Neler Yeni

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu istifa etsin diyenlerin akp'li cumhur ittifakı trolüdür

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
png-transparent-pepe-the-frog-suicide-meme-boy-s-club-frog-thumbnail.png

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
bir yandan da iyikide muhalefet kazanmamış demeye başladım adamlar muhalefette diktatör erdoğan bile 3. kez aday olduysa bunlar her b'ku yapardı 2.diktatörlüğü görürdük dolarda uçuyor bu arada....

Alfha13

80+ Silver
Terörist diyorlardı neyse dedim ama AKP'li...

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
.
Ulan Allah kahretsin be sizin yapacağınız işe tüküreyim seçimi elinizle verdiniz şimdi de akp den farkınız yok. Bunlardan da bir cacık olmaz.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kılıçdaroğlu'na 1. ve 2. turda vermiş biri olarak akp'li ilan edildim :kekw:
Ben bu yüzden bu adamlara destek vermedim.
Biliyorum sonu böyle oluyor.
Demokrat Dedem diyip övüo üstüne eleştiri yapınca susturtan troller umarım muhalefetin şu halini almasına katkınız olduğuna sevinirsiniz.
Bu seçimi AKP kazanmadı bu laf bulamadığım saçma partilere saçma sayılarda kendi milletvekili koltuklarından veren adamlar kaybetti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıçdaroğlu'na 1. ve 2. turda vermiş biri olarak akp'li ilan edildim :kekw:
Ayrıca eklemek istiyorum.
Bu adamın istifa edeceği kalmadı.
Yerel seçimlerde de Ekrem ve Mansur şehirlerini unutmaya başlasınlar bu gidiş böyle giderse de neyse onlar da Kemal'e yanlarlar.
Kızıyorum şu seçim kazanamayacağı belli olan adamı gittiler görevlerini bırakıp hem bize oldu olan hem kendilerine hem kitlelerine oldu.
Yerel seçimelrde çok büyük kayıplar alacak muhalefet ayaklarına sıkıyorlar sadece.
Muhalefette Bi İYİ Parti var diyordum onlar da bildiğin CHP 2.0 olmaya doğru gidiyorlar aynı MHP gibi ama sol hali.
Resmen adam akıllı adam kalmadı.
Ben ikisi de aynı diyince demokrasi diyordu herkes şu adam daha partisinde böyle devlette ne bekliyordunuz soruyorum ben beklemiyordum bunun olacağını biliyordum aha partisinde yapıyor.
Allah sonraki seçim adam gibi bir muhalif parti gösterir de ben gider basarım oyumu

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
Trolde olduk iyi mi?

Carl-S

80+ Gold
Ben bu yüzden bu adamlara destek vermedim.
Biliyorum sonu böyle oluyor.
Demokrat Dedem diyip övüo üstüne eleştiri yapınca susturtan troller umarım muhalefetin şu halini almasına katkınız olduğuna sevinirsiniz.
Bu seçimi AKP kazanmadı bu laf bulamadığım saçma partilere saçma sayılarda kendi milletvekili koltuklarından veren adamlar kaybetti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca eklemek istiyorum.
Bu adamın istifa edeceği kalmadı.
Yerel seçimlerde de Ekrem ve Mansur şehirlerini unutmaya başlasınlar bu gidiş böyle giderse de neyse onlar da Kemal'e yanlarlar.
Kızıyorum şu seçim kazanamayacağı belli olan adamı gittiler görevlerini bırakıp hem bize oldu olan hem kendilerine hem kitlelerine oldu.
Yerel seçimelrde çok büyük kayıplar alacak muhalefet ayaklarına sıkıyorlar sadece.
Muhalefette Bi İYİ Parti var diyordum onlar da bildiğin CHP 2.0 olmaya doğru gidiyorlar aynı MHP gibi ama sol hali.
Resmen adam akıllı adam kalmadı.
Ben ikisi de aynı diyince demokrasi diyordu herkes şu adam daha partisinde böyle devlette ne bekliyordunuz soruyorum ben beklemiyordum bunun olacağını biliyordum aha partisinde yapıyor.
Allah sonraki seçim adam gibi bir muhalif parti gösterir de ben gider basarım oyumu
Ne derseniz haklısınız hocam ülke bu halde iken seçim kaybedebilecek tek kişi vardı, kaybetti. CHP bu gidişle belediye seçimlerinde böyle sonuç çıkarsa hiç şaşırmam.
IMG_20230605_195113.jpg

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
İktidarın da muhalefetin de tek merkezden yönetildiği tescillendi.

Top Bottom