LÜTFEN ŞUANDA OYUNU SATIN ALMAYIN. Bu olay hakkında bir açıklama yapacağım ve sizin desteğinizi bekleyeceğim.
150TL verdinmi yayınlamak için :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye