Özdebir Ösym ye yakın mı?

asdqwe1

80+
Reaksiyon skoru
71
Bugün tr geneli özdebir tyt olduk ilk defa özdebir denemesine girdim ve 19 20 tane falsn matematik yaptım normalde matematiğim çok kötüdür herkes yks ye yakın diyor öyle mi?

ben özdebirde 55 yapıyodum sınavda 68 yaptım. hiç çalışmama rağmen

ben özdebirde 55 yapıyodum sınavda 68 yaptım. hiç çalışmama rağmen
Allah Allah şaşırtıcı çünkü benim matematiğim gerçekten çok kötü ortalama netim 4 falan ama Özdebirde 19 20 tane yaptım neredeyse hepsinden eminim çok kolay geldi herkes de ösym ye yakın diyor ben anlamadım hiçbir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkmış soruları da çözemiyorum çünkü genel olarak

Allah Allah şaşırtıcı çünkü benim matematiğim gerçekten çok kötü ortalama netim 4 falan ama Özdebirde 19 20 tane yaptım neredeyse hepsinden eminim çok kolay geldi herkes de ösym ye yakın diyor ben anlamadım hiçbir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkmış soruları da çözemiyorum çünkü genel olarak
kolay denk gelmiştir. direkt aynısı diyen kendini kandırıyordur. her sınavı da benzemiyor sonuç olarak.

Bugün tr geneli özdebir tyt olduk ilk defa özdebir denemesine girdim ve 19 20 tane falsn matematik yaptım normalde matematiğim çok kötüdür herkes yks ye yakın diyor öyle mi?
Değil. Bazıları güzel ama bazılarındaki soruların ÖSYM ile alakası yok bence. Tek avantajı herkes girdiği için yüzbinlerce kişi içindeki sıralamana bakabiliyorsun.

Buraya ne yazsak yanlış olur. Yks stres kontrolü olmadan çözülemeyecek bir sınavdır. Sınavda stresini kontrol edemiyorsan istersen 1.sınıf sorusu olsun bir yerden sonra istesen de yapamıyorsun.
Geçen sene özdebirde hep düşük yaptım sonlara yakın yükselmelerim vardı.
Sınavda da yaptığım en yüksek neti yaptım. Bu çoğu kişide böyle olur. Çünkü beyininiz sınav gününe hazırlanıyor. Bütün bildikleriniz o gün gün yüzüne çıkacaktır.

Geri