Özel bölgemde (penis) yara vardı, orası çok kaşınıyordu, kaşıdığımda ise hoşlantı geliyordu. Niyetim masturbasyon değil sadece orayı kaşımak, güsül almama gerek var mı? Troll konu değil bu konularda hassasım.
Duş alırken duş başlığı ayarını değiştirip ince ve hızlı yapınca da oluyor. Ondan bir şey olacağını sanmıyorum. Eğer utanmıyorsan ve bilgili birini biliyorsan ona sorabilirsin.
Sual: Guslü gerektiren haller nelerdir? CEVAP Guslü gerektiren haller şunlardır: 1- Hayz veya lohusalık hali bitince yahut cünüp olunca gusletmek farzdır. Hayz bitince, cünüp de olursa, ikisi için bir gusül yetişir. Kadın cünüp iken hayz görürse, isterse hemen gusleder, isterse hayz bitene kadar...
m.dinimizislam.com
İlmihal kitabın varsa oradan da bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaşıntı sıcaklardan da olabilir. Kıl çoksa almanı öneririm.
Duş alırken duş başlığı ayarını değiştirip ince ve hızlı yapınca da oluyor. Ondan bir şey olacağını sanmıyorum. Eğer utanmıyorsan ve bilgili birini biliyorsan ona sorabilirsin.
Sual: Guslü gerektiren haller nelerdir? CEVAP Guslü gerektiren haller şunlardır: 1- Hayz veya lohusalık hali bitince yahut cünüp olunca gusletmek farzdır. Hayz bitince, cünüp de olursa, ikisi için bir gusül yetişir. Kadın cünüp iken hayz görürse, isterse hemen gusleder, isterse hayz bitene kadar...
m.dinimizislam.com
İlmihal kitabın varsa oradan da bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaşıntı sıcaklardan da olabilir. Kıl çoksa almanı öneririm.
Bişey olmaz knka sperm sıvısı gelmedikten sonra insanoğlu sonuçta insanın eli oraya gidiyor bunda ayıp bişey yok çekinmene de gerek yok yaz aylarında kaşıntı vs olur sıcaklardan dolayı bol giyin biraz rahatlarsın
Özel bölgemde (penis) yara vardı, orası çok kaşınıyordu, kaşıdığımda ise hoşlantı geliyordu. Niyetim masturbasyon değil sadece orayı kaşımak, güsül almama gerek var mı? Troll konu değil bu konularda hassasım.
Mantar olabilir yada uyuz olabilir tatlı kaşıntı deniyor buna iyice bir yıkan hacışakir sabunları doğal sabunlar kullan uyuz başlangıcı olabilir özelliklede o bölgede başlıyor
Hoca değilim ama eğer böyle azcık gelen bir sıvıysa sanırsam o sadece abdesti bozuyor diye biliyorum.
Ayrıca tavsiyem dokunmayın yaranıza iyileşsin eğer kaşınırsa soğuk bir şeyler koyup uyuşturabilirsiniz ayrıca doktor değilim sadece ben böyle yapıyorum yanlış olabilir
Hafif bi kasinti ben mentolluyle yaptigim icin boydan boyda deri degistiriyordu kasintidan ölüyordum kopsada kurtulsam diyordum ölü deriler ic camasirima dusuyordu dahada kasindiriyordu cokta aciyordu ama kasintidan ölüyordum hicte zevk alamamistim