Özelde %50 burslu okumak

Reaksiyon skoru
26
arkadaşlar ve abiler istanbul 29 mayıs üniversitesinde %50 burslu bir şekilde hukuk okunurmu bunun maliyeti ne olur. 110 bin tl gibi bir öğretim ücreti var bu ücret her sene üfe oranında zamlanıyormuş bunun dışında üniye ödenen başka bir bedel varmıdır.

ücret yıllıksa iyi fiyat fakat pek iyi bir vakıf üniversitesi değil. zaman ve maddi kayıp olabilir.

üniden üniye değişir ama bizim ünide(otü) yok sadece ingilizce kitabına her dönem 900 tl ödüyoruz
110 bin tl çok değilmiş

çok önemlimidir üniversite 1 2 sene işi öğrendikten sonra ofis açabilecek durumum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ücret yıllıksa iyi fiyat fakat pek iyi bir vakıf üniversitesi değil. zaman ve maddi kayıp olabilir
vakıf üniversitesine kayıt olurken ücret ödeniyormu

çok önemlimidir üniversite 1 2 sene işi öğrendikten sonra ofis açabilecek durumum var

kanka bölümden bölüme değişir özelde okumak ama özelde arkadaş ortamı yok çok

kayıt ücreti dediğin 1. senenin ücreti işte her sene de genelde 2 katına çıkar

arkadaşlar ve abiler istanbul 29 mayıs üniversitesinde %50 burslu bir şekilde hukuk okunurmu bunun maliyeti ne olur. 110 bin tl gibi bir öğretim ücreti var bu ücret her sene üfe oranında zamlanıyormuş bunun dışında üniye ödenen başka bir bedel varmıdır.
hukuk, hukuktur kardeşim oku illa ki işine yarar bende %50 burslu okuyorum ilk 3 tercihimden biri olduğu için %30 eklendi ve %65 oldu ama ben istanbulda oturuyorum kendi maddini düzenini oturtursan iyi ama tüfe oranı zamı biraz fazla yapıyor mesela bu dönem için 74k ödemiştim seneye en ucuz ödeme yöntemi ile 107k istiyorlar iktisadi ve idari bölümde okuyorum bende

yıllığına evet
ispanya Universidad de Navarra 13000 euro 13000/5= 2600 euro
italya unicamillus yıllık 3000euro
yıllık 100 bin tl den gene aynı paraya geliyor yurt dışı ile
aynı paraya falan gelmiyor uydurma o fiyatlar avrupa vatandaşı fiyatları veya yeme içme konaklama vs. nasıl gelsin ayn paraya

hukuk, hukuktur kardeşim oku illa ki işine yarar bende %50 burslu okuyorum ilk 3 tercihimden biri olduğu için %30 eklendi ve %65 oldu ama ben istanbulda oturuyorum kendi maddini düzenini oturtursan iyi ama tüfe oranı zamı biraz fazla yapıyor mesela bu dönem için 74k ödemiştim seneye en ucuz ödeme yöntemi ile 107k istiyorlar iktisadi ve idari bölümde okuyorum bende
abi mesela yıllık eğitim ücretini verdikten sonra başka bir ücret çıkıyormu, yani sen ilk sene 74k ödedin bu sadece öğretim ücreti mi yoksa başka ücretlerde varmı. aşağıdaki üninin kendi açıkladığı tablo 95 bin gibi bir ücret gözüküyor bunun haricinde başka bir şey ödeniyormu. ve kaydolduktan sonra 2.sınıf olunca diyelim daha mı ındirimli oluyor ilk kayıta göre. Teşekkürler
resim_2025-05-16_123741133.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,870
Üyeler
189,339
Son üye
xcloser
Geri