her dertlendiğimde çeker kendime gelirimHiçbir şey olmaz oluruna bırak cinsel istekler arzular stres ile çok ilgisi oluyor stres mı yapıyorsan son zamanlarda
her dertlendiğimde çeker kendime gelirimHiçbir şey olmaz oluruna bırak cinsel istekler arzular stres ile çok ilgisi oluyor stres mı yapıyorsan son zamanlarda
Muhtemelen ondan dolayı stres testesteron hormununu ciddi azaltıyor kafana takma sakın ol zaten otomatik istek ve arzular gelecektirailemle aram bu son zamanlarda çok kötü çok üstüme geliyorlar haliyle sürekli stres halindeyim
3+1 evin duvarlarını boyar hocam.belki saçma olacak da 100 günden sonra yapınca tüm ev yıkanacak kadar mı geldi
Testislerin de bi alanı var hocambelki saçma olacak da 100 günden sonra yapınca tüm ev yıkanacak kadar mı geldi
o işin esprisi de 100 koca gün yani ben 3+1 değilde stüdyo daire boyar diyorumTestislerin de bi alanı var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
100gb fln
ciddi bir şey 31 muhabbeti miya olm bi durun ciddi bişi konuşuyoz
-
süper güç olacaksın şimdiarkadaşlar 100 günü geçti nofaptaydim ve bugün bozdum şuan ne yapmam
31 cekmeme cekinxe bozuluyoNofap ne ve bozunca noluyor
nofap 3* yapmama oluyor bozunca bir şey olmuyor normaldeNofap ne ve bozunca noluyor
31Nofap ne ve bozunca noluyor