PC REİS TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Arkadaşlar pacify de tek anlamadığım şey en sonda kızı minibüse koymadan önce ne yapmamız lazım eğer yapmazsak bu iş için uygun değilsin diyor
bişey yapmana gerek yok 30 kere falan bıtırdım oyuncak bebekleri yaktıktan yada yakmadan goturcen ıste normalArkadaşlar pacify de tek anlamadığım şey en sonda kızı minibüse koymadan önce ne yapmamız lazım eğer yapmazsak bu iş için uygun değilsin diyor
kanka ama şöyle bişey var tüm bebekleri yaktık götürcez kamyona skora en yüksek olan adam mı götürmeli yada dün birileri masada bişey aradı oyunu çok iyi biliyorlar 10 dakika bişey aradılarbişey yapmana gerek yok 30 kere falan bıtırdım oyuncak bebekleri yaktıktan yada yakmadan goturcen ıste normal
Evet ama nedense tüm bebeklee ölünce ben arabaya götürdüm bu iş için uygun değilsin dedibenim bildiğim bebekleri alıp kadın etkisiz hale gelince araca koyup götürmek
oynamadım oyunu valla bilemiyorumEvet ama nedense tüm bebeklee ölünce ben arabaya götürdüm bu iş için uygun değilsin dedi
online sarıyoroyunu bitirdim the farmıda bitirdim oynuyacaklara soyluyourm oynamayın güzel oyun değil.
4 kişi bitirdik ve sarmadı zaten 10 dakkalık bi oyunonline sarıyor