Allah Allah şaşırtıcı çünkü benim matematiğim gerçekten çok kötü ortalama netim 4 falan ama Özdebirde 19 20 tane yaptım neredeyse hepsinden eminim çok kolay geldi herkes de ösym ye yakın diyor ben anlamadım hiçbir şeyben özdebirde 55 yapıyodum sınavda 68 yaptım. hiç çalışmama rağmen
kolay denk gelmiştir. direkt aynısı diyen kendini kandırıyordur. her sınavı da benzemiyor sonuç olarak.Allah Allah şaşırtıcı çünkü benim matematiğim gerçekten çok kötü ortalama netim 4 falan ama Özdebirde 19 20 tane yaptım neredeyse hepsinden eminim çok kolay geldi herkes de ösym ye yakın diyor ben anlamadım hiçbir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çıkmış soruları da çözemiyorum çünkü genel olarak
Değil. Bazıları güzel ama bazılarındaki soruların ÖSYM ile alakası yok bence. Tek avantajı herkes girdiği için yüzbinlerce kişi içindeki sıralamana bakabiliyorsun.Bugün tr geneli özdebir tyt olduk ilk defa özdebir denemesine girdim ve 19 20 tane falsn matematik yaptım normalde matematiğim çok kötüdür herkes yks ye yakın diyor öyle mi?
tam bilmiyorum ama bugün olduk işte genel olarak 1 2 gün içinde yapılıyor her yerde zaten eğer girdiysen sen de aynıdır hocamözdebir tyt 3e mi girdin
ben bu pazar giricemtam bilmiyorum ama bugün olduk işte genel olarak 1 2 gün içinde yapılıyor her yerde zaten eğer girdiysen sen de aynıdır hocam
muhtemelen aynı olucak bizim kitapçıkları haftaya vericekler zatenben bu pazar giricem