hakan32
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,078
Bu detayları bi kontrol et bakalım eksik bişey varmı ?Hocam 6000 normal devri zaten Bitfenix Cube 360mm
Bu detayları bi kontrol et bakalım eksik bişey varmı ?Hocam 6000 normal devri zaten Bitfenix Cube 360mm
r23 render çok çekirdekte değerler nedir ?360 sıvı soğutmayla sonuçlar bu şekilde ? Herhangi bir sıkıntı varmı ? Bana fazla geldi 360mm ye göre
(P95e dayanabilsin diye Oc kıstım 4.7 de direk gidiyor)
4.6 da 1.28v - 4.7 1.35vİşlemcinin max gördüğü volt değeri nedir ?
Şuanda 85 derece sınırlı pbo kullanıyorum. r23te 135W çekerken 80 derece sabit kalıyor 4.625GHz all core boostluyor.r23 render çok çekirdekte değerler nedir ?
All core 4.8 ghz 1.300v ak620 dark zero soğutucu ile 80 dereceyi geçiremedim.
Radyatör üstte termal macun kryonaut extreme spatulayla ince tabaka halinde yaydım. 6 fan alttan ve yandan içeri hava çekiyor. 3 radyatör fanı ve 1 egzoz fan dışarı atıyor. işlemci 150W 90 derece sabit çalışırken radyatör çok az sıcak hava atıyor. İşlemcinin IHS macununda bir sıkıntı vs olduğunu düşünmeye başladım. Bulabilirsem başka bir işlemciyle denemek istiyorum sıvı soğutmayı ama çok zor olacak gibi duruyor.Bu detayları bi kontrol et bakalım eksik bişey varmı ?
Bazen unutulabiliyor sıvı soğutmanin işlemci ile arasındaki jelatini kaldırmadan montaj yapılabiliyor birde onu kontrol edermisin4.6 da 1.28v - 4.7 1.35v
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuanda 85 derece sınırlı pbo kullanıyorum. r23te 135W çekerken 80 derece sabit kalıyor 4.625GHz all core boostluyor.
Radyatör üstte termal macun kryonaut extreme spatulayla ince tabaka halinde yaydım. 6 fan alttan ve yandan içeri hava çekiyor. 3 radyatör fanı ve 1 egzoz fan dışarı atıyor. işlemci 150W 90 derece sabit çalışırken radyatör çok az sıcak hava atıyor. İşlemcinin IHS macununda bir sıkıntı vs olduğunu düşünmeye başladım. Bulabilirsem başka bir işlemciyle denemek istiyorum sıvı soğutmayı ama çok zor olacak gibi duruyor.
360mm soğutucuyla 92 dereceleri görmesi çok yüksek360 sıvı soğutmayla sonuçlar bu şekilde ? Herhangi bir sıkıntı varmı ? Bana fazla geldi 360mm ye göre
(P95e dayanabilsin diye Oc kıstım 4.7 de direk gidiyor)
Voltajlar çok yüksek 5700x gibi bir işlemcinin 4.625ghz de 135w çekmesi akıl işi değil 130w değerini 4.8ghz de anca görüyorum görmüyorum diyebilirim. Belli ki stabil olsun diye voltaja abanıyorsunuz buda ısı olarak size geri dönüyor yerinizde olsam1.25v ile stabil değeri bulur yada curve optimezer ayarları ile sıcaklıkları dizginlerdim4.6 da 1.28v - 4.7 1.35v
Şuanda 85 derece sınırlı pbo kullanıyorum. r23te 135W çekerken 80 derece sabit kalıyor 4.625GHz all core boostluyor.
Radyatör üstte termal macun kryonaut extreme spatulayla ince tabaka halinde yaydım. 6 fan alttan ve yandan içeri hava çekiyor. 3 radyatör fanı ve 1 egzoz fan dışarı atıyor. işlemci 150W 90 derece sabit çalışırken radyatör çok az sıcak hava atıyor. İşlemcinin IHS macununda bir sıkıntı vs olduğunu düşünmeye başladım. Bulabilirsem başka bir işlemciyle denemek istiyorum sıvı soğutmayı ama çok zor olacak gibi duruyor.