Özel yurtlar ve KYK arasında ne fark var?

Gtiiğim şehirde Kykların da güzel çıkması biraz şansa bağlı :( ben tek kalmak istiyorum ev çok masraflı olacağını düşünüyorum eşyası vb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ah be oradan hiç tercih vermedim Karabük,Kütahya,Afyon,Uşak buralar var bi de başka yerlerde vardı
öğrenciye kiralık eşyalı evler oluyor onlara bakabilirsin

Bakabilirim güzel olur öyle de her şey bana ait oluyor öyle de ama daha rahattır tabi

bu arada yazdığım şehirlerdeki yurtlara nasıl bakabilirim öyle bir site vb. var mıdır?

Son düzenleme:
Ben az önce Ankara da ki bir özel yurda sordum tek kişilik odaya aylık 36 bin istiyorlar Kyk çok daha mantıklı olur

Gtiiğim şehirde Kykların da güzel çıkması biraz şansa bağlı :( ben tek kalmak istiyorum ev çok masraflı olacağını düşünüyorum eşyası vb.

Ah be oradan hiç tercih vermedim Karabük,Kütahya,Afyon,Uşak buralar var bi de başka yerlerde vardı
tavsiyem tek olmamanız en azından ilk sene sonrası.
kafa dengi biri bulunup eve çıkılabilir fena zevkli oluyor anlaştığın adamla yaşamak

bu arada bence özel yurda çıkmayın derim ya eve çıkın ya da kyk'ya çıkın.
arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile özel yurt daha pahalı daha ucuza ev tutmuşlardı.
kyk ise şansa bağlı biraz.
bizim eski yurt olsa mesela ben hiç o yurttan çıkmazdım 3 kişilikti ama sağolsunlar 6 kişi yaptılar bayan arkadaşlar bu konuda daha şanslı çünkü genelde bizim orda kız yurtları daha iyi.
internet olarak ben warp kullanarak online oyun oynayabiliyordum rahatçana ama onun dışında internet gece belli saatlerde sadece kullanabileceğiniz kıvamda o kadar
yemek ise aşırı derecede şans hani iki yan yana yurt arasında dağlar kadar fark olabiliyor yemekte mesela ben yurtta açıkçası yemekhaneden aşırı memnunum .
internette gördüğüm menülere göre çok güzel gene tabi kusuru vardı ama yan yurt mesela çok az yemek çıkarıyordu bir saatten sorna da bitiyordu bizde ise 2. bir yemek daha çıkarıyorlardı hep.
İlk sene de kimseyi tanımadan eve çıkmak mantıklı değil, ortama hakim olunca denenebilir ancak :)

Herkese merhabalar ben bu sene üniversiteye gideceğim de merak ettiğim bir konu ikisi arasında ne gibi farklar vardır yardımcı olabilirseniz sevinirim
KYK yı herkes az çok anlatabilir belirli kuralları var belirli bir hizmet standartı var (yer yer biraz değişse de) ama özellere net bir şey diyemiyorum, bazıları aşırı katı, KYK yı aratır düzeyde garip kuralları var bazıları ise gerçekten özel yurt olduğunu hissettiren KYK ya göre birçok avantajı olan yurtlar.

Durumun varsa ikinci seneden itibaren eve çıkarsın. İlk sene için KYK denenebilir.

tavsiyem tek olmamanız en azından ilk sene sonrası.
kafa dengi biri bulunup eve çıkılabilir fena zevkli oluyor anlaştığın adamla yaşamak
Hem de ne eğlenceli olur ama bulmak sıkıntı biraz

İlk sene de kimseyi tanımadan eve çıkmak mantıklı değil, ortama hakim olunca denenebilir ancak :)
öyle malesef o yüzden yurt iyi olabilir bi de benim biraz midem hassas ve biraz da olsun titiz olduğum için (bunu ben değil çevrem söylüyor;)) ondan tek kişilik özel yurt istiyorum.

Hem de ne eğlenceli olur ama bulmak sıkıntı biraz

öyle malesef o yüzden yurt iyi olabilir bi de benim biraz midem hassas ve biraz da olsun titiz olduğum için (bunu ben değil çevrem söylüyor;)) ondan tek kişilik özel yurt istiyorum.
artık orası da size bağlı.

Özel yurtlar gereksiz derecede pahalı. İstanbul için konuşayım, hiçbir özelliği olmayan en ucuz yurt şu an aylık 30 bin civarında. Bu paraya yemek dahil değil. Tabii muhtemelen şehirden şehire değişiyordur fakat hiçbir özelliği olmayan bir yurda 30 bin lira vermek neresinden bakarsanız bakın mantıklı bir hareket değil. Yurda göre KYK'nın kalitesi değişiyor fakat ortalama bi KYK'nın özel yurttan 30 bin liralık bir farkı olacağını düşünmüyorum.

Kütahya'da nereyi yazdın

Geri